Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ה-gopro נראית פחות מתאימה, למרות היכולות הטכניות העדיפות שלה:

1. היא לא מתחילה לצלם לבד בהתנעה - צריך לזכור להדליק אותה

2. היא לא דורסת אוטומטית הקלטות ישנות - צריך לזכור לרוקן אותה

3. אין לה אפשרות "לסמן" הקלטה חשובה כדי שלא תימחק אוטומטית (למשל ההקלטה של רגע התאונה\העבירה)

היא מיועדת להקליט מרוצים, לא לשימוש שגרתי.

*כל הנאמר לעיל על סמך קריאת המפרט באתר. אם למישהו יש אחת ואני טועה אז סליחה מראש

the london underground is not a political movement

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני. אם המחיר יהיה יותר טוב מהחבר שלי DX אני יקח .נמתין בסבלנות

לא לשכוח למלא פרטים בדף צור קשר לעיל

פורסם

אני בפנים.

נועם

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ישנן 2 סוגי מצלמות שמתיימרות להיות HD אמיתיות, שתיהן נושאות שם זהה אך רק אחת היא באמת HD. תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי?

פורסם

תראו כמה כסף השוטר הזה גרם לאנשים להוציא...

בסוף נגלה שזה היה טריק שיווקי חחח

אני בכל אופן החלטתי להשתמש במכשיר סמסונג WAVE נייד שאני כבר לא משתמש בו

יש לו צילום HD. ויש עריסה לרכב. גם פיתרון טוב.

פורסם
ישנן 2 סוגי מצלמות שמתיימרות להיות HD אמיתיות, שתיהן נושאות שם זהה אך רק אחת היא באמת HD. תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי?

אהיה יותר מדוייק שבוע הבא במייל שאשלח לכל מי שפנה באמצעות הטופס שבתחילת ההודעה.

אני במשא ומתן עם כמה ספקים..

פורסם

שלחתי המצלמות האלה לא כל כך קטנות .אם אני לא מפרק אותה בלילה בשכונה שלי אני ימצא את הרכב פתוח אז צריך פירוק קל ומהיר .אפשר להכניס עוד נושא בעייתי? לא אמרתה לא . לבעלי רכבים עם רדיו מקורי שהפנל התחליפי מגיע ל300 שח פלוס שזה שוד לאור היום .ואת האמת לשמוע עם הרדיו המקורי זה עונש .אז אולי ירימו את הכפפה ויעזרו להמון אנשים שבוכים בלילה בגלל שהם שומעים ברדיו בלי MP3

פורסם

אהלן חברים...

לאור הסרטון שפורסם והשרשורים הרבים שנפתחו בעקבותיו, פניתי לבעל עסק וסיפרתי לו על המקרה, התעניינתי ברכישה ושאלתי האם ניתן לארגן הנחה לרכישה קבוצתית.

המחיר יהיה 380 ש"ח, לא כולל משלוח, במקום 450 ש"ח.

החנות "הכל לרכב" נמצאת בכרמיאל, שכונת מערבית, רחוב משגב למעוניינים באיסוף עצמי, המספר של דני הבעלים זה 054-2295226.

עלות משלוח בדואר רשום סביבות ה-10 עד 15 ש"ח נוספים.

דגם המצלמה הוא Portable DVR-007 Car Camera 2.5 inch TFT LCD Screen

כמה תמונות של המצלמה שאני קניתי לעצמי

dsc06587u.jpg

ואחת להשוואה עם אבטיח

dsc06586zh.jpg

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כמה עולה האבטיח?

כל מי שחושב להתקין מצלמה כזאת, שיקח בחשבון שיש לזה גם חסרונות.

למשל במקרה של תאונה באשמתך, הצילום עלול להרשיע אותך - והשמדת ראיות היא עבירה פלילית.

כנ"ל גם לגבי עבירות תנועה שאתה מבצע.. שמעתי על מקרה של מישהו שמסר הקלטה לשוטרי תנועה כדי להוכיח את חפותו בתאונה. השוטרים בחנו את ההקלטה וזיכו את הנהג לחלוטין מאשמה בתאונה, ועל הדרך דפקו לו כמה דוח"ות על עבירות תנועה שביצע במהלך היום ותועדו במצלמה. :)

פורסם
כמה עולה האבטיח?

כל מי שחושב להתקין מצלמה כזאת, שיקח בחשבון שיש לזה גם חסרונות.

למשל במקרה של תאונה באשמתך, הצילום עלול להרשיע אותך - והשמדת ראיות היא עבירה פלילית.

כנ"ל גם לגבי עבירות תנועה שאתה מבצע.. שמעתי על מקרה של מישהו שמסר הקלטה לשוטרי תנועה כדי להוכיח את חפותו בתאונה. השוטרים בחנו את ההקלטה וזיכו את הנהג לחלוטין מאשמה בתאונה, ועל הדרך דפקו לו כמה דוח"ות על עבירות תנועה שביצע במהלך היום ותועדו במצלמה. :)

המצלמה מקליטה במקטעים של מספר דקות. במקרה הצורך תמסור רק את הקובץ המתאים. או שים כרטיס זיכרון בנפח קטן כך שישמר רק פרק זמן קצר.

לפעמים גם חכם יותר לא להודות בקיום מצלמה ברכב :wink:

the london underground is not a political movement

פורסם

תודה על היוזמה!!!

המצלמה מקליטה במקטעים של מספר דקות. :wink:

לא הבנתי את הנקודה הנ"ל- האם תוכל להרחיב?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...