Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק, זה נראה זהה לחלוטין לזו שגיא מביא, עם הבדל אחד: הם נותנים שנה אחריות, גיא נותן רק 6 חודשים - למה?

שיקול שכן משמעותי מבחינתי - גיא האם אפשרי יהיה לחלק ל 2 עד 3 תשלומים?

פורסם

גיא אני חושב שיש פה מקום למיקוח.

תחליף את כרטיס ה 2 ג'יגה המסכן הזה ותן לנו כרטיס 32 ג'יגה במקום וקנית אותנו, (אותי לפחות) :)

פורסם

אם הייתי חושב להשקיע יותר מ30$ במצלמה (אני חושב שזה מספיק לי לגמרי) לא הייתי מהסס לקנות את זאת מאיביי ב64$, אין שום סיבה לשלם יותר ולקבל אותו מוצר (עם עאלק מתנה - כבל טעינה לרכב שמגיעה מאיביי לא כמתנה) וחצי שנה פחות אחריות (אפילו שלא ממש משתלם לממש אחריות מעבר לים)

פורסם

מה דעתכם?

רשום במפורש שזאת ה 037.

הנתונים הטכניים זהים לחלוטין, מדובר באותה המצלמה.

המחיר כמעט חצי ממה שגיא מוכר, שנה אחריות, ומוכר עם פידבק גבוה מאוד.

פורסם
מקווה שאתה בעצמך מבין שכ-ל המצלמות האלה הינן מצלמות "מדבקה", מפעלים בסין\טאיוון ושות' מייצרים אותם עבור כל דורש ושמות על הקופסא איזה שם שהוא רוצה ואז המוכר יכול להכריז "אני מוכר את המצלמה המקורית!".

זו בדיוק הסיבה שאיביי מלאה במצלמות כאלה, אם תבחן לעומק יש שם פחות מ-10 דגמים שונים תחת עשרות שמות שונים (כלומר אתה תמצא את אותה מצלמה ב-ד-י-ו-ק תחת כמה שמות שונים).

זה לא שהן פחות או יותר זהות במראה שלהן, הן זהות לחלוטין ומיוצרות על ידי אותו יצרן.

אני מבין בהחלט שכל המצלמות מיוצרות ע"י אותו היצרן, פחות או יותר באותה הצורה.

אולם יש להן שינויים ויזואלים קלים - כדוגמת מספר הלדים שלהם. שוני נוסף הוא אביזרי החיבור דוגמת הHDMI והUSB שניתן לחבר אליהם.

בגלל זה אמרתי שמה שחשוב להסתמך עליו הוא לא צורת המוצר, אלא המפרט הטכני שלו.

פורסם

שלום לכולם,

להלן התיחסותי לגבי המוצרים באיביי:

1. אין סרטונים אשר מוכיחים את איכות המוצר (גם אני יכול לשים סתם תמונה באתר שלי)

2. בהסתמך על זה שזה באמת המוצר, מה עם עלויות שחרור שלו?

3. ביטוח שהמוצר באמת יגיע אליכם

4. אחריות? הוא יכול לרשום שיש אחריות גם לשנתיים אבל במידה ורוצים לממש אותה צריך לנהל משא ומתן מפרך אשר דורש תשלום של שליחות לחו"ל.

קיצור שכל אחד יעשה את השיקול שלו. אני חושב שהמחיר שאני מציע הוא הוגן מאוד

אגב הקיטים נמצאים כבר בארץ בתהליך שחרור במכס- לידיעתכם!

אגב,

זה אני גיא.

פורסם

אבל גם אתה מזמין מאיביי או מאליבאבא, והרי את האחריות אתה תיישם בדיוק באותה צורה. ההבדל בקניה הוא שיהיה עוד מתווך בדרך.

מזכיר לי את חנויות האלקטרוניקה בארץ שמוכרות כבלי HDMI או S-PDIF בכמה עשרות שקלים, כאשר המחיר באיביי לאותו הכבל הוא דולר וחצי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

להלן תגובתי:

1. נכון, אין סרטונים שמוכיחים את איכות המוצר, אך רשום במפורש את הדגם שהוא אותו הדגם אותו אתה מציע, ולכן אני לא רואה סיבה לדאגה. נכון מוכרים הרבה זבל באיביי, אבל במכירות של המצלמות האחרות, לא מצויין במפורשות שמדובר ב DVR037, ובמכירה שהעליתי זה מצויין במפורשות ולכן אני לא מאמין שאפשר לזייף עד כדי כך באיביי.

2. עלות השחרור שלו היא מע"מ בלבד - 16%. ובהנחה שנצטרך לשלם את המעמ גם אז נצא במחיר זול משמעותית. כמובן שקיימת האפשרות שכמו רוב הדברים שהזמנתי מאיביי שזה פשוט יגיע אלי ישירות לבית. אפילו רדיאטור שבזמנו הזמנתי הגיע אלי לדואר ולא היה צריך שחרור.

3. מדובר במוכר שהוא TOP SELLER בעל ביקורות טובות, שאיביי ו PAYPAL מבחינתי הם גב מספיק רציני, אני וחברים שלי שמזמינים לא נתקלנו עד היום באף בעיה.

4. צודק לחלוטין, האחריות של השנה שהיא רושם, לך חפש אותו, שלח לו על חשבונך את המכשיר, ובסוף הוא עוד ימצא איזה סעיף בכוכבית למטה שלא מחייבת אותו לתקן לך בכלל - נקודה לזכותך שאתה פה, ואין לי ספק שאתה אמין מבחינת אחריות, סוג של סיכון.

לסיכום, אלא אם אתה מתגמש קצת בהצעה שלך, לדוגמא בהוזלה מסויימת או לפחות הגדלת כרטיס הזכרון, הגזמתי ביקשתי 32, סבבה, תביא 16 ג'יגה, ובתור אחד שלא התאכזב מאיביי עד היום אני חושב שאני הולך על הקניה מאיביי.

פורסם

גיא להלן התגובות שלי -

1. למרות שאתה מנסה להפחיד את כולנו מ-EBAY (שהרי ברור שגם אתה קנית מאחד הספקים הנ"ל, דרך EBAY או ALIBABA - מציע לך ללכת על דרך אחרת.

2. סרטונים - לא זכור לי שאתה פירסמת סרטון של המצלמה שלך בחושך, אני טועה?

3. שחרור + ביטוח - 99% שלא נצטרך לשלם על החבילה מס ואם כן אז יחד עם המס זה יוצא ב-100 ש"ח לערך יותר זול מהמוצר שלך. כלומר ב-30% יותר זול.

4. תשמע, ביננו, אני לא יודע מי אתה ואיך אתה בדיוק ממש את האחריות שלך - אין לך חנות ואתה גם אתר וירטואלי שיכול באותה מידה להיעלם כמו שצצת. ומהניסיון שלי שבאים לממש אחריות - בד"כ אתה מגלה שהאחריות כוללת הכל חוץ ממה שמתקלקל. אני יותר סומך על מוכר עם אלפי חוות דעת טובות מאשר מישהו שנחסם כל שבועיים מהפורום - אל תיעלב.

5. המוכר ב-EBAY מציע גם כמה תוספות במחיר מצויין - כמו סוללה נטענת נוספת ב-7$.

ואם לדבר דוגרי - אין לי ספק שאתה קנית את המצלמות האלו במחיר יותר זול ממה שמוצע ב-EBAY לציבור הרחב ואין לך יותר מדי עלויות מסביב - ככה שאם תמכור לנו במחיר EBAY כבר תרוויח.

אני אישית מוכן לשלם על המצלמה הנ"ל בלי הכרטיס זיכרון 2GB שלך - כלומר בדיוק את אותו מוצר - 50 שקלים יותר מהמחיר המוצע ב-EBAY שכולל משלוח מסין לישראל!!! - וגם זה כי אני כבר "חם". אין שום הצדקה אמיתית לשלם אגורה יותר, אבל ניחא.

לא מעט אנשים שעשו הרבה כסף מלהיות מתווכים בין הסינים לבין הלקוחות בארץ כבר מרגישים כמה זה לא רלוונטי כי את כל השטויות האלו אני יכול להזמין בעצמי.

לדעתי אם לא תבצע איזשהיא הורדה במחיר זה פשוט לא יהיה רלוונטי.

איך שאני רואה את זה - או שאתה מרוויח פעם אחת על ההפרש בין המחיר שאתה רכשת את המצלמה למחיר ב-EBAY ועוד 50 ש"ח אקסטרה על כל מצלמה - או שאתה נתקע עם יופי של סטוק.

אנחנו את השיקולים שלנו עשינו - עכשיו תעשה את שלך.

פורסם
להלן תגובתי:

1. נכון, אין סרטונים שמוכיחים את איכות המוצר, אך רשום במפורש את הדגם שהוא אותו הדגם אותו אתה מציע, ולכן אני לא רואה סיבה לדאגה. נכון מוכרים הרבה זבל באיביי, אבל במכירות של המצלמות האחרות, לא מצויין במפורשות שמדובר ב DVR037, ובמכירה שהעליתי זה מצויין במפורשות ולכן אני לא מאמין שאפשר לזייף עד כדי כך באיביי.

2. עלות השחרור שלו היא מע"מ בלבד - 16%. ובהנחה שנצטרך לשלם את המעמ גם אז נצא במחיר זול משמעותית. כמובן שקיימת האפשרות שכמו רוב הדברים שהזמנתי מאיביי שזה פשוט יגיע אלי ישירות לבית. אפילו רדיאטור שבזמנו הזמנתי הגיע אלי לדואר ולא היה צריך שחרור.

3. מדובר במוכר שהוא TOP SELLER בעל ביקורות טובות, שאיביי ו PAYPAL מבחינתי הם גב מספיק רציני, אני וחברים שלי שמזמינים לא נתקלנו עד היום באף בעיה.

4. צודק לחלוטין, האחריות של השנה שהיא רושם, לך חפש אותו, שלח לו על חשבונך את המכשיר, ובסוף הוא עוד ימצא איזה סעיף בכוכבית למטה שלא מחייבת אותו לתקן לך בכלל - נקודה לזכותך שאתה פה, ואין לי ספק שאתה אמין מבחינת אחריות, סוג של סיכון.

לסיכום, אלא אם אתה מתגמש קצת בהצעה שלך, לדוגמא בהוזלה מסויימת או לפחות הגדלת כרטיס הזכרון, הגזמתי ביקשתי 32, סבבה, תביא 16 ג'יגה, ובתור אחד שלא התאכזב מאיביי עד היום אני חושב שאני הולך על הקניה מאיביי.

רק לידיעה ומפה אני לא ירחיב יותר מידי מכיון שמיציתי את הנושא ש DVR037, 077 ישנם בשוק בשפע באותו פלסטיק רק התוכן שונה וזה מנסיון של כמעט יותר מחודש וחצי עם הסינים הלא פראיירים בכלל מאז שהאשכול נפתח וכל הותיקים פה יגידו לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...