Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור מעליי צודק תראו את הסירטון של המצלמה ב 30$

לפי דעתי זה איכות מספקת,למה לשלם יותר?

בדיוק... אנשים פה מדברים אם זה HD אמיתי או לא אמיתי כאילו הולכים להפיק עם המצלמה סרט לנאשיונל ג'אוגרפיק.

לטעמי מספיק שרואים מה מתרחש בצורה ברורה, הסאונד נקלט כמו שצריך והתפעול נח.

אבל כל אחד והצרכים שלו...

טל.

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וגם אני די בטוח שזה אותה מצלמה, כמו ה DVR007

רק עם שם אחר,כי ראית שיש להם בדיוק את אותה קופסא.

נ.ב

אל תשכחו שאנחנו מדברים על מוצרים סינים,שרוב הסיכויים שהם אותו מוצר,רק באריזה שונה.

פורסם
הבחור מעליי צודק תראו את הסירטון של המצלמה ב 30$

לפי דעתי זה איכות מספקת,למה לשלם יותר?

מחזק,

לא רואה טעם לשלם כפול על איכות מעט יותר טובה, האיכות של מצלמה כזאת מספקת.

אין ספק שאיכות המצלמה של פותח השרשור טובה יותר, אבל למטרות שצוינו מקודם המצלמה הפשוטה תספיק מעל ומעבר.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HD720P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-2-5-LCD-/110662813202?pt=Car_Audio_Video&hash=item19c4048612

הנה עוד סרטון שצולם בעזרת המצלמה הזו:

uZo-14xatXw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם אני מעוניין בכזאת מצלמה.

שלוש שאלות:

א. המצלמה מתחברת לשמשה כמו זרוע של GPS (וואקום)?

ב. האם יש איזושהי בעיה משפטית בצילום מהסוג הזה?

ג. הטעינה היא בעזרת מטען בבית? המצלמה עובדת על סוללות?

פורסם
הנה עוד מצלמה, אך לזאת גם זוית צילום רחבה יותר.

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150605054578#ht_6027wt_979

אין סוף לשכלולים, יש גם כאלה עם GPS ועם פול HD וראיתי אחת שאפילו עושה זום אוטומטי ללוחית רישוי של הרכב לפניך בלחיצת כפתור.

השאלה היא אם הצורך הוא בצילום לגיבוי של תאונות, שוטרי תנועה מושחתים ונהגים שנוהגים בצורה מסוכנת או הפקת סרט "עלילותיי בכבישי ישראל"

טל.

פורסם
אין סוף לשכלולים, יש גם כאלה עם GPS ועם פול HD וראיתי אחת שאפילו עושה זום אוטומטי ללוחית רישוי של הרכב לפניך בלחיצת כפתור.

השאלה היא אם הצורך הוא בצילום לגיבוי של תאונות, שוטרי תנועה מושחתים ונהגים שנוהגים בצורה מסוכנת או הפקת סרט "עלילותיי בכבישי ישראל"

אפשר לינק למצלמה כזאת משולבת GPS, אם כבר אני תקוע את הדבר הזה ומכער את אוטו, אז שיהיה לזה עוד שימושים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לא הבנתי. מה קונים?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שימו לב שהעלות צריכה לכלול מכס (אם יש) מע"מ ושאר שטויות. אף אחד לא יעביר משלוח ש 20-30 מצלמות בלי לשלם מיסים "לדוד סמי"

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

גם אני בפנים. שלחו לי ה"פ והעביר את התשלום למי שצריך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם מישהו מעוניין במשהו איכותי, אני יודע שכאן יש מצלמות איכותיות.

המחירים מעט גבוהיים יותר ממה שצויין כאן, אך אלו מצלמות מאוד איכותיות. מנסיון :twisted:

יש לי נסיון עם ה HD-S שמגיעה עם 4 ג'יגה זכרון פנימי שמספיק לכ-שעתיים צילום באיכות HD. התוצאות בהתאם :lol:

יש גם פשוטות יותר.

שווה הצצה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

זכור לי שהיה לי מרד נעורים לפני..."כמה ימים" ואז קניתי גם אני מצלמה אבל לא כדי לתפוס שוטרים אלא חמורים שדופקים לי את האוטו ובורחים כאילו שום דבר לא קרה(לא חדש בארצינו)

הנה המצלמה שקניתי אז...היא עדיין נמכרת אבל היא שירתה אותי נאמנה לפחות שנה. עד שהתופסן לא רצה להידבק יותר לשמשה...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110662813202

זה רעיון מצויין, ומומלץ לכולם, בין אם אתם תופסים שוטרים סתומים או מפגעים אחרים.

אולי איזה יבואן או אופורטיוניסט יראה את השרשורים פה ויזמין לכולנו... ;)

פורסם
אפשר לינק למצלמה כזאת משולבת GPS, אם כבר אני תקוע את הדבר הזה ומכער את אוטו, אז שיהיה לזה עוד שימושים.

הגי פי אס הוא למיטב הבנתי לתיעוד מלא של מסלול הנסיעה שהרכב עבר ולא לצורך הכוונת הנהג. בכל מקרה תריץ חיפוש למילים car camera gps יחד, ותנסה

למצוא מה שאתה מחפש

טל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...