Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיא שלום, ותודה על המידע.

ברשותך, מספר שאלות/הבהרות:

- מה לגבי צילום בשעות הלילה, בהן החשיכה משמעותית מאשר בשעות הערב?

- איך אתה קובע מחיר כאשר אין החלטה סופית לגבי תצורת המצלמה? ברור שמחיר כרטיס 4GB שונה ורחוק ממחיר כרטיס 32GB. אלא אם כן אתה מתכוון להפתיע לטובה את הרוכשים עם כרטיס בנפח מכובד.

נשמח לקבל תשובה גם על שאלה זו, שטרם נענתה.

תודה.

1. אני יעלה בהמשך השבוע צילום של סרטון באור יום והחשיכה ותוכל לבחון את האיכות.

2. המחיר לא סופי אך אם לא יהיו תקלות הוא לא אמור לעלות יותר ממה שציינתי.

3. לגבי הכרטיס זכרון אני עדיין במגעים עם הספק לגבי זה.

שבוע טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי - WALLA זה המצלמות שאפשר לקנות ב 40 דולר ב- ebay.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש משהו טכני שעדיין לא ברור לי לגבי המצלמות הללו.

נאמר שהמצלמה מתחילה מחזור צילום חדש כל 5- 15 דקות, לפי בחירה מראש של המצלם.

מכאן שהיא "דורסת" ומוחקת את הקטע שצולם ומתחילה חדש ?

אם כך, מה בכלל החשיבות של גדול כרטיס הזיכרון? האם בכרטיס 4GB לצורך העניין, אפשר לצלם רק ברזולוציה נמוכה?

אשמח להבהרות ממביני דבר . :-P

פורסם

הקבצים מופרדים ל-5,10 או 15 דקות בכל קובץ.

הקבצים נשמרים כל עוד יש מקום בזיכרון, ברגע שנגמר, מתחילים להדרס הקבצים הישנים.

ככה שבעצם גודל הכרטיס הוא גודל הבאפר שנשמר אחורה, וגודל הקובץ הוא הרזולוציה של מרווח השמירה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי שאלה בקשר לכרטיס הזכרון..

האם זה קריטי שהוא יהיה מהיר יותר למשל SDHC ultra או Extreme לעומת הרגיל.

אני רוצה לקנות 16 ג'יגה והאם ה30 שח הבדל שווה את זה?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
guyam

כמו שחשבתי.

אני לא מבין במה מיוחד המחיר שלך?.ולמה לי לקנות ברכישה קבצתית, שיש בה סיכון של תוספת מיסים?.

,DVR-007 עולה 90-100$ .

בלי כול הסיכון שכלול בדרך שלך.

אז מה אני מפספס?

הסיכון יהיה קיים בכל מקרה עקב כך שכל מוצר מעל 50$ חייב במס.

אני לא מבין יש פה בחור שלוקח על עצמו ליבא את המכשיר ולתת לכם תמיכה ואחריות למכשיר ובעצם להפוך את הקניה לבטוחה ומעבר לזה לטפל בעלויות הנלוות של ייבוא סטוק לארץ ורכישת כרטיסי הזיכרון ואתם מתלוננים שזה יוצא אותו מחיר?

במקרים דומים שבדקתי לרכוש בארץ היה יקר פי כמה פעמים מלרכוש בחול (למשל ואללה שמכרו את המצלמה של ה-40$ בכמעט 500 אחרי הכבל הטענה והכרטיס...).

אני אומר שאם אתם במילא עומדים להזמין ולשלם את המחיר של ה-100$ עדיף לכם לשלם את זה למישהוא שמיבא את זה בארץ ולקבל אחריות ושירות בארץ ואולי גם לשלם בתשלומים ואם יצא לבחור שלוקח על עצמו את כל הסיכון רווח של 30 שקל על מצלמה אז שיהיה לו לבריאות, תנסו אתם ליבא כמות כזאת מחול ותבינו שהסיכון שהוא לוקח על עצמו גבוהה פי כמה.

דרך אגב, אין לי שום קשר ל-guyam מעולם לא רכשתי דרכו כלום, לא מכיר אותו ולא יכול להמליץ עליו, פשוט מעצבן לראות שכל הזמן מחפשים את הרע. הקמתם את הקבוצת רכישה על מנת לקבל מחיר זול יותר מרכישה בארץ והמחיר אכן כזה בעשרות אחוזים.

:king:

פורסם
הסיכון יהיה קיים בכל מקרה עקב כך שכל מוצר מעל 50$ חייב במס.

אני לא מבין יש פה בחור שלוקח על עצמו ליבא את המכשיר ולתת לכם תמיכה ואחריות למכשיר ובעצם להפוך את הקניה לבטוחה ומעבר לזה לטפל בעלויות הנלוות של ייבוא סטוק לארץ ורכישת כרטיסי הזיכרון ואתם מתלוננים שזה יוצא אותו מחיר?

במקרים דומים שבדקתי לרכוש בארץ היה יקר פי כמה פעמים מלרכוש בחול (למשל ואללה שמכרו את המצלמה של ה-40$ בכמעט 500 אחרי הכבל הטענה והכרטיס...).

אני אומר שאם אתם במילא עומדים להזמין ולשלם את המחיר של ה-100$ עדיף לכם לשלם את זה למישהוא שמיבא את זה בארץ ולקבל אחריות ושירות בארץ ואולי גם לשלם בתשלומים ואם יצא לבחור שלוקח על עצמו את כל הסיכון רווח של 30 שקל על מצלמה אז שיהיה לו לבריאות, תנסו אתם ליבא כמות כזאת מחול ותבינו שהסיכון שהוא לוקח על עצמו גבוהה פי כמה.

דרך אגב, אין לי שום קשר ל-guyam מעולם לא רכשתי דרכו כלום, לא מכיר אותו ולא יכול להמליץ עליו, פשוט מעצבן לראות שכל הזמן מחפשים את הרע. הקמתם את הקבוצת רכישה על מנת לקבל מחיר זול יותר מרכישה בארץ והמחיר אכן כזה בעשרות אחוזים.

:mm_yeah:

פורסם

אני רק רוצה לציין משהו.

ראיתי עכשיו די הרבה סרטונים מכל מיני מצלמות דומות (מבחינה פיזית) למצלמות שהופיעו פה בכל מיני קישורים.

ללא שום ספק, רק במצלמה שכיתוב התאריך נמצא בחלקו העליון של המסך-במרכז- ושהתאריך והשעה הם בצבע שחור על רקע לבן, איכות הצילום מספקת. במצלמה הזו, הסרטון ״רץ חלק״.

בכל שאר המצלמות ממש אפשר לראות את הפריימים עוברים (כמעט בכל מהירות נסיעה).

האם המצלמה שאתה מתכוון לייבא היא מצלמה כזו?

תודה

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אני רק רוצה לציין משהו.

ראיתי עכשיו די הרבה סרטונים מכל מיני מצלמות דומות (מבחינה פיזית) למצלמות שהופיעו פה בכל מיני קישורים.

ללא שום ספק, רק במצלמה שכיתוב התאריך נמצא בחלקו העליון של המסך-במרכז- ושהתאריך והשעה הם בצבע שחור על רקע לבן, איכות הצילום מספקת. במצלמה הזו, הסרטון ״רץ חלק״.

בכל שאר המצלמות ממש אפשר לראות את הפריימים עוברים (כמעט בכל מהירות נסיעה).

האם המצלמה שאתה מתכוון לייבא היא מצלמה כזו?

תודה

עודד.

חיובי אעלה סירטונים בימים הקרובים ותבחן בעצמך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...