Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2584436

במקרה ראיתי ב 299 ש"ח

כמו שהבנתי בשירשור הקודם שהמחיר נע בסביבות ה 400+

אני הזמנתי את המצלמה,החבילה כוללת כרטיס זיכרון 16 gb+מתאם מתח לטעינה ברכב כולל משלוח במחיר של 512 ש"ח.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם
http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2584436

במקרה ראיתי ב 299 ש"ח

כמו שהבנתי בשירשור הקודם שהמחיר נע בסביבות ה 400+

הזמנתי את המצלמה הזאת מאיביי ב39 דולר כולל משלוח מטען וכבל חיבור לטלויזיה לפני שבוע

אבל מה שמעודד זה שכבר הזמינו דרך וואלה 144 כאלה ובטח יזמינו עוד זה אומר מודעות גבוהה יותר של הציבור ואולי השוטרים יקחו את זה לתשומת ליבם :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
הזמנתי את המצלמה הזאת מאיביי ב39 דולר כולל משלוח מטען וכבל חיבור לטלויזיה לפני שבוע

כל הכבוד, המחיר הכי זול שראיתי היה כ 70$ ללא משלוח לארץ, או כ 100$ כולל משלוח.

שימו לב שאתם קונים מוצר מקורי ולא חיקוי.

אני ממתין בסבלנות ל guyam שהוא גם בעל חנות בארץ ובטח שלא יבזה את שמו בשביל מוצר לא איכותי.

פורסם

אני ממתין בסבלנות ל guyam שהוא גם בעל חנות בארץ ובטח שלא יבזה את שמו בשביל מוצר לא איכותי.

הוא התחייב במייל שהוא הפיץ שהוא מייבא את המצלמה האיכותית.

השאלה היא האם הוא יוכל להתחרות במחיר (הממש לא זול, אחרי כל התוספות) של וואלה.

פורסם

כתוב אחריות שנה ע"י גרנדטק שהם "מתמחים בציוד אבטחה CCTV מצלמות דיגיטליות וציוד מולטימדיה."

לא מכיר אותם..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לאחר שיחה עם שירות הלקוחות שלהם, הדגם הוא car dvr gti - מקווה שרשמתי נכון.

כמו כן, שאלתי לגבי הרזולוציה ואיכות התמונה, והיא טענה כי המצלמה לא מבצעת ניפוח לתמונה.

עזר במשהו?

פורסם

אין כבלים HDMI ולא מצלם על H264... צודק כי זה מה שאנחנו צריכים ממצלמת רכב!

זה שהם לא מביאים מטען(לרכב) אני מסכים אבל לא מביאים בטריה? אז אני מניח שהמאות שיזמינו יגלו שהם הזמינו צעצוע שלא עובד..

זה נראה לך הגיוני שלא יביאו בטריה?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

במוצר בוואלה קיימת בטריה - אך היא נטענת דרך המחשב (גם ככה אני לא מתכוון להשאיר את המצלמה ברכב).

לטעינת הבטריה דרך המצת של הרכב, יש צורך ברכישת מתאם נוסף.

פורסם
אין כבלים HDMI ולא מצלם על H264... צודק כי זה מה שאנחנו צריכים ממצלמת רכב!

זה שהם לא מביאים מטען(לרכב) אני מסכים אבל לא מביאים בטריה? אז אני מניח שהמאות שיזמינו יגלו שהם הזמינו צעצוע שלא עובד..

זה נראה לך הגיוני שלא יביאו בטריה?

לא יודע לא רשום אבל אם אתה מעוניין לקנות מהם תשאל אותם

פורסם

אני כבר קניתי מאיביי שכולל כבלים ומטען לרכב ולכן אין לי טעם לקנות את של וואלה, אבל זה מובן מאליו שהמוצר בא עם בטריה שכן לא נותנים אופציה לרכישה בנפרד של הבטריה..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לגיא

אודה על התיחסותך לשאלה שלי. אני, וגם כנראה שאר חברי הפורום, נרצה שהכסף שלנו יקבל תמורה נאותה.

ב-26/8 (אחרי 16:00) כתבת:

בימים אלו אני במגעים מתקדמים עם ספקים בחו"ל כדי להביא את המצלמה במחיר יותר זול ממה שחשבתם.

אתמול, 31/8 כתבת:

כרגע קיבלתי דוגמא מחול של המצלמה אני כרגע בוחן אותה.

איך ממגעים מתקדמים עם הספק, כבר קיבלת דוגמא של המצלמה מחו"ל תוך 5 ימים? לי זה נשמע מאוד מהר וקצת מטריד אותי. לא שחס וחלילה אני מטיל דופי ביושרך, אבל מאחר ומדובר בעסקים באינטרנט אני מנסה לברר את פרטי הרכישה שאנו עומדים לבצע.

עריכה: לא ניתקלתי בשום מקום במפרט של הסוללה שמגיעה עם המצלמה. אני מתנצל מראש אם זו טעות שלי.

בתודה ובברכה

שמוליק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...