Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברה מישהו יכול להסביר לי לגבי ההתנהגות שלה,מה נסגר?

כתבה אחת אומרת שההתנהגות שלה לא ממש ובינוני,ובכתה אחרת אומרים שההתנהגות שלה מעולה ובטוחה.

הכתבה של מקארס פורום עלייה (המבחן)

"נקודה נוספת שכדאי שנוריד מהפרק כבר בשלב זה היא התנהגות הכביש. הולוסטר אולי נראית ספורטיבית אבל ממש לא מרגישה כזאת על הכביש המפותל. בהתחלה עוד היו לי תקוות, בעיקר בגלל כיול המתלים הנוקשה-משהו, מהר מאוד הבנתי שלא. ההגה מעורפל, לא מתקשר ושאר טענות שנכתבות שוב ושוב בהקשר של הגה חשמלי. הנהג תוקף הסיבובים יגלה במהרה שהולוסטר מרגישה מרוחקת, מנותקת, מזכירה במשהו משחקי פלייסטיישן. בקרת היציבות ממהרת להתערב, חותכת את הכוח או בולמת גלגל ונותנת שמץ של היגוי יתר לתיקון, מה שמגביר את תחושת המלאכותיות בנהיגה. כפתור הניתוק שלה, אגב, הוא הגדול והבולט ביותר שאי פעם ראיתי במכונית סדרתית.""

כתבה בוואלה

"התחושה הראשונית מהכביש היא של מכונית צייתנית לפקודות. ההגה החשמלי חד ונענה אבל אינו תקשורתי וקצת מרצד, אך נותן תמורה שפויה ביחס למה שיש. האחיזה מהצמיגים גבוהה ובטוחה - לעתים אף מאוד, והיא לא מאבדת כיוון ושלווה בסיבובים. השליטה על הגוף הדוקה ונטולת אפיון כלפי תת-היגוי או היגוי-יתר."

אשמח לתשובה למה זה ככה לכל אחד שונה בסטייה כזאת

כתבים שונים דעות שונות תבצע נסיעת מבחן .

פורסם

אשמח לתשובה למה זה ככה לכל אחד שונה בסטייה כזאת

כתבו לך כאן שמדובר בדעות שונות וכנראה שזה נכון.

לא קראתי את הכתבה של וואלה, אני לא נוהג לקרוא כתבות של אתרים אחרים לפני שאני מעלה את הכתבה שלנו לאתר כדי לא להשפיע על דעתי אפילו לא בהיסח הדעת, אבל אני לא חושב שיש סתירה גדולה בין מה שאנחנו כתבנו לבין מה שוואלה כתבו. ההגה המתקשר הוזכר אצל שנינו, אצלנו הנושא הזה פשוט תפס משקל גדול יותר. האחיזה גבוהה באופן כללי, לא נראה לי שהזכרנו את זה בכלל. "השליטה על הגוף נטולת אפיון" - לא ממש שם קוד למכונית ספורטיבית...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי שמחפש מכונית מהנה לנהיגה לא אמור לרכוש את הוולוסטר וזה לא עניין של דעה. אני מתקשה להאמין שכתב רכב רציני יגיד שהיא מהנה לנהיגה וזה לא מה שנאמר בוואלה.

היא לא מתקשרת, לא מהשילדה ולא מההגה. הביצועים שלה לא מספיק טובים בשביל לחפות על החוסר בתקשורת.

בניתוק ה-ESP היא זורמת חופשי לכיוון התת היגוי.

האמת, נושא ההנאה מהנהיגה הוא הפספוס הגדול באמת של הרכב הזה.

אם אפשר היה לזווג אותו עם 306 לצורך העניין ולסדר את הגנים בצורה כזו שההתנהגות והתקשורת מההגה ומהשילדה יבואו מה-306 וכל השאר מהוולוסטר היתה כאן הוט האטצ' אמיתית כמו שהתכוונו כשהמציאו את המונח הזה.

הוולוסטר היא הרבה מאוד דברים אבל לא רכב לחובב הנהיגה.

פורסם

היא בטח לא ספורטיבית בגירסה הזאת, נחכה לגירסה הגודשת בעתיד ואולי מערך מיתלים שונה ותוכנת הגה שונה יהפוך אותה ליותר "מתקשרת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המושג הנאה מנהיגה הוא מושג מאוד מעורפל. אני יכול להנוג במשאית ולהנות מאוד מהנהיגה ואני בטוח שגם נהג של רכבת סופר מהירה ביפן מאוד מתלהב מהנהיגה (לפחות בפעמים הראשונות) ואני לא פעם מוצא עצמי נהנה מנהיגה ברכבים מסחריים גדולים (אירופאיים לא אמריקאים). לכן חשוב להבין שהמושג הזה מאוד יחסי. אבל לא מעט פעמים, אנשים מתבלבלים בין יכולות נטו של הרכב לבין הנאה מנהיגה יתכן כי בשל העובדה שלרוב רכב מהנה לנהיגה הוא גם בעל יכולות גבוהות (מנוע, אחיזה וכו').

תכלס, ה-306, מבחינת יכולות נטו, היא בספק רב תהיה מהירה על המסלול מטויוטה אוריס למשל (בהזנחת מנועים וכו'), אבל בכל הקשור להנאה מנהיגה (ושוב זה מושג יחסי) הייתי לוקח את ה-306 גם אם היא חבוטה וישנה.

פורסם
המושג הנאה מנהיגה הוא מושג מאוד מעורפל. אני יכול להנוג במשאית ולהנות מאוד מהנהיגה ואני בטוח שגם נהג של רכבת סופר מהירה ביפן מאוד מתלהב מהנהיגה (לפחות בפעמים הראשונות) ואני לא פעם מוצא עצמי נהנה מנהיגה ברכבים מסחריים גדולים (אירופאיים לא אמריקאים). לכן חשוב להבין שהמושג הזה מאוד יחסי. אבל לא מעט פעמים, אנשים מתבלבלים בין יכולות נטו של הרכב לבין הנאה מנהיגה יתכן כי בשל העובדה שלרוב רכב מהנה לנהיגה הוא גם בעל יכולות גבוהות (מנוע, אחיזה וכו').

תכלס, ה-306, מבחינת יכולות נטו, היא בספק רב תהיה מהירה על המסלול מטויוטה אוריס למשל (בהזנחת מנועים וכו'), אבל בכל הקשור להנאה מנהיגה (ושוב זה מושג יחסי) הייתי לוקח את ה-306 גם אם היא חבוטה וישנה.

יש בזה משהו.....

הרכב שהכי נהנתי לנהוג עליו בחודש האחרון הוא הקרוואן של דודג', ממש נהנתי, אולי זאת הייתה תנועה הצפופה של ניו יורק או אולי המעבר מהפוקוס, אבל ללא ספק הרכב השאיר לי טעם ממש טוב .

haters will hate

פורסם

בסדר, אז לא שירוקו. אם הולסטר היא משפחתית בתחפושת, תסבירו לי למה להעדיף את הרכב הזה על לאון 1.8 ידנית שנמכרת היום ב 119K חדשה מהיבואן, עם איבזור נחמד (ערכת מולטימדיה מושלמת)? 160 כ"ס,

ב 8 שניות, מנוע טורבו... ומשפחתית. יוצא שלקנות ולסטר על לאון זה רק מראה, וגם מי שמעדיף פלסטיקה קוריאנית :wink:
פורסם
ערב טוב,

אני קצת אסטה מהנושא של ההנאה כדי להעלות נקודה למחשבה...

האם הקוריאנים מתכננים להכין רכב במרכב הפוך מבחינת הדלתות עבור הבריטים ?!

לא רק הבריטים נוהגים בצד שמאל ולשאלתך, כן דלת הצד תתאום לפי המדינה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בסדר, אז לא שירוקו. אם הולסטר היא משפחתית בתחפושת, תסבירו לי למה להעדיף את הרכב הזה על לאון 1.8 ידנית שנמכרת היום ב 119K חדשה מהיבואן, עם איבזור נחמד (ערכת מולטימדיה מושלמת)? 160 כ"ס,
ב 8 שניות, מנוע טורבו... ומשפחתית. יוצא שלקנות ולסטר על לאון זה רק מראה, וגם מי שמעדיף פלסטיקה קוריאנית :wink:

- הוולסטר מאובזרת יותר ובעלת מסך מגע מקורי ומערכת שמע מקורית, בשונה מהמערכת סינית באיכות ירודה שצ'מפיון דוחפים לנו בדגמי הלאון.

- הרוב גם יסכימו שחיצונית הרכב נראה הרבה יותר טוב מהעיצוב הדי משעמם של הלאון. המראה הרבה יותר צעיר זורם ו"כוחני".

- כדגם, הלאון רכב די ישן שרץ כבר הרבה שנים בשוק, ועומד להיות מוחלף בקרוב.

- איכות החומרים וההרכבה של סיאט עדיין לא באותה רמה כמו של שאר מותגי הקונצרן. לא חסרים גם בסיאט פלסטיקים זולים.

מישיבה ברכב באולם התצוגה, איכות ההרכבה של הוולסטר בהחלט טובה מאוד ולדעתי כמעט ולא נופלת מזאתי של מותגי VAG העממיים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
- הוולסטר מאובזרת יותר ובעלת מסך מגע מקורי ומערכת שמע מקורית, בשונה מהמערכת סינית באיכות ירודה שצ'מפיון דוחפים לנו בדגמי הלאון. נכון

- הרוב גם יסכימו שחיצונית הרכב נראה הרבה יותר טוב מהעיצוב הדי משעמם של הלאון. המראה הרבה יותר צעיר זורם ו"כוחני". נכון

- כדגם, הלאון רכב די ישן שרץ כבר הרבה שנים בשוק, ועומד להיות מוחלף בקרוב. נכון

- איכות החומרים וההרכבה של סיאט עדיין לא באותה רמה כמו של שאר מותגי הקונצרן. לא חסרים גם בסיאט פלסטיקים זולים. נכון

מישיבה ברכב באולם התצוגה, איכות ההרכבה של הוולסטר בהחלט טובה מאוד ולדעתי כמעט ולא נופלת מזאתי של מותגי VAG העממיים. נכון

מסקנה: לאון!

סתם, האמת שאני לא הייתי הולך על הולסטר מאותה סיבה שלא הולך על השירוקו: יותר מידי תשומת לב. הלאון סולידית וזה מתאים לי. כמובן, זה רק אני. בנוסף, מי שרוצה גם מנוע חזק, גם צריך להעדיף את הלאון. או שאפשר לקנות את שניהם, ולשים בולסטר את המנוע של הלאון. גם אפשרות... :headscratch:

• תוכן חדש...