Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LESLES, זה מעט מאכזב.

יש מצב שאתה מעלה באיכות הצילום הגבוהה מבין השלוש?

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המצלמה של lesles היא המצלמה הזולה יותר, שעלותה כ-30 דולר.

אני עדיין מחכה שגיא יעלה לכאן את הסרטון של המצלמה שלו (אמורה להיות איכותית יותר), שאוכל להתרשם מהאיכות שלה.

פורסם
כן אבל משום מה זה לוקח בערך שבוע כבר(הסירטון של גיא:? )

אני ממתין למשלוח של DHL עוד כמה ימים חברים סבלנותתתת (:

פורסם
להלן צילום לילי :-P

באיכות בינונית(יש 3 רמות איכות במצלמה).

התאריך שוב התאפס לי בטח כי נגמרה הסוללה(הוצאתי את המצלמה קצת מחוץ לרכב).

http://www.youtube.com/watch?v=wvTTxO6eZvo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נו באמת - טיפ קטן: כשאתה מנסה להדגים מוצר, תראה את המקסימום שהוא יכול (במיטבו)!! לא ככה..לא צריך להיות גאון בשיווק כדי להבין את זה.

ורעיון עבורך: תוציא את כרטיס הזכרון, חבר לכל קורא כרטיסים הכי פשוט וזול בשוק, והעבר למחשב :)

פורסם

ב 26/08/2011

חברי הפורום היקרים,

בימים אלו אני במגעים מתקדמים עם ספקים בחו"ל כדי להביא את המצלמה במחיר יותר זול ממה שחשבתם.

אז תמתינו בסבלנות בהמשל השבוע אעדכן מחיר סופי.

בנתים אשמח שמי שבאמת מעוניין ובעל אמצעי תשלום כ.אשראי שירשום בתגובה

"אני בפנים" ושישלח את פרטיו ל http://www.auto365.co.il/contact.aspx

מידע ועידכונים תקבלו במייל אשר תזינו בדף ה"צור קשר"

תודה וסופ"ש נעים.

כעבור 5 ימים המצלמה הגיע ב 31/08/2011

חברים יקרים,

כרגע קיבלתי דוגמא מחול של המצלמה אני כרגע בוחן אותה.

עדכונים במייל למי שנרשם

www.auto365.co.il/contact.aspx

עדיין לא מצויין כלום שחסר כבל סטנדטי (ותקן אותי אם אני טועה וזה לא כבל סטנדטי)

כאשר הוא נשאל

לגיא

אודה על התיחסותך לשאלה שלי. אני, וגם כנראה שאר חברי הפורום, נרצה שהכסף שלנו יקבל תמורה נאותה.

ב-26/8 (אחרי 16:00) כתבת:

אתמול, 31/8 כתבת:

איך ממגעים מתקדמים עם הספק, כבר קיבלת דוגמא של המצלמה מחו"ל תוך 5 ימים? לי זה נשמע מאוד מהר וקצת מטריד אותי. לא שחס וחלילה אני מטיל דופי ביושרך, אבל מאחר ומדובר בעסקים באינטרנט אני מנסה לברר את פרטי הרכישה שאנו עומדים לבצע.

עריכה: לא ניתקלתי בשום מקום במפרט של הסוללה שמגיעה עם המצלמה. אני מתנצל מראש אם זו טעות שלי.

בתודה ובברכה

שמוליק

הוא משיב

ידידי,

יש לי את הקשרים שלי בחו"ל ואין לך צורך לדאוג מתי מאיפה ולמה יש לי מספיק נסיון ומוניטין ביבוא .

לפני שאפרסם מחירים אני קודם כל בודק את המוצר ואיכותו ולאחר מכן אביא את מכולה עם עוד כל מיני פריטים מעניינים שותם בלי שום קשר אפרסם באתר שלי auto365.co.il .

יש פה אנשים שיוכלים להעיד על אמינותי ואמינות המוצרים שאני מוכר.

אך עדיין לא נמסר שכבל פשוט וסטנדרטי של usb עדיין לא הגיע

אך ב 02/09/2011 הוא כותב ש

מצלמה הגיע תוך 5 ימים, כבל סטנדרטי (ושוב תקן אותי אם אני טועה) עדיין לא הגיע אחרי 7 ימים?

כאשר באמת כל מה שנדרש הוא

ורעיון עבורך: תוציא את כרטיס הזכרון, חבר לכל קורא כרטיסים הכי פשוט וזול בשוק, והעבר למחשב :)

האם רק אני חושב שמושכים אותנו באף.

ובנתיים נגוזה גם האפשרות שהופיע בוואלה לרכוש את המוצר הפשוט בזול.

פורסם

אני דווקא מתכוון לצאת במקרה הזה להגנתו של גיא. לא כולם אנשים טכניים ומסיקים שכבל סטנדרטי יכול להתחבר גם למצלמה כזו.

דבר נוסף, מי שלא איש טכני או בעל הבנה בתחום הצעצועים של הדור החדש, גם לא יעלה בדעתו שניתן להוציא כרטיס ולקרוא אותו באופן עצמאי ע"י קורא כרטיסים.

בכל מקרה, קריאה שלישית לגיא בנושא המפרט של הסוללה שמגיעה עם המצלמה. מה עוצמתה? לכמה זמן היא מספיקה ללא חיבור למצית הרכב? כמה זמן טעינה נדרש לה?

פורסם

אדון TRONCHO היקר,

אין לי שום אינטרס למשוך ולהשלות פה את האנשים תאמין לי לא כ"כ משעמם לי בחיים, אני רוצה שאנשים פה יהיו מבסוטים ואם אני אומר שהערכה שנשלחה אלי מהספק היא ללא אביזרים נלווים אז לא צריך לחפש אותי ולרשום תאריכים ושעות ואמרתי ככה ולא אמרתי ככה.

תאמין לי שחלק גדול מאוד מהאנשים כאן מכירים אותי ואת אמינותי בכל הנוגע לאתר המסחרי שלי.

אני מאמין שיש אנשים שלא רצו כ"כ לחכות אז הם רכשו מוואלה אך אלה שרוצים את המצלמה שאני מביא תאמין לי מאוד סבלנים ואני איתם בקשר יומיומי בפרטיות.

לכן,

תחילת שבוע הבא אני יעלה את הסרטונים ואנשים יבחנו את הביצועים שלה ויחליטו אני לא מכריח אף אחד לקנות שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אני מצטער על העיכוב אך אני עושה את מירב המאמצים להעלות לכם את הסרטונים ולספק לכם את המצלמה הכי איכותית שיש במחיר הכי אטרקטיבי שיש ובתנאי התשלום הנוחים ביותר!

גיא

אגב,

מי שמעוניין 10% כל מוצרי האתר לסופ"ש הזה כולל כפל הנחות ומשלוחים חינם www.auto365.co.il

קוד קופון CARSF10

פורסם

גיא

אני עוקב אחרי השרשור וההצעה שלך קצת יותר משבוע.

עוד לא ענית על השאלה , איזה גודל כרטיס SD הספק מציע לך עם ה DVR-007 , במחיר שנקבת?

תודה

פורסם
גיא

אני עוקב אחרי השרשור וההצעה שלך קצת יותר משבוע.

עוד לא ענית על השאלה , איזה גודל כרטיס SD הספק מציע לך עם ה DVR-007 , במחיר שנקבת?

תודה

את זה אני אדע ברגע שאזמין את המשטח אהיה יותר חכם משהו כמו 4 ג' אבל אל תתפוס אותי במילה כלל

פורסם
את זה אני אדע ברגע שאזמין את המשטח אהיה יותר חכם משהו כמו 4 ג' אבל אל תתפוס אותי במילה כלל

לא משנה מה יציעו - לאחר ההצעה בקש "שדרוג" זול לכל הכרטיסים שיביאו לכרטיס של 16 גיגה כך שההפרש יהיה מזערי יחסית :)

כי 4 זה מעט יחסית.

פורסם
לא משנה מה יציעו - לאחר ההצעה בקש "שדרוג" זול לכל הכרטיסים שיביאו לכרטיס של 16 גיגה כך שההפרש יהיה מזערי יחסית :)

כי 4 זה מעט יחסית.

ברור :-D

פורסם

Carmageddon ידידי איני מנסה לשווק את המוצר, אני רק מראה את מה שאני רכשתי. אני אדגים גם באיכות היותר גבוהה למרות שאין ממש הבדל באיכות הוידאו אלא רק בגודל התמונה. כמו כן אציין שלא כיוונתי את הצמצם(משהו שעשיתי אחרי זה) ולמרות שהאיכות טיפה השתפרה עדיין אי אפשר להשוות את זה למצלמה איכותית.

אבל מצד שני במחיר בסיסי, למטרה בסיסית שהיא תיעוד למקרה הצורך, זה אחלה מוצר.

אחכה לערב ואעלה את האיכות המירבית כשאחזור לבקשתכם.:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...