Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסתכל קצת אחרת על הדגם הזה.

לטעמי עיצוב מהפנט ויש היגיון רב בחוסר של דלת אחורית מצד הנהג. הרכב נראה ספורטיבי וצעיר.

נכון שמנוע לא מוגדש אבל זה רכב שרק נראה ספורטיבי ולא יותר מכך. מנוע כזה יספיק בהחלט להתנהלות יומיומית סבירה פלוס.

הייתי אומר שמחיר סביר, כוונתי שמחיר נמצא בגזרה של מכוניות משפחתיות אוטומאטיות או ידניות מקבילות.

110K לרכב מעניין מאוד שאני אשמח לראות על כבישי ארצינו בהחלט הגיוני!

הרבה מדברים על יונדאי קופה, שהינו רכב יפהיפה, טוב לפחות בעיניי, אבל להזכירכם יונדאי קופה נמכרה עם מנוע 2.0 ליטר ב-150K ועם מנוע 2.7 ליטר V6 ב-175K!

פרקטיות בעייתית במקצת, אבל אני בטוח שהרבה אנשים ימצאו בוולוסטר בן לוויה אמין לשנים קדימה.

אם המחיר ישאר יש מצב שעוד שנתיים ארכוש אחת לעצמי.

יום טוב חברים

אני דווקא הייתי מעדיף את הדלת האחורית בצד של הנהג.

זה יותר שימושי, אם כדי לשים דברים בספסל האחורי, ואם כדי להוציא או להכניס ילדים.

ככה אתה צריך לעשות סיבוב לצד השני של הרכב, לא נוח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך שזה פחות נוח וצריך להתרגל, לי אישית זה לא היה מפריע כל כך.

נגיד שאם הייתי קונה אותה זה לא מה שהיה שובר אותי או שבגלל חוסר דלת לא הייתי מסתכל אליה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
שמתי לב שהרבה מאוד אנשים נתפסים על הקטע של "הרכב לא גודש" וזה תמוה שהרי יש גרסה המגיעה עם מנוע טורבו 1.6 ליטר ומגיע להספק של 208 כ"ס. ומנגד, שירוקו "האגדית" שמגיעה עם מנוע TSI בנפח של 2.0 ליטר ומגיע להספק של 207 כ"ס.

מנוע 2.0TSI בשירוקו מגיע עם 210\265 כ"ס.

איפה ראית שיש גרסא מוגדשת ליונדאי הזו ?

פורסם

כעיקרון אתה צודק לגבי השימושיות, אבל נוסעים מאחורה אמורים לרדת בצד של המדרכה בגלל הבטיחות,

אז כנראה שזה ההיגיון בלשים את הדלת בצד ימין.

פורסם
מנוע 2.0TSI בשירוקו מגיע עם 210\265 כ"ס.

איפה ראית שיש גרסא מוגדשת ליונדאי הזו ?

http://www.topspeed.com/cars/hyundai/2013-hyundai-veloster-turbo-ar107795.html

http://www.autoblog.com/2011/04/08/report-hyundai-veloster-turbo-to-produce-208-horsepower/

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ולדעתי הרעיון עם הדלת פשוט גאוני .

באמת גאוני, רק שגם אותו הם העתיקו, כמובן... (מיני קלאבמן היא הדוגמא האחרונה, והיו גם לפניה).

,הם הצליחו ליצר DSG מעולה על הניסיון הראשון שלהם ,

ואני בטוח שהוא יהיה אמין יותר מה DSG של VAG .

מה זה "על הניסיון הראשון"? זו אמירה חסרת משמעות. בדיוק כמו האמירה על האמינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באמת גאוני, רק שגם אותו הם העתיקו, כמובן... (מיני קלאבמן היא הדוגמא האחרונה, והיו גם לפניה).

רוני

נכון, אך בכולן אלו דלתות עם צירים הפוכים מה שאומר שחייבים לפתוח את דלת הנהג כמו ב-rx-8 או קלאבמן וכו'.

פורסם

רוני

אם כבר מדברים על העתקות, צריך להוריד בפני המעצבים של יונדאי את הכובע. בוגאטי בכבודה ובעצמה העתיקה את האגזוז מהוולסטר לסופר ספורט שלה, הם אפילו הודו בזה בלי בושה.

לא בכדי חלק נכבד מהמעצבים של יונדאי נחטפו למרצדס לאחרונה.

לי אישית יש רק כבוד והערכה ליצרן הזה שבחצי עשור עשה קפיצת מדרגה במכוניות שלו שלא נראה מאז מעולם בתחום הרכב. בדרך להדיח את טויוטה מהפסגה כיצרן הגדול בעולם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

רוני

תסלח לי ועם כל הכבוד בכול זאת אתה משתמש המוגדר כ "הוגה יתר על המידה " לפעמים צריך להגיד מילה טובה ולא רק להשמיץ .

יוסי

פורסם

רואים שאין לך ילדים (ולמען הסר ספק גם לי לא, לא כאלה שאני יודע עליהם). כל הורה שפוי יוציא את ילדיו מהדלת הרחוקה מהכביש. אם כי כמובן, בנהיגה עירונית יש בהחלט מצב בו חונים בצידו השמאלי של הרחוב, ואז אין ברירה אלא לצאת לתוך הכביש.

אני רואה המון הגיון בסידור הנוכחי, תחשוב על זה ככה - בשביל הנהג זו מכונית קופה לכל דבר ועניין. זה הצד שהוא רואה כשהוא ניגש לרכב, זו החוויה שלו. בשביל הנוסע(ת) לידו זו מכונית רגילה. בשביל היושבים מאחור זו עדיין קופה, רק שלא צריך להשתחל פנימה. וכבונוס גם החלון האחורי בצד ימין נפתח.

סחתיין עליהם, לגמרי. העיצוב הוא לא פאר היצירה, אבל בהחלט מקורי ומרענן על הכביש, ולהבדיל מהג'וק זו רעננות נעימה, לא כמו מי שופכין קרים שנשפכים עליך באמצע אוגוסט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תסלח לי ועם כל הכבוד בכול זאת אתה משתמש המוגדר כ "הוגה יתר על המידה " לפעמים צריך להגיד מילה טובה ולא רק להשמיץ .

יוסי

את "הוגה יתר על המידה" אני הגדרתי לעצמי, כסוג של בדיחה (שכנראה לא הבנת). מילים טובות אני אומר הרבה, אתה כנראה מתעקש לא לראות. מה גם שלא מובן לי מדוע אתה מתעקש להיות מליץ יושר ליונדאי - יש לך מניות אצלם? אפשר לחשוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רואים שאין לך ילדים (ולמען הסר ספק גם לי לא, לא כאלה שאני יודע עליהם). כל הורה שפוי יוציא את ילדיו מהדלת הרחוקה מהכביש. אם כי כמובן, בנהיגה עירונית יש בהחלט מצב בו חונים בצידו השמאלי של הרחוב, ואז אין ברירה אלא לצאת לתוך הכביש.

אני רואה המון הגיון בסידור הנוכחי, תחשוב על זה ככה - בשביל הנהג זו מכונית קופה לכל דבר ועניין. זה הצד שהוא רואה כשהוא ניגש לרכב, זו החוויה שלו. בשביל הנוסע(ת) לידו זו מכונית רגילה. בשביל היושבים מאחור זו עדיין קופה, רק שלא צריך להשתחל פנימה. וכבונוס גם החלון האחורי בצד ימין נפתח.

סחתיין עליהם, לגמרי. העיצוב הוא לא פאר היצירה, אבל בהחלט מקורי ומרענן על הכביש, ולהבדיל מהג'וק זו רעננות נעימה, לא כמו מי שופכין קרים שנשפכים עליך באמצע אוגוסט.

לפי הגדרתך מסתבר שיש לא מעט הורים "לא שפויים" המוצאים את ילדיהם ישר אל הכביש. ואגב ללא קשר לצד בו חונה הרכב, ניתן וצריך להוציא ילד אל המדרכה, אפילו אם זה פחות נוח. ולמי שאינו יודע הוצאת ילד מרכב לצד הכביש זו עבירה, אבל דומה שאם מישהו יבדוק סטטיסטית, אני בספק אם ימצא לאכיפתה זכר.

פורסם

עם מנוע כזה עדיף להשאיר את האוטו בחניה.

חבל שלא כולם לומדים מפולקסווגן, מנועים חסכוניים עם מומנט ורצועת כוח מצויינת.

תגיד אתה אמיתי? להשאיר את האוטו בחניה?

מבחינתך אין זכות קיום לשום מנוע אחר חוץ מה-TSI שלך?

לא כולם סוגדים ל-VAG כמוך ולא לכולם יש תקציבים לשירוקו כמוך,

יש כאלה שיעדיפו עיצוב שונה ומיוחד כמו של הוולוסטר מאשר מנוע TSI משודך לאיביזה או פאביה סטנדרטית.

אחת התגובות הכי טיפשיות שלך שנתקלתי בהן פה בפורום...

• תוכן חדש...