Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין אותך, אני לא טוען לשניה שיש לך מניע זר.

אני - כמוך, בסך הכל רוצה לרכוש לעצמי מצלמה איכותית.

אם אפשר במחיר אטרקטיבי - מה טוב. :wink:

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגיעה המצלמה של 32$, אבל אין לה כרטיס זיכרון בתוכה!

מישהו יודע מה הגודל של הכרטיס שאני צריך? אני מעוניין לרכוש כרטיס של 32GB.

אתה חושב שמישהו פה זוכר את המצלמה של 32$, אחרי 325 הודעות?

תזכיר על מה אתה מדבר...

פורסם
הגיעה המצלמה של 32$, אבל אין לה כרטיס זיכרון בתוכה!

מישהו יודע מה הגודל של הכרטיס שאני צריך? אני מעוניין לרכוש כרטיס של 32GB.

אני מניח שקיבלת יחד עם המצלמה גם חוברת הדרכה. בחוברת אמור להיות לך מפרט טכני שיגיד לך מהו הנפח המקסימלי לכרטיס זכרון. במצלמות הזולות יותר זה אמור להיות באמת 32gb, אבל תוודא!

פורסם

חברים יקרים,

לאחר משא ומתן דין ודברים עם הספק שלי בחו"ל הצלחתי להוציא ממנו את המצלמה DVR-037 האח הגדול של DVR-007 רק עם ראיית לילה (4 לדים וחיישן)

באותו מחיר שימו לב באותו מחיר!!

המלאי ממש מוגבל יש עוד מקומות במכירה מוקדת:

http://www.auto365.co.il/product-400-מצלמת_תיעוד_לרכב_HD_דגם_DVR_037_HD720P_המקורית__ראיית_לילה.aspx

מי שנרשם כבר על DVR-007 אין צורך להרשם שוב המרתי אותכם לרשימה החדשה.

לידיעתכם: מי שחושב "אולי" שלא ירשם בשביל לא לדפוק את אלה שכן רוצים! תתחשבו בחברים שלכם כי זה ממש מבצע שווה! כבר חודש וחצי אני עובד עליו.

*צפי לתחילת המכירה 30.9 המצלמות כבר הוזמנו.

כמו כן,

מהיום עד יום שבת בלילה הנני פותח קופון הנחה של 10% על כל מוצרי האתר.

קוד קופון: VIP10

תהנו!

המחיר לא היה 399שח.. אני קצת מבולבל עכשיו?

מי שברשימת ההמתנה המקורית, יקבל את ה 037 באיזה מחיר?

ויפה על המו"מ, הישג נחמד :)

פורסם

רק מוודא - לדגם הזה יכולות זהות מבחינת איכות הסרטה (כתוביות שחורות ממורכזות על רקע לבן)? מאחר וב youtube יש גם "חיקויים" העונים בדיוק לאותו שם, עם איכות מחורבנת.

פורסם
רק מוודא - לדגם הזה יכולות זהות מבחינת איכות הסרטה (כתוביות שחורות ממורכזות על רקע לבן)? מאחר וב youtube יש גם "חיקויים" העונים בדיוק לאותו שם, עם איכות מחורבנת.

ברור אחרת לא הייתי מפרסם את זה. העברתי את המוצר בקרת איכות (:

פורסם

*צפי לתחילת המכירה 30.9 המצלמות כבר הוזמנו.

גיא, אני מגיע למצב שאני ממש מחכה להודעות ההפתעה שלך 8)

הצפי לתחילת המכירה = צפי להגעת המוצר ארצה?

פורסם

גיא

יש שינויים נוספים במפרט לעומת 007:

ב-007 כרטיס הזכרון היה עד 64MB כעת מופיע באתר ל-037 32MB

ב-007 פורמט הקבצים היה H.264 וכעת רשום AVI

פורסם

גיא,

תהיה לנו בריא, אך גם אתה סובל מאי דיוקים קלים שנופלים להם בין מאות המשפטים ואלפי המילים.

באתרך אתה מציין באדום״ זמן עבודה ללא טעינה עד 3 שעות״ ואילו בפורום אתה חוזר על הנתונים ומציין ״עד שעתיים״.

יכול להיות טעות (ט.ל.ח) קטנה שלך, אבל לנו בתור קונים פוטנציאלים הנתונים חשובים כמו מים למדבר. אנא, תנסה להיות מדויק במסירת המידע על המוצר.

על כל פנים, אני אמתין ל 30 בספטמבר, שכנראה יוכרז כחודש הארוך ביותר בשנה מבחינת קוראי פורום זה.

פורסם

לא הצלחתי לעקוב אחרי כל העמודים וכל הקישורים של כולם. התעייפתי. :brickwall:

בכל מקרה כשתתגבש החלטה על מכשיר מסוים תודיעו . אני מעוניין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...