Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וברכות לי על הצטרפותי לפורום :lol:

יש לי רשיון נהיגה משנת 2001 ותשע שנים היה לי גליון כמעט נקי לגמרי עד שהתחלתי לעבוד בירושלים.

חשוב לציין שאת מלכודות בגין אני מכיר עוד הרבה לפני שהתחלתי לעבוד בירושלים ותמיד נזהר שם.

טוב אז זה התחיל בדצמבר 2010 צילום ראשון מהירות 105 ,ממצלמה בבגין לכיון עטרות , שימו לב המצלמה שצילמה אותי ממוקמת מצד ימין של הכביש (לפי התמונה) כשנוסעים לכיון צפון. פשוט לא זכור לי שראיתי עמוד של מצלמה בכיון הזה מצד ימין חוץ מזו שבדיוק לפני הכניסה למנהרה בקריית שאול, וזה דמי.

שילמתי, אמרתי גם ככה אני עם גליון נקי יחסית יכול להיות שלא נזהרתי מספיק ומעכשיו אני לא עובר את ה 70!!!

טוב כמה חודשים אחרי מקפיד על ה 70 ,מקבל מכתב בדואר רשום הולך לאסוף מיחידת הדואר ורואה שוב צילום שוב אותה מצלמה, לא יודע מה לעשות די אין לי כסף!!! אין לי ברירה מבקש תמונה ומחכה לה. בנתיים עברו כבר ה 30 יום של הבקשה להישפט ועכשיו אני נחשב כאחד שהודה בעבירה ומה שנותר לי זה לשלם את הדו"ח! :mad2::mad2::mad2:

טוב אז אני במצב שגם אם אני מקבל תמנה דפוקה אני כבר לא יכול להישפט. לא הבנתי מה לוקח לתמונה כל כך הרבה זמן והתקשרתי שוב לבקש שוב אמרו ששולחים ולהמתין.

טוב מתקרב מועד התשלום (90 יום) ואז המכה הכי גדולה הגיעה.

התמונה הגיע היחד עם עוד צילום מאותה מצלמה!#$!$!#$!#$!

נשבע שירדו לי דמעות!

טוב אז על התמונה יש משהו מאוד מוזר. כאילו עשו עליה פוטושופ ויש ענן שחור מסביב לכל אזור המספר רישוי, גם קיבלתי את התמונה מנייר של תמונה ולא נייר רגיל.

טוב מתקשר שוב מבקש תמונה של הצילום השלישי שמגיע תוך שבוע (פתאום מהר) מדף רגיל שם אין משחקים של צבע והתמונה נראת תקינה, אני לבד על הכביש ואני נדפק!!! איך איך יכול להיות אני נוסע שם 70 קמ"ש!!!!!

טוב אז לגבי הצילום השני לא שילמתי כי קיבלתי את השלישי והחלטתי שזה חייב לעבור לשופט! אבל כבר קיבלתי כפל קנס עליו ממש בימים האחרונים.

על הצילום השלישי ביקשתי להישפט ושלחו לי הזמנה לדין בסוף השנה (2011)

עד היום את המצלמה הזאת לא ראיתי בעניים כי

שימו לב שאלתי את חבר שלי איפה יש מצלמה מצד ימין של הכביש כשאתה נוסע לכיון עטרות (הוא ירושלמי)

הוא ענה לי שעד לפני כמה חודשים הייתה אחת והיא כבר לא שם!

עכשיו אם המצלמה היא מכבסת כסף אז למה הסירו אותה???

יש מצב שמשהו שם לא תקין ???

מבקש את עזרתכם אני ממש מרגיש כאילו עשו לי עוול דרך אגב בגלל המצלמות האלה עשיתי נהיגה מונעת (קורס בסיסי) ועכשיו בגלל הצילום השלישי שלחו לי שוב לעשות נהיגה מונעת הפעם קורס מתקדם!

הרסה לי את החיים המצלמה הזאת אגב נהיגה זה המקור הישיר ממנו אני מתפרנס.

מה לעשות????????????? :cry::cry::cry:

שאלה לעורכי דין שביניכם - אמר לי עורך דין לשעבר שהיה פעם תובע משטרתי שאם אני עושה איחוד תיקים על 2 עבירות שכל אחת מהן היא 10 נקודות למשל, במקום להישפט על 20 אני נשפט על 10. יש סיכוי שיש קשר למציאות?

פורסם

דבר ראשון: קנה וולנטיין עכשיו! לא מחר, לא בהפסקת הפרסומות הקרובה, ע-כ-ש-י-ו !!!

המצלמה הזאת, למיטב זכרוני, היא לא מצלמה קבועה, אלא מצלמה שמוצבת על ניידת. היא נמצאת בחלקו הצפוני של כביש בגין לכיוון צפון (עטרות), עברתי על פניה פעמים אחדות. מיותר לציין שבכל אותן פעמים הוולנטיין דאג להזהיר אותי די זמן מראש.

במצבך, הייתי עוזב את הפורום ופונה לעזרת עו"ד. אם אתה טוען שכבר לאחר הצילום הראשון הקפדת לנסוע בהתאם לחוק ועדיין צולמת, יש לבדוק את התמונות שבאו לאחר מכן בצורה מקצועית ולוודא שלא נפל בהן פגם כלשהו, אפילו שאתה הרכב היחיד שמצולם בתמונה (יש שבלונה ייעודית שצריך להניח על התמונה ולבדוק באמצעותה פרמטרים שונים).

הזמן פועל לרעתך - פעל בהקדם.

המלצות לעו"דים תוכל למצוא בפורום המשפטי שלנו.

שיהיה בהצלחה, ובבקשה אל תשכח לעדכן אותנו בהתפתחויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דבר ראשון: קנה וולנטיין עכשיו! לא מחר, לא בהפסקת הפרסומות הקרובה, ע-כ-ש-י-ו !!!

המצלמה הזאת, למיטב זכרוני, היא לא מצלמה קבועה, אלא מצלמה שמוצבת על ניידת. היא נמצאת בחלקו הצפוני של כביש בגין לכיוון צפון (עטרות), עברתי על פניה פעמים אחדות. מיותר לציין שבכל אותן פעמים הוולנטיין דאג להזהיר אותי די זמן מראש.

במצבך, הייתי עוזב את הפורום ופונה לעזרת עו"ד. אם אתה טוען שכבר לאחר הצילום הראשון הקפדת לנסוע בהתאם לחוק ועדיין צולמת, יש לבדוק את התמונות שבאו לאחר מכן בצורה מקצועית ולוודא שלא נפל בהן פגם כלשהו, אפילו שאתה הרכב היחיד שמצולם בתמונה (יש שבלונה ייעודית שצריך להניח על התמונה ולבדוק באמצעותה פרמטרים שונים).

הזמן פועל לרעתך - פעל בהקדם.

המלצות לעו"דים תוכל למצוא בפורום המשפטי שלנו.

שיהיה בהצלחה, ובבקשה אל תשכח לעדכן אותנו בהתפתחויות.

צודק

אין שם שום מצלמה קבועה אלא רכב משטרה סמוי החונה בצד ימין כל יום בשעות מסוימות והוא זה שצילם אותך.

אני נוסע לכיוון עטרות כמעט כל יום וכשאני מגיע לאיזור מכונית המשטרה הסמויה שנמצאת בצד ימין 200 מטר אחרי המחלף ימינה לגבעה הצרפתית לכיוון עטרות אני נוסע 60 קמ"ש ככה ליתר בטחון .

ובכלל , כחוק בל יעבור כשאני רואה מכונית חונה בצד הכביש ממרחק , באופן אוטומטי אני מאט , וככה תעשה להבא

עד שיהיה לך וולנטיין 1 כפי שהציע כאן אחד החברים , למרות שלא כל אחד שם ברכב גלאי של 3,000 שח.....

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

בגין זהו כביש ארור ומלא במצלמות מהירות בעיקר בחלק הצפוני (4 מצלמות בחלק הצפוני מול 2 בחלק הדרומי כמדומני).

הנחמה היחידה? זהו הכביש היחיד בתוך ירושלים שיש בו מצלמות מהירות. (למרות שמועות עקשניות על מצלמות ניידות גם בבר אילן)

אם אתה נהג מהיר וחושש לגורלך קנה ולנטיין 1 כמו שהמליצו החברים, MONEY WELL SPENT.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

יש פורום שבו תוכל לקבל ייעוץ לגבי תקינותה של התמונה שנשלחה אליך. אחד מהפורומים שם זה ייעוץ משפטי ויש אחד לפענוח תמונות (הפורום חסום לי כרגע, אני בעבודה).

כן, הג'טה הסמוייה חגגה שם בחודשים האחרונים, נדמה לי שבתקופה האחרונה היא הורידה נוכחות.

כשקניתי את הוולנטיין התלוננתי שהוא לא מצייץ (בבגין כל המצלמות לא עבדו). יום אחד חבר מתקשר אלי ומספר לי שעומדת ג'טה עם מולטנובה בבגין. עזבתי הכל וטסתי לשם. מה ערבו לאוזניי הצלילים שהוולנטיין הפיק :-D.

פורסם

טוב, כמו שאמרו לך עוד כמה חברי פורום, צולמת ע"י פלוצווגן ג'טה כסופה/ זהובה בבגין צפון לכיוון עטרות, כקילומטר אחרי היציאה לשירות הווטרינרי מצד ימין של הכביש, להבא כשאתה רואה רכב עומד בצד ימין של הכביש, האט למהירות החוקית 80 קמ"ש באותו אזור.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
טוב, כמו שאמרו לך עוד כמה חברי פורום, צולמת ע"י פלוצווגן ג'טה כסופה/ זהובה בבגין צפון לכיוון עטרות, כקילומטר אחרי היציאה לשירות הווטרינרי מצד ימין של הכביש, להבא כשאתה רואה רכב עומד בצד ימין של הכביש, האט למהירות החוקית 80 קמ"ש באותו אזור.

יש קטעים מסויימים בבגין שהמהירות מוגבלת רק ל70, למשל לפני מחלף קרית משה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני לא מאזור ירושלים.

יצא לי לעבור שמה כמה פעמים יכול להיות שלא מדובר בכלל על אותו כביש אבל אתעלק על השרשור בכל זאת.

ביציאה מכביש 1 לכיוון פסגת זאב,עוברים מתחת לגשר ומיד ביציאה נמצאת בין 2 הנתיבים מצלמה נייחת,האם היא מצלמת ואם כן מאיזה מהירות?

פורסם

לא, לא מדובר על אותו כביש. הכביש שדובר עליו הוא כביש בגין שלכיוון מודיעין הופך לכביש 443.

לפי מה שהבנתי, הכביש שעליו אתה מדבר הוא כביש מספר 1 לכיוון ירושלים, שלאחר סיבוב מוצא, בתחילת העליה, יש בו יציאה לכיוון השכונות הצפוניות של ירושלים/מעלה אדומים/הבקעה.

אכן, לאחר היציאה, בסוף הירידה, יש מצלמה בין שני הנתיבים (בתמונה - "למזרח"). גם לכיוון הנגדי, מיד לאחר היציאה מהמנהרה, יש מצלמה בצד ימין לנוסעים לכיוון תל-אביב (בתמונה - "למערב").

הבשורה הטובה: הוולמטיין שלי טוען ששתי המצלמות הן דחלילים.

kvish9.jpg

פורסם

אם כבר נפתח שרשור בנושא בגין, רציתי לשאול האם יש מצלמת מהירות במחלף קרית מרדכי (לפני המחלף) לכיוון דרום. אתמול מצאתי את עצמי נוסע בקטע הזה (בערך 15 שנית) על 96-97 קמ"ש. יש מצב לדו"ח?

פורסם
לא, לא מדובר על אותו כביש. הכביש שדובר עליו הוא כביש בגין שלכיוון מודיעין הופך לכביש 443.

לפי מה שהבנתי, הכביש שעליו אתה מדבר הוא כביש מספר 1 לכיוון ירושלים, שלאחר סיבוב מוצא, בתחילת העליה, יש בו יציאה לכיוון השכונות הצפוניות של ירושלים/מעלה אדומים/הבקעה.

אכן, לאחר היציאה, בסוף הירידה, יש מצלמה בין שני הנתיבים (בתמונה - "למזרח"). גם לכיוון הנגדי, מיד לאחר היציאה מהמנהרה, יש מצלמה בצד ימין לנוסעים לכיוון תל-אביב (בתמונה - "למערב").

הבשורה הטובה: הוולמטיין שלי טוען ששתי המצלמות הן דחלילים.

ידוע ממזמן- דחלילים.

פעם- היו מצלמות כמו גדולות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ידוע ממזמן- דחלילים.

פעם- היו מצלמות כמו גדולות

ואתה יודע מה עם איזור מחלף קרית מרדכי? (לפני המחלף לכיוון דרום)

ואם יש מאיזו מהירות המצלמות מצלמות שם?

פורסם

שמועות אומרות ש2 המצלמות על כביש בגין (אחת לכיוון הר חוצבים-מעלה אדומים במחלף משה והשניה בכיוון מלחה באזור המחלף להר הרצל, שערי צדק) מצלמות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...