Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E-man, הרכב שראיתי עונה לתיאור שנתת. ראיתי על הכביש עפולה נצרת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שמדובר באותה אחת אם היא תעבור שוב ליד העבודה שלי אני אצלם אותה ואפרסם תמונה.

לפי דעתי מדובר בסתם 107 ידנית שהבעלים שלה רצה להבדיל אותה מהשאר ויצא לו במקרה משהו שדומה ל107GT.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אני מכיר את הרכב הזה, יוצא לי לראות אותו כל הזמן, זה 5 דלתות,

אני אתפוס תמונה בפעם הבאה (ותגיד אם נראה לך שזה אותו הרכב).

באמת נראה מגניב.

so far so good so what

פורסם

אני יודע שהחיפאית היא 5 דלתות, אבל ב107 קל לפספס את הידיות האחוריות ואז הרכב יכול להראות כמו 3 דלתות

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אולי באמת פספסתי ידית של הדלת השניה. בהתחלה הייתי בטוח שזה 3 דלתות. אם הייתי רואה תמונה של החיפאית - הייתה יכול להגיד אם זה אותו הרכב. לרכב שראיתי לא היו סמלי יצרן, על גריל אני חושב היה סמל שדומה לאות G.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתור בעל 107 היא מאיצה יפה מאוד ברמזורים..:)

ביחס לאופניים? עגלה עם סוס? הולך רגל?

:roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ראיתי איך הרכב מזנק מרמזור - לא רע בכלל למכונית קטנה. אומנם זה דועך על 60-70, אבל בשביל עיר לא צריך יותר מזה.

פורסם
מזנק מצויין בגלל משקל נמוך, מנסיון.

מזה מצויין, מה?

הכל יחסי בחיים. כן, היא זריזה ביחס להולך רגל / רוכב אופניים ועגלה עם סוס.

לידידה טובה מאוד שלי יש 107 ידנית - היא חביבה לאללה. באמת. אבל זריזה כמו שאתם מתארים היא לא. לא מעמידה, לא מנסיעה ולא מישיבה. אולי מנפילה מצוק :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היא מזנקת יפה ברמזור, לא גולף GTI אבל מזנקת יפה מאוד.

אין לי בעיה לעקוף איתה את המשפחתומטיות, כמובן שזה בתנאי שאני מושך את ההילוכים.

ב70 קמ"ש בערך יש חור, אם לא מושכים את ההילוך השני ממש גבוה אין תאוצה, השלישי פשוט ארוך מדי ולא מאפשר להאיץ בכלל.

SHIKER את הפסים אתה עשית?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תסתכל על מספר הרישוי, זה לא רכב ישראלי :-P

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תסתכל על מספר הרישוי, זה לא רכב ישראלי :-P

צודק, לא שמתי לב.

SHIKER היא שלך או שזו סתם תמונה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...