Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני או שהאיכות הזאת מספקת? (30$)

http://cgi.ebay.com/Cheapest-2-5-LCD-TFT-Car-HD-Camera-DVR-Car-Black-Box-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem43a7aef73cQQitemZ290576070460QQptZLHQ5fDefaultDomainQ5f0

http://www.youtube.com/watch?v=r5knw9JE12A&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סקירה

http://www.youtube.com/watch?v=lwBmNk-mHU8&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע מה איתכם אבל לי יש אייפון 4 ותושבת סבבה פחות או יותר עם פומפה שעולה פחות מ10 ש"ח באיביי

והצילום שלו הוא גם 720P עם 30FPS.

אמנם אני לא משתמש בזה הרבה אבל בשביל הפעמים הבודדות האלה אני חושב שעדיף לחסוך ולא לקנות את המצלמה מאיביי.

כמובן לאלה שיש אייפון או כל מכשיר אחר שמצלם באיכות טובה+.

הנה סרטון וידאו מהאייפון

ואז כשיהיה לך טלפון ובדיוק תאבד תשומת לב ואז ומישהו יסטה לנתיב שלך אבל אתה תהיה עסוק בלענות לפלאפון הוא לא יצלם.

מוגזם מן הסתם אבל פלאפון נועד להיות פלאפון ואם ב30 דולר אתה יכול לשים מצלמה שפשוט תעמוד שם ותצלם בלי שתצטרך להתעסק איתה (כשמניעים מתחילה לצלם לבד, מספיקה כשמכבים את הרכב) אז אני מעדיף לשים 100 שקל. אבל זה אני.

טל.

פורסם

ALOK, האיכות סבירה ביותר, במחיר כזה אי אפשר לבקש יותר..

רק היה חשוב לי להבהיר שהתיאור באיביי של חלק מהמצלמות יכול להטעות.

נראה לי שעניין הרכישה הקבוצתית ירד מהפרק.

זה לא שווה את המאמץ. המחיר גם ככה לא יקר, וההנחה לא תהיה משמעותית.

פורסם

יש הרבה מוכרים באיביי שמטעים בתיאור שלהם ולא מציינים שהמצלמות האלו (הזולות), לא באמת מצלמות באיכות 720P.

חיצונית, יכול להיות שהמוצר זהה (ההבדל: במצלמות הפשוטות אין HDMI), אבל האיכות צילום שונה, וכל הגימקים של צילום לילה לא רלוונטים אם קונים את ה-DVR007, כי האיכות שלה בלילה תהיה טובה בכל מקרה.

אתה יכול לראות את הבדלי האיכויות בהודעה שלי בעמוד הראשון.

התעמקתי מספיק כדי לדעת שאם אכן זו איכות התמונה של המצלמה שאקבל בסופו של דבר, אני לא רואה שום סיבה להשקיע יותר מכפול על מצלמה אחרת.

כמו שציינתי, בעבר רכשתי מספר לא מבוטל של מוצרים מהמוכר, בינהם גם מצלמת DV קטנה בה אני משתמש בצילום בזמן רכיבה על האופניים. מוצר סיני זול, חיקויי של הדבר האמיתי, אבל תראה מה, מצלמת HD 720 טוב מאוד, ועלתה 60 שקלים כולל כל התופסנים והמעמדים.

!AWDSOME

פורסם

יש לי רעיון.

אולי נפנה לאיוון (פותח השרשור המקורי) ונבקש ממנו לשאול את הבחור מהמקרה איפה הוא קנה את המצלמה וכמה היא עלתה לו.

ואם אפשר, אז על הדרך גם איזה קישור לאתר/מוכר באי ביי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במידה ויהיה מספיק אנשים אני אנסה לארגן לכם מצלמה בדיוק כזאת עם מסך והכל מחנות ישראלית עם אחריות במחיר של כ350 ~ שקל. כמה שיותר אנשים ככה המחיר ירד.

מחיר מדוייק יותר ועוד פרטים אני אפרסם מחר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

רעיו מעולה לעשות קנייה קבוצתית אבל אנחנו צריכים מישהו שיש לו רשיון ייבוא , אחרת כל העניין לא יצא לפועל.

אני חושב שאם ההפרש במחירים בין הארץ לחול על כך גדול צריך למצוא מישהו בארץ שיש לו רשיון ייבוא ועדיף שתהיה לו גם חנות , ואז כולנו נזמין ממנו המחיר מוזל כמובן , ככה לא יהיו בעיות של מכס מע"מ איסוף כספים וכו... ותהיה לנו אחריות .

אני בטוח שיש כאן כמה אנשים שמכירים מישהו שעונה על הקריטריונים , אז בואו נמצא דגם שעונה על הצרכים שלנו והמחיר שלו סביר ונמצא מישהו שיעשה הזמנה מסודרת.

אני גם חושב שמצלמה ללא איכות מספקת בצילום לילה לא עונה על הצרכים של רוב האנשים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הדבר הזה חייב להיות עם GPS שמקליט את המסלול ומהירות.

אבל... בארץ הדברים האלה לא קבילים משפטית.

ברוסיה, לדוגמה, ששם זה מאוד נפוץ, גם לשוטרים וגם לנהגים יש מצלמות.

כאשר יש מחלוקת הנהג יכול להתעקש על מסירת כרטיס מהמצלמה (רגיסטרטור) במעטפה מיוחדת ופרוטוקול מסירה.

הבעיה שהשוטרים יכולים על סמך הקלטה להוציא לך דו"ח אם הם מוצאים עבירות בהקלטה.

פורסם

אתמול הייתה כתבה בחדשות בדיוק על המקרה אחד שהמצלמה עזרה לנהג.

הבחור עצר בעצור , ולאחר מכן נעצר ע"י השוטר , והשוטר נתן לו דוח על אי עצירה . הבחור הגיש את הצילומים למשטרה ועכשיו ככל הנראה הדוח מבוטל וגם השוטר יקבל איזה ביקורת .

אני מדבר על זה

http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-ee8772a0e020231017.htm

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
במידה ויהיה מספיק אנשים אני אנסה לארגן לכם מצלמה בדיוק כזאת עם מסך והכל מחנות ישראלית עם אחריות במחיר של כ350 ~ שקל. כמה שיותר אנשים ככה המחיר ירד.

מחיר מדוייק יותר ועוד פרטים אני אפרסם מחר.

אני בפנים! כל עוד מדובר על המצלמה האיכותית יותר (זאת שעולה כ90 דולר).

אתמול הייתה כתבה בחדשות בדיוק על המקרה אחד שהמצלמה עזרה לנהג.

הבחור עצר בעצור , ולאחר מכן נעצר ע"י השוטר , והשוטר נתן לו דוח על אי עצירה . הבחור הגיש את הצילומים למשטרה ועכשיו ככל הנראה הדוח מבוטל וגם השוטר יקבל איזה ביקורת .

אני מדבר על זה

http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-ee8772a0e020231017.htm

אתה בא לפה הרבה?

:lol::-D:lol::-D

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...