Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה, קריאה שלישית לגיא בנושא המפרט של הסוללה שמגיעה עם המצלמה. מה עוצמתה? לכמה זמן היא מספיקה ללא חיבור למצית הרכב? כמה זמן טעינה נדרש לה?

קריאה רביעית לגיא בנושא.

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבטחתי וקיימתי, להלן איכות מירבית במצלמה שרכשתי בלילה:

http://www.youtube.com/watch?v=t4NUsTwMSSg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כיוונתי את הצמצם ל2\3 וכמו כן מצב הלילה דלוק.

תודה! האיכות באמת לא הרבה יותר טובה מהוידאו הקודם שלך... נחכה עוד קצת לגיא ונראה מה הוא מציע.

יש לי קורס החלקות ב16 לחודש, הייתי מאוד רוצה מצלמה עד אז.. נראה.

פורסם

לדעתי אפשר להוציא איכות טיפה יותר טובה מהמצלמה שלי אם לכוון כל פעם מחדש ליום וללילה.

אבל בכללי רואים שהCCD כאן הוא לא איכותי, אבל אני לא מתלונן :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל 30 דולר זה אחלה דבר.

איזה מעצבנים הסינים האלה, הזמנתי לפני שבועיים ועוד לא הגיע:x

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הבטחתי וקיימתי, להלן איכות מירבית במצלמה שרכשתי בלילה:

t4NUsTwMSSg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כיוונתי את הצמצם ל2\3 וכמו כן מצב הלילה דלוק.

תאמת.....

על הפנים

לא רואים כלום בברור

לא את צבע הרמזורים ולא תמרורים

פורסם
תודה רבה - איכות טובה מאוד. סאמפל לילי גם יתקבל בברכה.

כבר הבנו שמדובר באותה מצלמה כמו של הבחור שתפס את השוטרים על חם, חיפוש קצר יעלה וידאו שלו בלילה.

http://www.youtube.com/watch?v=28a4XbccG6o דרך יוטיוב
פורסם

המצלמה בסדר, הסוללה גם. אבל כרטיס SD 2GB? רבע שעה של צילום סותמת אותו.

זה כל מה שאתה יכול לתת? ההפרש הכספי בינו לבין 8GB הוא שולי. למה לא לתת הרגשה טובה לקונים, למה לגרום להם לרוץ ולקנות כרטיס בנפרד?

פורסם

אני חושב שכרטיס ה2 גיגה ניתן למען ההרגשה הטובה. בשום מקום שחיפשתי לא מצאתי כרטיס זכרון מובנה שהיה כלול במחיר, גם לא 2 גיגה מסכנים. לדעתי העסקה טובה - נרשמתי.

פורסם

לכל המעוניינים חבר שלי יבואן של מצלמות הזמין כרגע מלאי של 50 מצלמות כאלו וגם כן עם כרטיס זיכרון של 2 GB הבחור טוען שהמחיר כרגע עומד על 350 ש"ח למצלמה,המשלוח הראשון בדרך עם DHL ואמור להגיע שבוע הבא.כמובן שהמחיר יכול לרדת עוד תלוי בכמות המזמינים העתידית.

ברגע שהבחור יקבל את החבילה ה- 50 מצלמות ראשונות יעמדו למכירה,אני אעדכן אותכם בהמשך בפרטי יצירת קשר עם הבחור ברגע שהחבילה תיהיה פה.

לידיעתכם!

Untitled.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...