Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התשובה.

חשבתי לקנות את המצלמה כמצלמת אבטחה לרכב אבל מבחינת הסוללה אני רואה שזה יהיה קצת בעייתי.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלח לי - אבל אתה סכנת נפשות - LETS DONT MEET BY AN ACCIDENT.

1+

אני מתכנן להזמין אחת מהן...

נשמח לשמוע עליה פרטים אחרי שתקנה..

פורסם

בתור משהו שהגיע וראה את השירשור רק עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין המצלמה הזאת לבין אלו שיש בדיל אקסטרים, באיביי או אפילו בגרופר לפני כמה ימים: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GTICarCamera/892522?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022

2. האם המצלמה מספיק טובה גם לצילומי אקשן כגון נסיעה ספורטיבית, דריפטים וימי מסלול?

פורסם

אני גם מעונין לרכוש מצלמה לרכב.

הסתכלתי בשרשור ואני וקיוויתי למצוא מצלמה עד איזור ה-200 שקל (כמובן לא כולל כרטיס הזכרון).

מצלמה טובה במחיר שציינתי לא מצאתי, לא באיביי, ולא בשרשור.

אחרי שראיתי את ההצעה של גיא, הסתכלתי קצת בטווח מחירים גבוהה יותר באינטרנט, ומצאתי את המצלמה הזאת -

http://www.ebay.com/itm/HD1080P-5MP-IR-Car-Camera-DVR-Dash-Camera-2-5-Monitor-/260821924113?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cba32b911#ht_8245wt_1018

אני מסוג האנשים שאוהב לקבל את המוצר הטוב ביותר הקיים בשוק עבור סכום הכסף שאותו אני מוציא.

אז לשאלה, האם המצלמה הזאת נראית לכם באמת אחת שמצלמת ב 1080P? או שיש מצב לסוג של בלוף פה.

לדעתי זאת עיסקה עדיפה, כי היא מצלמת באיכות גבוהה יותר, וגם זולה יותר.

נכון בעסקה של גיא יש כרטיס זכרון כלול, אבל כרטיס זכרון של 2 ג'יגה פשוט יזרק במגירה ולא יהיה לי מה לעשות איתו.

אשמח לשמוע את דעותכם.

פורסם

peter -

המצלמה יקרה במקצת מהמצלמה שגיא מציע, כ 400 ש"ח כולל מע"מ כחוק.

גיא נותן אחריות, מה שכאן אין.

גיא צירף הוכחות של איכות הסרטון, לכן אתה לא קונה חתול בשק.

לאור כל היתרונות הנ"ל, אינני רואה סיבה לרעות בשדות זרים.

פורסם

לגבי המעמ, אתה בעקרון צודק, העניין הוא שכל פעם שהזמנתי משהו מאיביי הוא הגיע אלי ישירות הביתה, אז אני מהמר על לחסוך מעל 50 שקל, לעומת לשלם 11 שקלים יותר.

נסתכל אחרת, האם המצלמות כדוגמת זאת http://www.ebay.com/itm/HD-720P-2-5-LCD-Car-DVR-HDMI-4-LED-Lights-Night-Vision-Camera-Video-Recorder-/250897558499?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6aa8ebe3#ht_6653wt_952

הם חד משמעית מזוייפות?

הרי רשום שם במפורש את רזולוציית ההקלטה, שהיא 1280*720, ומבחינת מראה היא זהה לחלוטין.

האם באיביי באמת יש מקרים שמוכרים מוצר שהוא לא בדיוק מה שרשום במפרט?

פורסם

לא מבין גדול במצלמות. אבל לדעתי המחיר ה"קבוצתי" רחוק מלהיות קבוצתי אלא יותר מוגזם. המחיר יהיה זהה לחלוטין גם בקניה בודדת. איפה פה ההנחה על כמות?! כמעט 400 ש"ח זה הרבה יותר מידי. ובייחוד לכמות המזמינים כי באף הזדמנות אחרת לא היו מעיפים כמויות כאלה ובפרק זמן כזה.

אין ספק שבעקבות הסרטון של הבחור שהעלה ביוטיוב והופיע בטלויזיה המצלמה "עלתה במשקל". ולא כי הוסיפו לה פי'צרים מיוחדים ומתקדמים של הדור הבא. אלא כי רוכבים עליה יותר אנשים שגוזרים קופון מהמכירה.

כמו כל דבר. בעקבות הנהירה של כולם, המחיר טיפס. וכמו כל ישראלי מצוי מנצלים את המומנט.

מחר אשים דגש על חנויות ויבואנים.. ניראה באיזה מחיר הוגן באמת ניתן לרכוש את המצלמה. עקב כיפור לדעתי כבר בשבוע הבא יהיו לי תשובות.

משהו אומר לי שאוכל למצוא את אותה המצלמה (מבחינת נתונים לפחות כי מראה לא מעניין) בהרבה פחות אם לא בחצי מחיר.

אעדכן בהמשך על המחירים שקיבלתי, ולאחר הרכישה גם אעלה תמונה של חשבונית להמחשה+סרטון מהמכשיר.

נוסף על כך אני מתאר לעצמי לפי ההודעות כאן שיש לפחות בין 10-15 קונים פוטנציאלים המעוניינים במצלמה.

אברר עם בתי העסק איזה מחיר הם נותנים על כמות כזו של מכשירים. וכמו שאמרתי אעדכן.

שנה טובה וחתימה טובה לכולם. :splat:

פורסם
לפי התכנונים מחר אני אמור לקבל למשרדי את הקיטים, מקווה שיום חמישי היא תתחיל.

אם לא אז שבוע הבא גם ככה אין מה לצלם ביום כיפור (:

אעדכן בהתאם את מי שנרשם בהמתנה.

אפשר בכל זאת לפני כיפור? ממש לא מזיז לי, אין לי בעיה לנסוע בכיפור.

פורסם
מקווה שזה עונה לך על השאלה.

ואין להסתמך על מראה המצלמה- כולן פחות או יותר זהות במראה שלהן, מה שחשוב הוא המפרט.

gv-wfvMeUzc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקווה שאתה בעצמך מבין שכ-ל המצלמות האלה הינן מצלמות "מדבקה", מפעלים בסין\טאיוון ושות' מייצרים אותם עבור כל דורש ושמות על הקופסא איזה שם שהוא רוצה ואז המוכר יכול להכריז "אני מוכר את המצלמה המקורית!".

זו בדיוק הסיבה שאיביי מלאה במצלמות כאלה, אם תבחן לעומק יש שם פחות מ-10 דגמים שונים תחת עשרות שמות שונים (כלומר אתה תמצא את אותה מצלמה ב-ד-י-ו-ק תחת כמה שמות שונים).

זה לא שהן פחות או יותר זהות במראה שלהן, הן זהות לחלוטין ומיוצרות על ידי אותו יצרן.

וכדי שלא תחשוב שאני סתם מדבר, זו היתה התגובה שקיבלתי מאחד מאותם מוכרי מצלמות (דווקא מסתבר כמוכר באמת הגון) כשביקשתי לראות סרטון הדגמה רציני.

יחד עם זאת, אם הייתי במקומכם כנראה גם הייתי מעדיף לרכוש את המצלמה מגיא, כי למרות שזו אותה מצלמה מאיביי, לפחות אתם קונים ממישהו שמחוייב לתת לכם שירות בארץ, גם אם זה במחיר של כמה שקלים יותר.

מעבר לזה, תפסיקו לחשוב שיש קסמים, כשאתם קונים מוצר ב-300 שקלים אתם לרוב מקבלים מוצר ששווה באמת 200 שקלים, לא 500.....

אני שוב מדגיש שאני לא בא חלילה לקלקל לגיא, נהפוכו, אם הייתי מעוניין במצלמה בסגנון הזה (והייתי גר בארץ) בהחלט הייתי מעדיף לקנות ממנו ולא מאיביי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...