Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הגולשים,

שמי הוא אורית ברכה, אני מנהלת שירות לקוחות בצ'מפיון מוטורס.

לשאלתכם מהי הסיבה שנכנסו לקארספורום לפני כשבועיים, אז התשובה היא הרצון שלנו להיות במגע ישיר איתכם, לקוחותינו, ולנסות לתת לכם שירות טוב יותר. אולי זה יפתיע חלק מכם, אבל אין הרבה ארגונים שקופצים כך ל"מים העמוקים" ושרוצים לשפר ולהשתפר מול לקוחותיהם.

ברור לנו שיש כאן לקוחות עם טענות ובעיות, ואנו רוצים ומתכוונים לטפל בטענותיכם אך זה משהו שלוקח זמן והערכות. אנו רוצים שכל אחד יקבל שירות אישי. לא מדובר בתשובה קצרה ברשת וממשיכים הלאה. התובנה הראשונה שלנו, שלשם התמודדות עם מספר הפניות, בתוך זמן קצר, יהיה עובד מטעמנו שיהיה בקשר שוטף איתכם ויוכל לשמוע את מה שעל ליבכם. נעדכן אתכם על כך בהמשך.

כחברה המתמחה בעבודה מול לקוחות פרטיים, אנו מעוניינים לשמוע וללמוד מכם על מנת לשפר את רמת השירות. אנו פה בשביל להידבר ולהבין האחד את השני. המטרה שלי היא לא להתווכח או להתעמת, אלא לבדוק את טענותיכם ולתת שירות.

יחד עם זאת,אין זה אומר שנוכל למלא אחר כל בקשה באמצעות התכתבות בפורום.אם ישנם נושאים פתוחים,אני מתנצלת מראש וממליצה לפנות בהודעה אישית.

מקווה שזה עוזר לכם להבין טוב יותר את פעילותנו. אני יכולה להבטיח שננסה להמשיך לעזור למי שצריך.

יום טוב,

אורית

פורסם

יוזמה מבורכת.

אני מציע שבנוסף תפרסמו דואר אלקטרוני ומספר טלפון שניתן יהיה ליצור איתך קשר ישירות, נראה לי יותר נח מאשר לפנות דרך מערכת המסרים של הפורום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שלום לכל הגולשים,

שמי הוא אורית ברכה, אני מנהלת שירות לקוחות בצ'מפיון מוטורס.

לשאלתכם מהי הסיבה שנכנסו לקארספורום לפני כשבועיים, אז התשובה היא הרצון שלנו להיות במגע ישיר איתכם, לקוחותינו, ולנסות לתת לכם שירות טוב יותר. אולי זה יפתיע חלק מכם, אבל אין הרבה ארגונים שקופצים כך ל"מים העמוקים" ושרוצים לשפר ולהשתפר מול לקוחותיהם.

ברור לנו שיש כאן לקוחות עם טענות ובעיות, ואנו רוצים ומתכוונים לטפל בטענותיכם אך זה משהו שלוקח זמן והערכות. אנו רוצים שכל אחד יקבל שירות אישי. לא מדובר בתשובה קצרה ברשת וממשיכים הלאה. התובנה הראשונה שלנו, שלשם התמודדות עם מספר הפניות, בתוך זמן קצר, יהיה עובד מטעמנו שיהיה בקשר שוטף איתכם ויוכל לשמוע את מה שעל ליבכם. נעדכן אתכם על כך בהמשך.

כחברה המתמחה בעבודה מול לקוחות פרטיים, אנו מעוניינים לשמוע וללמוד מכם על מנת לשפר את רמת השירות. אנו פה בשביל להידבר ולהבין האחד את השני. המטרה שלי היא לא להתווכח או להתעמת, אלא לבדוק את טענותיכם ולתת שירות.

יחד עם זאת,אין זה אומר שנוכל למלא אחר כל בקשה באמצעות התכתבות בפורום.אם ישנם נושאים פתוחים,אני מתנצלת מראש וממליצה לפנות בהודעה אישית.

מקווה שזה עוזר לכם להבין טוב יותר את פעילותנו. אני יכולה להבטיח שננסה להמשיך לעזור למי שצריך.

יום טוב,

אורית

יוזמה בהחלט מבורכת! באם יצוצו שאלות אשמח לפנות אליך.

פורסם

כול הכבוד,הלוואי וכול יבואן יתן מענה גם בפורום,דווקא nepet אני חושב שזה טוב שניראה את הבעיה ותהליך הפיתרון שלה בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. כלקוח במשך שנים רבות של צ'מפיון אישית אני לא שותף לעליהום שעושים כאן אבל קורא ושומע כמו כולם את הקולות כאן ומברך על הרצון והכנות להפנים ולהתמודד עם הטענות שיש לאנשים. מקווה שבאמת יווצר דיאלוג אמיתי ואנשים יקבלו פיתרון לבעיות ולא ינצלו את הבמה סתם כדי לזרוק בוץ ולהכפיש ובכך יפגעו בעצם בסיכוי של הלקוחות האימתיים לקבל תשובות. בסופו של דבר, צ'מפיון מייצגים ארסנל רחב של מוצרים מצויינים ושני הצדדים יכולים להנות אחד מהשני. כדאי לשים לב למה שאורית אומרת בכך שהיא מזכירה שרוב הלקוחות של צ'מפיון הם פרטיים ולא ציי רכב. שם לאנשים אין תלונות כי באים למנהל הציי ולוקחים רכב אחר. כשיש לך אלפי לקוחות פרטיים, מן הסתם הרבה יותר קשה לרצות ולספק את כולם ובגלל זה גם שומעים על הרבה יותר תלונות. מה אכפת לעובד חברה שיש ריקול לקורולה? מחליפים לו רכב בזמן שהוא על המחשב במשרד ונגמר מבחינתו הסיפור בלי שידע עליו בכלל. טוב שצ'מפיון הפנימו שצריך להגיע גם אל אחרון הלקוחות ומקווה שהמהלך יועיל לכולם.

• תוכן חדש...