Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזה מצויין, מה?

הכל יחסי בחיים. כן, היא זריזה ביחס להולך רגל / רוכב אופניים ועגלה עם סוס.

לידידה טובה מאוד שלי יש 107 ידנית - היא חביבה לאללה. באמת. אבל זריזה כמו שאתם מתארים היא לא. לא מעמידה, לא מנסיעה ולא מישיבה. אולי מנפילה מצוק :wink:

אתה מצחיק. לא צריך להיות ג'רמי קלרקסון בשביל להבין שההשוואה במקרה דנן היא לא לפרארי, אלא למכוניות באותו סגמנט ואולי גם למשפחתיות שרואים הכי הרבה בכביש.

פורסם

שכחתי לחזור אליך, קניתי מהחנות הזאת את הסוגר של התא כפפות.

הגיע מצויין, עובד יופי.

ממליץ לכל בעל C1 / 107 לקנות משם סוגר לתא כפפות, אין באוטו תא אחסון אחד נורמלי שבא סגור כסטנדרט.

אם אתם רוצים תמונות אני אעלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עלה מאתיים ומשהו שקלים, אני לא זוכר בדיוק אני אבדוק בשבילך.

ולא שילמתי מכס, הוא הגיע ישר לסניף הדואר הקרוב אלי.

זו בסה"כ חתיכת פלסטיק שכבר יש הכנה בשבילה שם.

אין לי מושג מה היה ההגיון כשהביאו את הרכב לארץ לא לשים אותה מראש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ה-107 שלי הגיעה לפני כמה ימים, ואני מתחיל לחוש בחסרונו של תא כפפות אמיתי.

ההתקנה של התא כפפות שרכשת באתר הזה הייתה פשוטה? כי אני לא מתכוון להתעסק עם קידוחים, התאמות וכו'.

זה מגיע כבר עם כל האביזרי התקנה מסופקים?

המחיר באתר נראה אטרקטיבי (במיוחד בהשוואה למה שלובינסקי רצו לקחת על זה), אני פשוט רוצה לוודא שלא מדובר בפרוייקט של כמה שעות, כי אם זה המצב - לא שווה לי להתקין את זה...

אם תוכל להעלות תמונות, אני אהיה אסיר תודה 8)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לכול אותם המתלהבים אשר חשבו שראו גרסה ספורטיבית של הרכב הזה, אז אז טועה ובגדול סה"כ הדביקו מדבקות והלבישו גאנטים התמונה של הרכב לפניכם.

248847_158857010848730_100001732951215_368152_307139_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

במקומכם הייתי נזהר מלהגיב פה, מאז התצפית הנדירה נעלמו עקבותיו של פותח השירוש שגם ככה היה מטרה לכנופיות של אתיופים רדיואקטיבים.

ראו הוזהרתם.

נ.ב

אני חושב שהג'נטים והמדבקות מוסיפות לרכב, גם אם עדיין מסתתרת שם 107 עצלנית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...