Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים סיימתי את ההרצה של המצלמה.

הנה סרטון וידאו מהמצלמה+עריכה וכיווץ שקצת פגמו באיכות. המקורי היה כ3 דקות ותפס 150MB חתכתי וכיווצתי אותו ל24MB.

הנסיעה הייתה עם חלונות פתוחים מקדימה ומוזיקה לא בעוצמה גבוהה.

http://www.youtube.com/watch?v=Y5mLJyRj_04 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמו שאתם רואים זה צולם לא בשעה הכי אידיאלית, ובאר שבע זאת עיר מדברית אז השמש בהחלט משפיעה.

אבל אפשר לכוון את הצמצם, פשוט אני עצלן מדי.

אז מה יש לנו כאן? מצלמה שעלתה 30$ באיביי(כ-110 ש"ח)+כרטיס זכרון SD עם 8GB שנקנה בחנות בארץ(57 ש"ח).

המצלמה מגיעה עם חוברת הוראות קטנה באנגלית(שלא השתמשתי בה),כבל USB,כבל למצת הרכב,כבל לחיבור לוידאו,המצלמה עצמה,ותופסן לחלון שאליו היא מתברגת.

סה"כ כיוונון המצלמה קל ופשוט למי שמבין אנגלית, ישנן כמובן עוד שפות לתפעול המצלמה כגון רוסית ופורטוגזית.

איכות לא מדהימה אבל בהחלט מספיקה לייעודה.

לדעתי זה בהחלט מוצר מעולה לתיעוד דברים.

**עכשיו שמתי לב שהתאריך שכיוונתי לא נכון, צריך לכוון גם ברכב(על פיו כיוונתי) בהחלט פאלטה קטנטונת.

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה סרטון וידאו מהמצלמה+עריכה וכיווץ שקצת פגמו באיכות. המקורי היה כ3 דקות ותפס 150MB חתכתי וכיווצתי אותו ל24MB.

Y5mLJyRj_04 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמו שאתם רואים זה צולם לא בשעה הכי אידיאלית, ובאר שבע זאת עיר מדברית אז השמש בהחלט משפיעה.

אז מה יש לנו כאן? מצלמה שעלתה 30$ באיביי(כ-110 ש"ח)+כרטיס זכרון SD עם 8GB שנקנה בחנות בארץ(57 ש"ח).

המצלמה מגיעה עם חוברת הוראות קטנה באנגלית(שלא השתמשתי בה),כבל USB,כבל למצת הרכב,כבל לחיבור לוידאו,המצלמה עצמה,ותופסן לחלון שאליו היא מתברגת.

סה"כ כיוונון המצלמה קל ופשוט למי שמבין אנגלית, ישנן כמובן עוד שפות לתפעול המצלמה כגון רוסית ופורטוגזית.

**עכשיו שמתי לב שהתאריך שכיוונתי לא נכון, צריך לכוון גם ברכב(על פיו כיוונתי) בהחלט פאלטה קטנטונת.

צלם בלילה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=Y5mLJyRj_04 דרך יוטיוב

מתי הזמנת שכבר קיבלת את המצלמה?

הסרט באיכות סבירה לחלוטין ++

מעניין באמת איך זה מצלם בלילה. גם אני הזמנתי את אחת הזולות ב30$ ולפי מה שרואים כאן זה משתלם מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסרט באיכות סבירה לחלוטין ++

האיכות סבירה. לא יותר מזה.

בעיקר כשמשווים את זה לאיכות הצילום בסרטון של הבחור עם השוטר. התמונה שם ברורה הרבה יותר.

יכול להיות שזה קשור לכיול של המצלמה, אך אני בספק אם יהיה הבדל משמעותי.

שלא תבינו לא נכון, בשביל 30$ זה מעל ומעבר, אך אני הייתי מעוניין לקנות משהו קצת יותר איכותי. גם אם מדובר בכפול מהמחיר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
המצלמה מצלמת אוטמט? ומפסיקה לצלם לבד? או שצריך ללחוץ על כפתור?

תודה

שחרון

lesles יש לך תשובה בנושא? אני אודה לך מאוד.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אתה לא יכול להיות כל כך בטוח... הוא כיווץ את את הקובץ משמעותית... צריך לראות את הסרטון לפני..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא חסרות דוגמאות למצלמה הזו בדיוק (כתוביות ירוקות בעלות מיקום זהה) ובכולן נראה שמדובר באינטרפולציה. למודל האיכותי יותר כתוביות ממורכזות בגג הפריים עם רקע לבן.

פורסם

אני מבין שכשמניעים ו"מדליקים רדיו",מפעילים גם את המצלמה.(תקנו אותי אים אני טועה)השאלה שלי זה האים המצלמה שכרטיס זיכרון מלא ,האים נימחקים הקבצים הישנים והמצלמה ממשיכה כול הזמן לצלם.(הקישור לאתר היצרן לא עובד לי)ותודה לעונים.

ואני בפנים.

פורסם
המצלמה מצלמת אוטמט? ומפסיקה לצלם לבד? או שצריך ללחוץ על כפתור?

תודה

שחרון

מבקש גם כן לדעת אם היא מפסיקה הקלטה באופן אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...