Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכאילו לא אמרנו כלום, שימו לב לפיסקה הבאה:

אפשר רק להצטער על כך שאת אותו תרגיל שרשתות השיווק מנסות להערים עלינו באמצעות המע"מ, ממשלת ישראל עושה עם הדלק. הממשלה ניצלה את הורדת מרווח הדלק, שמוריד את רווחי חברות הדלק, ב-19 אגורות, וישר העלתה את מס הבלו ב-25 אגורות.

מה, כולנו מטומטמים עד כד כך שלא נרגיש שבעצם העלו את המס? אני תומך מאוד בהורדת המרווחים של חברות הדלק, איכשהו נראה לי שעדיין הם ירוויחו - אבל למה להעלות מס? גם את החשבון על הטריקים המלוכלכים האלו של האוצר יהיה צריך להגיש מתישהו ולמישהו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116541,00.html

ובלי קשר בכלל לנושא הדלק והמחאה: המאמר הזה מתאר די במדויק את הסיבה שבגללה אני מעדיף לא לנפוש באילת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא בדיוק "מענישות". מחיר הדלק (95) נמצא בפיקוח ומפורסם מחיר מקסימלי עבור ליטר בשרות מלא והפחתה מינימלית לשרות עצמי.

עד היום תחנות פרטיות או חברות קטנות יכלו להעניק הנחה מהמחיר הזה, מי יותר ומי פחות.

בעקבות ההחלטה במחטף של השבוע, ירד מרווח השווק של הדלק, לטובת מיסים נוספים. דבר שלא מאפשר לתחנות האלה להעניק את אותה ההנחה בזמן שמרווח השיווק היה גדול יותר (ירד מ70 אג' ל- 50 אג' לליטר).

מי יודע מה המצב העדכני בכרטיס פז סופרסל?

היום שילמתי 7.13 לאחר הנחת כרטיס שופרסל.

פורסם

יש פה משהו אחר שלא רואים

חברות הדלק דפקו אותנו חזק

לא רק שהם דפקו אותנו, הם עשו אוליגפול רציני.

לפני הירידה של מרווח השיווק שלהם, הם נתנו הנחות של כ30 אגורות

למשל, מ7.22 ל 6.95

פה מדובר ב27 אגורות.

הלכו הממשלה ואכלו להם 19 אגורות

אז איך יכול להיות ש-כ-ל התחנות שנתנו 6.95, פתאום נותנים 7.27

הם אכלו לנו את ההפרש מ27 אגורות ל 19 אגורות. פתאום במקום 27 אג' הנחה אנחנו מקבלים רק 19.

הפסד של 8 אגורות.

וזה בכל התחנות. היו שלקחו 7 שקלים (22 אג' הנחה) אבל היום כולם 7.27

אז לא רק שהתחנות מרוויחות יותר (בתכלס בינינו, לפחות 50 אחוז מהתחנות נתנו הנחה כזו או אחרת) כי הם מרוויחות עכשיו את המחיר המלא שלהן, את כל הרווח. בנוסף, הן מקבלות עוד 5 אג' על שירות עצמי.

אז מה עושות התחנות? תרגיל חדש. מהיום בסונול לא מתדלקים לבד. רוצה לתדלק? קרא למתדלק. ועל הדרך הוא יבדוק שמן מים חומוס צי'פס סלט, ובלי ששמת לב, שירות עצמי הפך למלא.

ניסו לעשות עליי את התרגיל הזה היום ב3 תחנות שונות של סונול, ולא רק זה, הייתי בכלל על קטנוע. מה להם ולבדוק שמן מים על קטנוע?

מהיום - די לסונול.

פורסם

חברים, עכשיו זה ברור חברות הדלק החליטו לבטל את מרבית ההנחות הקבוצתיות/פר תחנה.

זה נשמע כמו "פוגעים לנו ברווח, אז אנחנו נמכור במחיר המקס' המותר לנו בכל הארץ" מתוך כוונה שהציבור יתלונן (שוב) והאוצר יתקפל.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
וכאילו לא אמרנו כלום, שימו לב לפיסקה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116541,00.html

ובלי קשר בכלל לנושא הדלק והמחאה: המאמר הזה מתאר די במדויק את הסיבה שבגללה אני מעדיף לא לנפוש באילת.

+1

זאת הסיבה שאיך שנגמר החוזה שכירות ברחתי משם..:roll:

אין לך מושג מה קורה שם עם מחירי השכירות גם חוץ מהסופרים והשאר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישו אולי יוכול להסביר לי מה זה ''מס בלו''

ולמה אנחנו צריכים לשלם אותו ?

נהיגה ספורטיבית בגיר אוטומטי היא כמו לשחק דוקים עם ספגטי מבושל. (מצטער על הדימוי, אני מתחום הדוקים).

• תוכן חדש...