רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
בעקבות השרשור הזה, בדקתי מול החנות שמוכרת את המצלמה המדוברת. המחיר הרגיל שלהם הוא 84 דולר; בשיחה עם נציג החנות, הם הסכימו לרדת במחיר ל-73.95 דולר ארה"ב: (אין לי גישה לאוף-טופיק, למרות שביקשתי... )
הודעה אחרונה מאת דל-פיירו, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת עוד כמה זמן בערך יתחילו למכור רכבים מודל 2012? פשוט לא שווה לקנות עכשיו מודל 2011 כשעוד רגע אנחנו ב2012... יתחילו למכור לפני ה1 בינואר נכון? באיזה תאריך בערך? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם התוסף הזה נראה לכם הגיוני? http://www.metaplim.co.il/article_window_free.asp?articleid=113229&skip_loading_tf=yesyes
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אם חייל שהוא נהג בצבא עושה תאונה בזמן התפקיד ופוגע בהולך רגל או ברכב אחר,אז מי שופט אותו? הצבא או המשטרה האזרחית?ואם שוללים את הרישיון הצבאי אז שוללים גם את האזרחי?או שזה לא בהכרח קשור. ואם תצא זכאי במשפט למרות שפגעת במישהו תוכל להמשיך בתפקיד נהג?מישהו מכיר דוגמאות למקרים כאלה.? אני שואל בגלל מקרה דומה שקרה לחבר.
הודעה אחרונה מאת NEW10, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם וברכות לי על הצטרפותי לפורום יש לי רשיון נהיגה משנת 2001 ותשע שנים היה לי גליון כמעט נקי לגמרי עד שהתחלתי לעבוד בירושלים. חשוב לציין שאת מלכודות בגין אני מכיר עוד הרבה לפני שהתחלתי לעבוד בירושלים ותמיד נזהר שם. טוב אז זה התחיל בדצמבר 2010 צילום ראשון מהירות 105 ,ממצלמה בבגין לכיון עטרות , שימו לב המצלמה שצילמה אותי ממוקמת מצד ימין של הכביש (לפי התמונה) כשנוסעים לכיון צפון. פשוט לא זכור לי שראיתי עמוד של מצלמה בכיון הזה מצד ימין חוץ מזו שבדיוק לפני הכניסה למנהרה בקריית שאול, וזה דמי. שילמתי, אמרתי גם ככה אני עם גליון נקי יחסית יכול להיות שלא נזהרתי מספיק ומעכשיו אני לא עובר את ה 70!!! טוב כמה חודשים אחרי מקפיד על ה 70 ,מקבל מכתב בדואר רשום הולך לאסוף …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. אז אחרי שקיבלתי את הספארק החדשה שלי, הייתי מעוניין לרכוש לה כיסוי חיצוני חדש מכיוון שבמהלך רוב היום הרכב עומד בשמש ובאזור תעשייה ליד נגרייה, ככה שהאויר מלא בנסורת ואבק. הדרישות שלי הן כמובן שהכיסוי יהיה עמיד בשמש של ארצנו, ויהיה ניתן לכבס אותו במכונת כביסה (מה שככל הנראה פוסל את כיסויי ה 4 עונות מכיוון שיש ברשותי אחד כזה, ואומנם הוא מחזיק יפה מעמד אבל לא ניתן לכבס אותו בקלות ומהר מאוד הוא מתלכלך ומלכלך ביחד איתו את כל הרכב), חשבתי ללכת לכיוון כיסוי כותנה, רק שאין לי מושג איפה אפשר למצוא כזה באזור חיפה והקריות. אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות שלכם בנושא. תודה. שגיא ישראל
הודעה אחרונה מאת יעקב אלטר, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אשמח לקבל אתר לצפייה ישירה את הפרקים של טופ גיר הבריטי/אמריקאי (מה שאתם יותר ממליצים ) . תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת jpex, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתם הייתם רוכשים רכב חדש בחודש, חודשיים הקרובים, לפני פירסום המסקנות? לדעתי שווה לחכות.. מה דעתכם? http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27697-%D7%A6%D7%93%D7%A7-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%AA-%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%94-%D7%AA%D7%A2%D7%A1%D7%95%D7%A7-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%9E.aspx
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הרבה שירשורים שנפתחו בפורום בנושא ולא הגיעו להחלטה איזה כיסוי חיצוני לרכב באמת עוזר. אני רוצה לרכוש כיסוי חיצוני לרכב לא יקר שיעמוד בשמש וגם בחורף. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 839 צפיות
היי, אני לא ממש מצליח למצוא תשובה בנושא באינטרנט ואשמח אם תעזרו לי בנושא. אם אני מזמין רכב ליסינג מהחברה ובזמן שאני ממתין להגעתו של הרכב אני מתפטר מכל סיבה שהיא (דגש על מתפטר, לא מפוטר), האם יש קנס על הנושא? אני יודע שבחוזה הליסינג ישנו סעיף הדורש ממך לשלם קנס אם אתה מתפטר לפני תום הסכם ה-3 שנים, אך האם הוא תקף אם עוד לא קיבלתי את הרכב ולא חתמתי עליו? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
מקווה שלכבוד יום כיפור תעשו חשבון נפש ותפסיקו. אם לא, מקווה שתשלמו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/291/705.html?hp=1&cat=459&loc=4
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כל מילה נוספת מיותרת. http://www.youtube.com/watch?v=_4q2KjWG-9Q&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ראיתי באינטרנט קופון (דיל יומי) לרכישת מצלמת נסיעה: http://www.dealzone.co.il/deals/413 רציתי לשמוע דעת מומחים האם יש בכלל צורך והאם כדאי לקנות מצלמה כזו? או שזה סתם גדג'ט מיותר. בנוסף, למי שיש כזו - האם האתם משאירים אותה תמיד מחוברת באוטו? או שאתם מנתקים אותה כל פעם שיוצאים מהאוטו - אם משאירים - האם זה מעודד פריצות לאוטו? תודה,
הודעה אחרונה מאת guyam1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4130431,00.html נשמע הזוי לחלוטין. בכל מקרה, בעלי ה-CRZ שכאן, לטיפולכם.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
-
ראיתי ייצור מאוד מעניין אתמול (בצפון). זה כניראה היה פיז'ו 107 קטנה וחמודה בתחפושת קרבית. בהתחלה לא הבנתי מה בדיוק אני רואה, לא היו סמלים. הרכב היה שחור עם שני פסי מירוץ אפורים מתחילת הרכב עד הסוף למעלה (מפגוש לפגוש). לרכב היה גריל ספורטיבי, בודי קיט הכולל פלסטיקים דמויי קרבון בפגוש. בהתחלה שראיתי את הרכב ואמרתי לעצמי: "מה זה הדבר הזה?!" ורק בסוף מצאתי הרבה דימיון עם 107 לרכב היו 3 דלתות. ברכב נהגה אישה בסביבות גיל ה-50. ברמזור הרכב זינק מהר למדי עד למהירות החוקית. מישהו יודע מה זה הדבר הזה? היה על הגריל סמל שדומה ל-G. מצאתי תמונות, ממש מזכיר את מה שראיתי, למאט הסמלים והחזית הייתה מאט שונה וגם אין על הרכב בתמונה קרבון, פסים כאלה היו בודאות (רק צבע אחר)…
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לקראת לידת הילד הרביעי, אני מחפש כבר זמן רב ספסל לילדים בבגאז' לוולוו 945. עברתי בהרבה פירוקיות וטרם מצאתי. אולי מישהו ראה וולוו 945 עם ספסל בבגאז' באיזו פירוקיה? בנוסף, אשמח לקבל הוראות הרכבה להתקנת הספסל. שנה טובה
הודעה אחרונה מאת yossiwe, -
למי שעקב, החלטתי להשתעשע קצת עם נסיעות מבחן במכוניות מעניינות ,שבוע שעבר היתה ה-AMG ועכשיו סיימתי עם ה-M. מאחר ואת 2 הנסיעות ביצעתי בדיוק באותם תנאים (כביש יבש ומזג אויר נעים באיזור ה-25 מעלות) ובאותו כביש החלטתי לשתף אתכם ברשמיי. חיצונית: 2 המכוניות שונות מבחינת קוי עיצוב, המרצדס יותר מרובעת וחדה והב.מ.וו עם קוים יותר סולידיים ומעוגלים אבל התוצאה היא 2 מכוניות שנראות מצויין, שריריות ולא מותירות שום ספק בהקשר ליכולות. עניין של טעם כמובן אבל אני הייתי בוחר במרצדס דווקא כי יש בה משהו מרענן בעיצוב, המכונית ניערה מעל עצמה את הבגרות והסולידיות המוכרת של מרצדס ולבשה משהו יותר צמוד, ספורטיבי וסקסי. בפנים: המרצדס ממשיכה את הקו הרענן של העיצוב החיצוני אל פנים…
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה שטויות אפשר לכתוב בפוסט קצר אחד? אין שם קצת עריכה? לא נגענו (רק הדגשנו): "בגרסה זו, מאיצה ה-A6 ל-100 קמ"ש בתוך 8.1 שניות. גרסת הבסיס מציגה נתוני ביצועים לא מרשימים על הנייר, אולם יתרונה הגדול נמצא בתחום צריכת הדלק". באמת, חרא של נתונים, מה יש לומר. כמו של ה- 523, נניח... אני משוכנע שהאזרחים הוותיקים במגדלי אקירוב מאוד יסבלו מזה... "-A6 תאפשר ליבואנית צ'מפיון מוטורס לחזק מעמדה בסגמנט מכוניות הסלון מול מתחרות כגון ב.מ.וו סדרה 5, מרצדס E קלאס, אינפניטי M ואחרות. בשלושת הרבעונים הראשונים של 2011 מסרה היבואנית 1,503 מכוניות מכלל דגמי אודי הנמכרים בישראל, כמעט פי שניים מב.מ.וו המדורגת שנייה בין יצרניות הפרימיום אצלנו" אם היא לא מספיק טובה, איך היא תחזק את מעמדה? ורגע …
הודעה אחרונה מאת Amezo, -
-
אני לא נוהג לאונן על תמונות אבל כאן אני חורג ממנהגי. קבלו כמה תמונות ראשוניות מ Moscow Unlim500 שהיה בסוף שבוע האחרון. כפי שנחשתם סף הכניסה לתחרות - 500 כ"ס. עוד מתונות מעניינות כאן
הודעה אחרונה מאת liav12, -
כמו שאמרתי באשכולות קודמים הרכב הוא bmw 318 בצבע לבן, מעבר לתוספות שהגיעו עם המבצע הנוכחי (גג נפתח, הגה ספורט, גאנט 16, ריפודי סנסטק, ממשק ,usb רדיו פרופ', וחבילת אורות) הוספתי גם דיפון שחור במקום כסוף שמגיע בסטנדרט ומיד לאחר היציאה מהסוכנות נסעתי לפורטל להחליף לגאנט של חבילת m בגודל 18 ֿהרכב מדהים!!! אני מרוצה עד הגג, איזו התנהגות כביש, אומנם הוא פחות חזק מהרכב הקודם, אבל בשום אופן לא פחות זריז, ההגה מדוייק ברמת המילימטר, לרכב הקודם גם הייתה אחיזה מצוינת עם צמיגים רחבים במיוחד אבל סיבובים שהייתי לוקח איתו ומרגיש שהאחיזה תכף בורחת לי, עם הבמוו אני לוקח ב30 קמ"ש יותר כאילו אני נוסע בכביש ישר, ממש ככה, מתלים מדהימים והגה מצויין הופכים כל פניה להנאה, למרות שהמנוע לא חזק …
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 6 אלף צפיות
שאלתי הינה מהו לחץ האוויר בהונדה CR-V שנת 2011 לכביש? ומהו הלחץ המתאים בשבילה לשטח (מדובר על חול של דיונה/חולות ים)? אשמח גם לשמוע הערות והארות לגבי הרכב עצמו. המון תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eladg87, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, השרשור הזה נפתח לאחר מחקר מקיף בן כמה עשרות נסיעות שערכתי על השני-ק"מ-מינוס הארורים של חניון המכוניות הידוע גם בכינויו "רחוב סוקולוב" ברמת השרון. המחקר נערך עקב העובדה הפשוטה שעברתי לגור בהרצליה, בעוד אני ממשיך כרגע לעבוד בראש העין. במהלך אותו מחקר למדתי לזהות את נקודות הכשל הספציפיות אשר הופכות את הרחוב הזה לפקק המתמשך שהוא, והן הובילו אותי למסקנה שבהשקעה לא גדולה מדי ניתן לשפר את איכות החיים של אלפים מתושבי הרצליה ורמת השרון, בעת יציאתם בבוקר אל העבודה וחזרתם בערב הביתה. להלן העובדות: 1. בשעה 7:00-7:15 בבוקר, מרגע הכניסה לסוקולוב (מתוך רחוב בן גוריון בהרצליה) ועד ליציאה ממנו למחלף הכפר הירוק לוקח בין 5 ל-10 דקות. בשעה 7:45-8:00 בבוקר זה יכול לקחת…
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
חבריה, הפסטיבל יתקיים בעוד כשבועיים בין התאריכים 16-18.10, בסה"כ יורדים כ- 30 רכבים של המועדון TOP CARS
הודעה אחרונה מאת daymax, -
יבוא מערכת גז
מאת pomaslu- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב, אחי נמצא בחו"ל ומגיע מחרותיים, יש לו אפשרול לקנות בהזדמנות מערכת גז. הודה על דעתכם בנושא! הנה הפרטים: 1. יש לו רכב מאזדה MPV שנת 1996 עם 6 צלינדרים בנזין. 2. המערכת שהוא יכול להביא זה של חברת BRC http://www.brc.it/getcontent.aspx?t=1&nid=189&lang=en או לחילופין הוא יכול להביא מערכת של LOVATO (אם יש מתאימה). מה דעתכם? האם שווה? האם תהיה בעיה לקבל אישור התקנה מטכניון? האם יתאים לרכב זה מערכת בכלל? האם מישהוא פה בארץ יהיה מוכן להתקין בכלל מערכת מיבוא? כמה עולה התקנה בערך? הוא די רוצה מערכת כיוון שהמפלצת הזאת אוכלת דלק באופן מטורף עם 3 ליטר והוא רק תיקן את מנוע וחבל לו לזרוק את הרכב. המון תודה!!
הודעה אחרונה מאת pomaslu, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל הגולשים, שמי הוא אורית ברכה, אני מנהלת שירות לקוחות בצ'מפיון מוטורס. לשאלתכם מהי הסיבה שנכנסו לקארספורום לפני כשבועיים, אז התשובה היא הרצון שלנו להיות במגע ישיר איתכם, לקוחותינו, ולנסות לתת לכם שירות טוב יותר. אולי זה יפתיע חלק מכם, אבל אין הרבה ארגונים שקופצים כך ל"מים העמוקים" ושרוצים לשפר ולהשתפר מול לקוחותיהם. ברור לנו שיש כאן לקוחות עם טענות ובעיות, ואנו רוצים ומתכוונים לטפל בטענותיכם אך זה משהו שלוקח זמן והערכות. אנו רוצים שכל אחד יקבל שירות אישי. לא מדובר בתשובה קצרה ברשת וממשיכים הלאה. התובנה הראשונה שלנו, שלשם התמודדות עם מספר הפניות, בתוך זמן קצר, יהיה עובד מטעמנו שיהיה בקשר שוטף איתכם ויוכל לשמוע את מה שעל ליבכם. נעדכן אתכם על כך בהמשך. …
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
שלום, שאלתי היא האם מצלמות המהירות והרמזור החדשות (גאטסו) מצלמות גם אי שמירת מרחק בין הרכבים בזמן שחולפים מתחת ל"פסי הדריכה" שעל הכביש?. אני יודע (ככה שמעתי בכל אופן) שיש מצלמות רמזור שגם מצלמות מהירות, כלומר עם עוברים את הצומת שיש בה מצלמה במהירות מסויימת מעל המותר היא גם מצלמת מהירות. משום מה זה לא היה נשמע לי כל כך הגיוני שהמצלמה תצלם מרווח בין מכוניות אבל אשמח לדעת אם יש למישהו תשובה על כך. שבוע טוב!.
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום רב, הזמנתי חלק לחבר מאיביי, והוא כרגע תקוע במכס, השאלה היא אם הוא יכול להמציא אישור ממשרד ממשרד התחבורה עם השם הפרטי שלו, כי זה חלק שמיועד בשבילו, בלי הפרטים שלי. למרות שאני המזמין. אני לא מעוניין לקחת חלק בשחרור הזה בשום דבר, אני מעדיף שהוא יעשה את הכל לבד ואני בסך הכל זה שחיפש והזמין בשבילו כי הוא קצת מעאפן . הוא גם לא רוצה לשלם את העמילות שחרור ...
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גם סיאט מצטרפת לחגיגה, אוטו עירוני מתחרה ישירות בפולקסווגן up. לדעתי היא יותר יפה מכל המתחרות ובנוסף יש גם גרסא ספורט ! http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/442/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%a1%d7%99%d7%90%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%99-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%90%d7%98 http://www.SEATCupra.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1296&Itemid=1 נכתב דרך האייפון אז מצטער על הכתיבה.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 1 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם. לפני מספר ימים היתה לי תאונה, נכנס בי קטנוע בכנף אחורית כאשר אני ביצעתי פרסה ועצרתי לשניות בודדות עם גלגל אחד על המדרכה, הקטנוע שנסע ממול בצורה כל שהיא נכנס בי בכנף האחורית, יוצא שהוא החליק או נרדם ועבר לנתיב שלי. רוכב הקטנוע בחור צעיר בן 17 נפגע ופונה לבית חולים. לצערי לרוכב קטנוע אין ביטוח + נסע בלי אורות 2:00 בלילה וטען שלא ראה אותי. דבר נוסף התקשרתי ודיווחתי על תאונה עם נפגעים אך לאחר המתנה של שעה לא הגיעה משטרה (כמובן שהפצוע פונה ואמבולנס רשם את מספרי הרישוי של שנינו) מה עלי לעשות האם אני צריך להתקשר למשטרה או שבית החולים מעביר זאת למשטרה? תודה.
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום שודר עונה 17 פרק ראשון של טופ גיר היה מופלא במיוחד על הM1 אין ספק סידרה מעולה או יותר נכון תוכנית רכב מעולה
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r