Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמועות אומרות ש2 המצלמות על כביש בגין (אחת לכיוון הר חוצבים-מעלה אדומים במחלף משה והשניה בכיוון מלחה באזור המחלף להר הרצל, שערי צדק) מצלמות.

ומה השמועות אומרות לגבי המהירות שבהן המצלמה תצלם?

פורסם

מצטער על הדאבל אבל משום מה אני לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת. ה"עבירה שלי" התרחשה אתמול בלילה, ז"א שהאם הייתי מצולם הייתי חייב לראות פלאש?

פורסם

הפעם האחרונה שבה הייתי בירושלים עם הוולנטיין היתה לפני כחודש.

אני חוזר על זה בפעם האחרונה בשרשור הזה, כי אני מתחיל להישמע כמו תקליט מקולקל:

נכון ללפני חודש, לא היתה שום מולטנובה קבועה פעילה בירושלים, ואם להתחשב במצלמות הגאטסו שתופסות את מקומן, לא סביר שהדחלילובות הללו יחזרו לפעילות אי פעם.

אם התרחש צילום בשעת הלילה, רואים את הפלאש. אין פלאש = אין צילום.

מה הכוונה "מולטנובות"- למצלמות עמוד?

אז מה אמיתי? רק מצלמות על ניידות?

מולטנובה היא אכן מצלמה. הקבועות הן אלה שעל עמודים, הניידות הן אלה שעל... ניידות שחונות בשולי הכביש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטאף לאלעד לגבי המצלמות בכביש בגין שאכן אף אחת כבר לא עובדת אלא רק הניידת היציאה חזרה ל 431 (שבו אני הרבה פעמים חוסם נהגים מהירים למען לא יתפסו -תלוי מי יושב על הזנב:twisted:).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
שמועות אומרות ש2 המצלמות על כביש בגין (אחת לכיוון הר חוצבים-מעלה אדומים במחלף משה והשניה בכיוון מלחה באזור המחלף להר הרצל, שערי צדק) מצלמות.

סיקרנת אותי, נסעתי לבדוק. כל (עמודי) המצלמות הנייחות בכביש בגין ירושלים, נכון לאתמול בערב - דחלילים.

"שמועות הן יתומות".

מה הכוונה "מולטנובות"- למצלמות עמוד?

אז מה אמיתי? רק מצלמות על ניידות?

מולטנובה הוא סוג של מצלמת מהירות. תוכל ללמוד על סוגי המלכודות השונות באתר המלכודות.

דחליל - קופסא (נייחת) המיועדת להכיל מצלמה. כשהיא ריקה היא דחליל. לעיתים מניידים מצלמות מקופסא לקופסא. מצלמות מסוג מולטנובה מזוהות ע"י מכשירים כגון Valentine1 ועוד.

פורסם

שימו לב - עזרהההההה - שימו לב

גיליתי ששלושת התמונות שקיבלתי הם בעצם לא מהעמודים שמצלמים אלא מהפולסווגן שעומדת בכניסה לכביש 443.

יש מה לעשות?

שמתי לב שכשהם יושבים שם בדיוק על העיקול.אם אני מצלם אותם על העיקול זה יכול להיות כביל בבית משפט?

המצלמות שלהם דורשות שהשוטר יהיה על דרך ישרה גמרי לא?

זאת גם עליה!!!

העיקול הזה גורם למצלמות להראות כאילו אנחנו נוסעים מהר יותר כי כל פעם שראיתי אותם האטתי ל 80 - 90 ביקשתי להישפט אחרת זה כאילו הודתי וזה כבר נותן לי שלילה!!!

מה עושים? עזרה???????????

פורסם

נתחיל איתך בקלות

שלושה דוחות מהירות

הראשון שילמת , נגמר

מה על השני והשלישי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ראשון שילמתי שני לא שילמתי והגיע לי כפל קנס שצריך לשלם עד 19/10 השלישי יש לי משפט בנובמבר בירושלים.

בלי קשר למהירות יש לי משפט על שוטר שעצר אותי מתחת לבית כשעליתי על המדרכה בצומת להחנות והוא נתן לי דוח של עבירה באדום כלומר 10 נקודות ו1000 שקל המשפט הזה בסוף דצמבר בת"א

כמה שאלות על הדרך - עורך דין שהיה תובע משטרתי אמר לי שאם אני יעשה איחוד תיקים במקום להישפט על שתי העבירות אני אשפט על עונש של אחת. יש מצב?

אם אבקש לעשות איחוד תיקים כשאחת מתנהל בירושלים והשני בת"א יעשו לי איחוד?

וואי וואי אני חייב עזרה.

מה לעשות עם הדוח האדום של הכפל קנס? אותו לא שילמתי כי לפני שהגיע מועד התשלום שלו קיבלתי את השלישי. הוא נספר לי כאילו הודתי בעבירה ויחד איתו יש לי 34 נקודות.

נהיגה מונעת קורס בסיסי כבר עשיתי ועכשיו שלחו לי מתקדם כשבפירוט של העבירות יש 34 נקודות שמתוכן 8 על זה שלא שילמתי (השני) , הראשון ששילמתי ועוד פלאפון ומהירות שעבר שנתיים מאז העבירה.

מה כדאי לעשות?

פורסם
ראשון שילמתי שני לא שילמתי והגיע לי כפל קנס שצריך לשלם עד 19/10 השלישי יש לי משפט בנובמבר בירושלים.

בלי קשר למהירות יש לי משפט על שוטר שעצר אותי מתחת לבית כשעליתי על המדרכה בצומת להחנות והוא נתן לי דוח של עבירה באדום כלומר 10 נקודות ו1000 שקל המשפט הזה בסוף דצמבר בת"א לא ברורה לי העבירה ולמה משפט

כמה שאלות על הדרך - עורך דין שהיה תובע משטרתי אמר לי שאם אני יעשה איחוד תיקים במקום להישפט על שתי העבירות אני אשפט על עונש של אחת. יש מצב? יש מצב

אם אבקש לעשות איחוד תיקים כשאחת מתנהל בירושלים והשני בת"א יעשו לי איחוד? מוכנים להעביר , בד"כ בתנאי שתודה

וואי וואי אני חייב עזרה.

מה לעשות עם הדוח האדום של הכפל קנס? אותו לא שילמתי כי לפני שהגיע מועד התשלום שלו קיבלתי את השלישי. הוא נספר לי כאילו הודתי בעבירה ויחד איתו יש לי 34 נקודות.אכן דו"ח שלא שולם ולא ביקשת לבטלו תוך 30 יום או להישפט עליו תוך 90 יום נחשב כדו"ח שהורשעת בו , ולכן הוענקו לך הנקודות

נהיגה מונעת קורס בסיסי כבר עשיתי ועכשיו שלחו לי מתקדם כשבפירוט של העבירות יש 34 נקודות שמתוכן 8 על זה שלא שילמתי (השני) , הראשון ששילמתי ועוד פלאפון ומהירות שעבר שנתיים מאז העבירה.

מה כדאי לעשות?

הערות בכחול

מכיוון שאתה הולך לקבל בראש על עבירת המהירות שתביא אותך ל 36 נקודות ומעלה , הסוכריה מרשות הרישוי היא שלילה של 3 חודשים + בחינה עיונית.

ממליץ לך קח עו"ד אולי תוכל להגיע לעיסקת טיעון לעבירות בלי ניקוד. (כתבת כי הנהיגה היא פרנסתך )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...