Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שמח לראות תמונות של הגרסא הישראלית באיבזור הישראלי לפני שרצים לחגוג :)

על פניו, רכב מעוצב יפה ולא שגרתי, יש לו פוטנציאל הצלחה לא רע בכלל.

Veloster-13.jpg

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי רכב מדהים, התחת פשוט קרבי ברמות.

רק הפרונט קצת בעייתי.

אז כל הכבוד לכלמוביל!

סוף סוף נראה רכבים ייחודיים על כבישי ארצנו במחירים שפויים יותר.

יאללה רק שיביאו את גרסת הטורבו כבר!!! :evil:

פורסם
Veloster-13.jpg

הקונסולה המרכזית נראית איכותית ומאוד יפה, באיזו רמת גימור מדובר? מסך המגע מגיע בכל רמות הגימור?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מכונית קופה במחיר שפוי....אולי ככה נראה ירידות מחירים גם בגרסאות קופה של המתחרים....לדעתי צעד מאוד מבורך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תוספת מאוד נחמדה לכבישי הארץ והמחיר בהחלט נכון. יונדאי תוקפים בכל החזיתות, שבוע אחרי שהחלפתי מאזדה מזדקנת ב-I30 גם הקיה פורטה שלי מהעבודה הוחלפה (למורת רוחי) ל-I25 בגלל שעברנו לחברת ליסינג אחרת, אני מקווה שבשבוע הקרוב אצליח לשדרג אותה ל-I35 או לפחות לפורטה שוב.

פורסם
הקונסולה המרכזית נראית איכותית ומאוד יפה, באיזו רמת גימור מדובר? מסך המגע מגיע בכל רמות הגימור?

מסך המגע מגיע בכל רמות האבזור.

אם לשפוט לפי המפרט הטכני, רכב המבחן היה ככל הנראה מרמת האבזור האמצעית. קשה להגיד, כשקיבלנו את הולוסטר כשעוד לא ידענו על רמות אבזור או תיבת הילוכים ידנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האוטו הזה נראה כמו ניסן ג'וק במצב פנורמי של מסך שטוח. ומה פשר הטרנד הזה שאגב מצוי כמעט בכל מכונית אסיאתית וגם זלג לאסטרה ולפוקוס, של קונסולה משונה כזו הנראית כמו רובוטריק באמצע הטרנספורמציה שלו.

פורסם

וואי, לא יודע איך לאכול אותה...

מלפנים, מזכירה קצת כל יונדאי משפחתומטית ממוצעת (אולי חוץ מהפנסים). מאחור, נראית לטעמי גבוהה מדי עם פרצוף של חייזר.

מצד שני, נורא מקורית ולא שגרתית, בטוח כזו שמסובבת ראשים. מצד שלישי, איכות החומרים מבפנים (לדעתי האישית) נראית זולה מדי.

מבחינת מחיר, אין ספק שמדובר במחיר לא רע, יחסית למתחרים. מבחינת ביצועים, עושה רושם שיש תמורה לאגרה.

ועדיין, לא יודע איך לאכול אותה. אני חושב שאם איכות החומרים מבפנים הייתה נראית קצת יותר איכותית, בהחלט הייתי יכול 'להידלק' עליה.

מעניין יהיה לראות כמה לחמניות כאלו ייחטפו מהמדפים של כלמוביל. 8)

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

יש שם כמה דברים שהם חיקו מהשירוקו.

הקונסולה בצדדים של הידית הילוכים דיי זהה.

הרכב עצמו מבחוץ נראה קרבי, יש זוויות שהוא נראה טוב ויש שלא.

השאלה היא איך הוא נוסע, 140 כ"ס זה לא "חזק" (בשבילי) ועם עיצוב כזה זה מאכזב.

Got To love It

פורסם

כל הכבוד ליונדאי. הם בהחלט עלו ברמה של העיצוב והאיבזור לעומת העבר. הגיפ המחליף של הטוסון ה IX35 נראה חתיך לא נוראמלי. לפי מה שהבנתי הקוריאניות מסתדרות היטב עם הסבת הגז. דבר שלא ממש נכון לגבי היפניות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...