Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ייצור מאוד מעניין אתמול (בצפון). זה כניראה היה פיז'ו 107 קטנה וחמודה בתחפושת קרבית. בהתחלה לא הבנתי מה בדיוק אני רואה, לא היו סמלים. הרכב היה שחור עם שני פסי מירוץ אפורים מתחילת הרכב עד הסוף למעלה (מפגוש לפגוש). לרכב היה גריל ספורטיבי, בודי קיט הכולל פלסטיקים דמויי קרבון בפגוש.

בהתחלה שראיתי את הרכב ואמרתי לעצמי: "מה זה הדבר הזה?!" ורק בסוף מצאתי הרבה דימיון עם 107 לרכב היו 3 דלתות.

ברכב נהגה אישה בסביבות גיל ה-50. ברמזור הרכב זינק מהר למדי עד למהירות החוקית.

מישהו יודע מה זה הדבר הזה? היה על הגריל סמל שדומה ל-G.

מצאתי תמונות, ממש מזכיר את מה שראיתי, למאט הסמלים והחזית הייתה מאט שונה וגם אין על הרכב בתמונה קרבון, פסים כאלה היו בודאות (רק צבע אחר), לדעתי מראות היו בצבע אחר, מניח שחור או אולי אפור, למיטב זכרוני לא היו פסי מגן בצדדים:

peugeot107gt.jpg

אגזוזים היו באמצע בדיוק ככה, אבל הדלת שגם הייתה זכוחית הייתה שחורה לחלוטין (השחרה מקומית?) :

2010-peugeot-107-gt.jpg

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ראיתי, אני ממש לא סגור שזה היה 107 (אלא אם כן שינו אותה עד אין היכר)? אולי קרבון היה התקנה מקומית בארץ (מדבקה)? אבל הקרבון ניראה ממש כמו מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה ראית את דגם הXS

הוא לא היה אמור להגיע לארץ, כנראה מישהו הביא אותו בייבוא אישי

השינוי לכל השואלים הוא המראה בלבד,

המנוע הוא אותו מנוע עם אותו גיר.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יכול להיות XS, יכול להיות GT. לא היו לרכב הזה סמלים והפלסקיטים שהיו אמורים להיות שחורים היו קרבון. גם אני הנחתי שכניראה זה יבוא אישי + קישוטים מקומיים. הרכב היה די זריז ברמזור, זה באמת 68סוסים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יכול להיות שאנשים הביאו רק את הקישוטים לארץ.

זה מתאים לפיז'ו עם העיניים הקרביות שלה, אצלי לא הייתי שם את זה.

לי אין בעיה לפתוח על משפחתומטית רגילה ברמזור, המכונית מאיצה יפה בהילוך ראשון- שני, אח"כ היא מאבדת את זה.

עריכה: תנסה להזכר כמה דלתות היו לה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מתי פג'ו יחזרו ליצר הוט האצ'ים במקום הקשקושים האלה ?

הם לא חזרו

זה בדיוק אותו רכב רק עם מראה חיצוני אחר

אם היה משהו מעניין אני הייתי הראשון שקונה איזה 107 ראלי :}

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
המכונית מאיצה יפה בהילוך ראשון- שני, אח"כ היא מאבדת את זה.

זה בערך מה שהיה. האוטו הזה קפץ קדימה ועל 60~70 זה נגמר.

דווקא המייקאפ הזה מתאים לה. חשבתי שפיג'ו ייזכרו במשורת ויעשו משהו יותר חם, למשל 1.0 טורבו, כמו שיש בפיקאנטו שעשייה להגיע ארצה.

פורסם
זה בערך מה שהיה. האוטו הזה קפץ קדימה ועל 60~70 זה נגמר.

דווקא המייקאפ הזה מתאים לה. חשבתי שפיג'ו ייזכרו במשורת ויעשו משהו יותר חם, למשל 1.0 טורבו, כמו שיש בפיקאנטו שעשייה להגיע ארצה.

אני נוהג על אחותה התאומה, הראשון והשני מצוינים, השלישי ארוך מאוד, לפעמים נראה לי שאפשר למשוך אותו עד המהירות המקסימלית של הרכב.

כשבחנתי את המכונית שלי בהשוואה לרכב אחר (אני לא אגיד שעשיתי מירוץ כי זו תהיה העלבה לרכב השני) משכתי את ההילוך השני גבוה כדי לנסות ולהשאיר את המכונית בסל"ד גבוה כשאני אעביר לשלישי, זה לא עזר.

אבל נו, אי אפשר לקבל הכל, הרכב זול וההילוכים נועדו לשמור על צריכת דלק נמוכה ולא על ביצועים ולכן הוא כזה.

תמיד אמרתי שהוא שובר את חוקי הפיזיקה בכך שהוא מגביר מהירות בלי להאיץ.

סה"כ הרכב נוח ואני מאוד נהנה ממנו, את תחושת הגב נדבק אל הכסא נשאיר לרכב הבא (שבעזרת השם גם יהיה ידני).

פורסם

הלוואי

היה יכול להיות מעניין :]

עדיף מנוע 1.5T לראלי לא?

פעם הבאה אם יוצא לך לראות אותה ספר לה על מועדון PSI

פורסם

נזכרתי בפרט חשוב: ברכב ככל הניראה היה מד סיבובי מנוע, הוא היה מקורי לדעתי, השעון היה עגול על רגל שיוצא מאחורי ההגה - כמו גלידה.

אולי זה לא 107?

פורסם
נזכרתי בפרט חשוב: ברכב ככל הניראה היה מד סיבובי מנוע, הוא היה מקורי לדעתי, השעון היה עגול על רגל שיוצא מאחורי ההגה - כמו גלידה.

אולי זה לא 107?

יש את זה בכל 107, גם לי יש את זה, זה שימושי ומוסיף למראה של האוטו.

מה שאני רוצה שתנסה להזכר בו הוא האם היא היתה 5 דלתות או 3.

פורסם

היא הייתה 3 דלתות בודאות, כמו בתמונות שנתתי. גם ראיתי עכשיו דרל החלון בתמונה שיש מד סיבובי מנוע. מה שראיתי היה 107 GT או XS 3 דלתות.

פורסם
היא הייתה 3 דלתות בודאות, כמו בתמונות שנתתי. גם ראיתי עכשיו דרל החלון בתמונה שיש מד סיבובי מנוע. מה שראיתי היה 107 GT או XS 3 דלתות.

לפי מה שאני זוכר, ותתקנו אותי אם אני טועה, לא הביאו את גרסאת ה-3 דלתות של ה107 הרגילה לארץ.

מה שאומר שמה שראית הוא יבוא אישי.

פורסם

בתור מישהו שמוכר לא מעט 107, אין דגם 3 דלתות.

אם מה שראית זה 107 אז היא בוודאות יבוא אישי.

פורסם

ראיתה את הרכב באזור חיפה במקרה? כי מסתובבת פה אחת אפורה עם "פסי מרוץ" אפורים וגנטים לא קשורים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...