Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי הינה מהו לחץ האוויר בהונדה CR-V שנת 2011 לכביש? ומהו הלחץ המתאים בשבילה לשטח (מדובר על חול של דיונה/חולות ים)?

אשמח גם לשמוע הערות והארות לגבי הרכב עצמו.

המון תודה מראש!

פורסם

כיוון שעבר הרבה זמן ולא ענו לך,כיוון שהרכב חדש אתה יכול לקרוא מבחני דרך ואני בטוח שיש גם השוואות מול המתחרות.מעבר לזה שהרכב נמכר חדש,אתה יכול לעשות עליו נסיעת מבחן וכך תקבל התרשמות טובה לגביו,כמו כן בסוכנות תוכל גם לברר לחצים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלחץ אויר הוא בסביבות 35-37 ברגיל, אין המלצה ללחץ אויר בירידה לדיונות....

ובקשר לדיונות, הCRV נמכר רק בגרסאת 2 ליטר שהיא קצת וחלשה, ולא שאני מבין גדול בנהיגת דיונות, אבל אני חושב שצריך קצת יותר כוח כדי לחצות חול רך (כמובן שאין הילוך כוח), הגיר עובד חלק מאוד, בידוד הרעשים סביר והרכב מרגיש טיפה גמלוני כשדוחקים בו (בעיקר בבלימות).

על הכביש הרכב נעים לנסיעה עם מתלים דיי נוחים ברוב סוגי האספלט ומושבים ותנוחת נהיגה שלדעתי פשוט מצויינים.

המושב האחורי מרווח מאוד (ונע על מסילות) ותא המטען נדיב, סה"כ מדובר במכונית משפחתית פרקטית מאוד.

תא הנוסעים פשוט למראה אך בנוי היטב ויש תאי איחסון גדולים מלפנים.

למי שרגיל לנהוג במשפחטומטיות 1.6 לא ירגיש מחסור בכוח ברכב, אבל בסה"כ בנהיגה תחת עומס או באיזורים הרריים דוושת הגז תצטרך להיות מאוד קרובה לרצפה חלק נכבד מהנסיעה.

צריכת הדלק לא רעה בשביל רכב בגודל כזה ותהיה באיזור 9 ק"מ לליטר בנסיעות יומיומית בגוש דן, ותגיע לאיזור 12-13 ק"מ לליטר בנסיעות בינעירוניות.

הבעיה העיקרית היא בעניין התמורה למחיר, הרכב יקר בכל רמות האיבזור ומאוד עירום ברמת האיבזור הבסיסית (קומפורט), הוא מגיע עם איבזור בטיחותי מלא ויש "כל מה שצריך" אבל פינוקים זה ממש לא הקטע שלו.

הנחמה היחידה היא שהCRV הוא מותג ותיק, שומר ערך יפה ובא מבית עם מוניטין אמינות מוכח.

פורסם
הלחץ אויר הוא בסביבות 35-37 ברגיל, אין המלצה ללחץ אויר בירידה לדיונות....

ובקשר לדיונות, הCRV נמכר רק בגרסאת 2 ליטר שהיא קצת וחלשה, ולא שאני מבין גדול בנהיגת דיונות, אבל אני חושב שצריך קצת יותר כוח כדי לחצות חול רך (כמובן שאין הילוך כוח), הגיר עובד חלק מאוד, בידוד הרעשים סביר והרכב מרגיש טיפה גמלוני כשדוחקים בו (בעיקר בבלימות).

על הכביש הרכב נעים לנסיעה עם מתלים דיי נוחים ברוב סוגי האספלט ומושבים ותנוחת נהיגה שלדעתי פשוט מצויינים.

המושב האחורי מרווח מאוד (ונע על מסילות) ותא המטען נדיב, סה"כ מדובר במכונית משפחתית פרקטית מאוד.

תא הנוסעים פשוט למראה אך בנוי היטב ויש תאי איחסון גדולים מלפנים.

למי שרגיל לנהוג במשפחטומטיות 1.6 לא ירגיש מחסור בכוח ברכב, אבל בסה"כ בנהיגה תחת עומס או באיזורים הרריים דוושת הגז תצטרך להיות מאוד קרובה לרצפה חלק נכבד מהנסיעה.

צריכת הדלק לא רעה בשביל רכב בגודל כזה ותהיה באיזור 9 ק"מ לליטר בנסיעות יומיומית בגוש דן, ותגיע לאיזור 12-13 ק"מ לליטר בנסיעות בינעירוניות.

הבעיה העיקרית היא בעניין התמורה למחיר, הרכב יקר בכל רמות האיבזור ומאוד עירום ברמת האיבזור הבסיסית (קומפורט), הוא מגיע עם איבזור בטיחותי מלא ויש "כל מה שצריך" אבל פינוקים זה ממש לא הקטע שלו.

הנחמה היחידה היא שהCRV הוא מותג ותיק, שומר ערך יפה ובא מבית עם מוניטין אמינות מוכח.

עזרתם לי. תודה רבה וגמר חתימה טובה!

• תוכן חדש...