Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניכנסתי להתרשם מהסרטון ויצאתי עם התרשמות חזקה יותר מעבירות התעבורה שמבוצעות שם :roll:

מערב פרוע אחד גדול. מצפצפים על החוק כנורמה!

...ותודה שחזרתי הביתה בשלום...

מה?? הסתכלתי פעמיים, לא ראיתי עבירות תנועה בכלל!

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קטנוע שנעמד בניצב לכביש, וכולם צריכים לעבור סביבו?

רכב שנעמד מאיזשהי סיבה כנגד כיוון הנסיעה?

משאית שחוסמת נתיב וחצי + חונה על המדרכה?

רכבים שחונים באדום-לבן?

אין ספק שאיזור התעשיה בראשון לציון הוא מקום "ראוי לציון" בצורת הנהיגה שלו, חבל שזה לא שונה משום מקום אחר - כנראה שבגלל זה אומרים שלא ראו שום דבר יוצא דופן :?

פורסם

מה חברים, אתם אמיתיים??????

קטנוע שנעמד בניצב לכביש, וכולם צריכים לעבור סביבו?

רכב שנעמד מאיזשהי סיבה כנגד כיוון הנסיעה?

משאית שחוסמת נתיב וחצי + חונה על המדרכה?

רכבים שחונים באדום-לבן?

אין ספק שאיזור התעשיה בראשון לציון הוא מקום "ראוי לציון" בצורת הנהיגה שלו, חבל שזה לא שונה משום מקום אחר - כנראה שבגלל זה אומרים שלא ראו שום דבר יוצא דופן :?

תודה Aino.

עוד תוספת: רכב שנוסע נגד כיוון התנועה בנתיב השמאלי ומייד אח"כ נכנס לדרך/כניסה לעסק. זאת ניתן לראות בסמוך לפני התפרצות המשאית לנתיב של גיא (ללא איתות מקדים כמובן) כאשר אותו מלאך "עוקף" את "מעודד צבעים" (שוב! נגד כיוון התנועה).

ובישראל ממשיכים לבכות מדוע נהרגים כל יום והתירוץ הידוע "התשתיות אשמות" עלאק!!!!:twisted:

פורסם
מה חברים, אתם אמיתיים??????

תודה Aino.

עוד תוספת: רכב שנוסע נגד כיוון התנועה בנתיב השמאלי ומייד אח"כ נכנס לדרך/כניסה לעסק. זאת ניתן לראות בסמוך לפני התפרצות המשאית לנתיב של גיא (ללא איתות מקדים כמובן) כאשר אותו מלאך "עוקף" את "מעודד צבעים" (שוב! נגד כיוון התנועה).

ובישראל ממשיכים לבכות מדוע נהרגים כל יום והתירוץ הידוע "התשתיות אשמות" עלאק!!!!:twisted:

ואו, אפילו לא שמתי לב לזה, סה"כ מישהו שכח להפעיל איתות במרחק סביר (לא שהייתה באמת סכנת התנגשות), או מישהו שעשה טעות ונסע לאחור.

אם במקום זה הייתם (והשוטרים) משקיעים מאמצים בשיכורים, הייתם חותכים את התאונות הקטלניות בחצי.

השאר זה טעויות אנוש ואנשים שנרדמים על ההגה - אין מה לעשות בנושא, עד שגוגל ישיקו את הרכב שנוהג לבד.

כל שאר העבירות כגון מהירות מופרזת, נסיעה נגד כיוון התנועה, פרסות במקום אסור וכו אינן רלוונטיות למלחמה בתאונות, אלה למלחמה למען הכנסות מקנסות :)

פורסם
ואו, אפילו לא שמתי לב לזה, סה"כ מישהו שכח להפעיל איתות במרחק סביר (לא שהייתה באמת סכנת התנגשות), או מישהו שעשה טעות ונסע לאחור.

אם במקום זה הייתם (והשוטרים) משקיעים מאמצים בשיכורים, הייתם חותכים את התאונות הקטלניות בחצי.

השאר זה טעויות אנוש ואנשים שנרדמים על ההגה - אין מה לעשות בנושא, עד שגוגל ישיקו את הרכב שנוהג לבד.

כל שאר העבירות כגון מהירות מופרזת, נסיעה נגד כיוון התנועה, פרסות במקום אסור וכו אינן רלוונטיות למלחמה בתאונות, אלה למלחמה למען הכנסות מקנסות :)

תגיד לי, מה עישנת בחורצ'יק?! :shock:

מאיפה אתה מביא את ההצהרות האלה? בדקת, או שסתם אתה מדבר לאוויר?

בדיוק מהסיבה הזאת אני קונה מצלמה - בגלל אלה שנוסעים נגד כיוון התנועה, מאלה שעושים פרסות במקום אסור, כל אלה שחושבים שהכביש הוא שלהם, ואחכ אני משלם על זה ביוקר.

אם ככה אתה נוהג ביום-יום, ישמור אותך השם.

פורסם
תגיד לי, מה עישנת בחורצ'יק?! :shock:

מאיפה אתה מביא את ההצהרות האלה? בדקת, או שסתם אתה מדבר לאוויר?

בדיוק מהסיבה הזאת אני קונה מצלמה - בגלל אלה שנוסעים נגד כיוון התנועה, מאלה שעושים פרסות במקום אסור, כל אלה שחושבים שהכביש הוא שלהם, ואחכ אני משלם על זה ביוקר.

אם ככה אתה נוהג ביום-יום, ישמור אותך השם.

יש כאלו שאומרים שזה למה לא היה לי אפילו שריטה :-D

מניסיון שלי, אם אתה מרוכז ולא נרדם, או לא שיכור - אז מקסימום זה תאונת אי שמירת מרחק, או משהו כזה.

אני מדבר על התאונות הקטלניות - תקרא חדשות, זה כמעט תמיד שיכורים, או נהגים שנרדמו, או פשוט עברו באדום.

זה הרוב המוחלט.

תוכיח שאני טועה.

ואגב אני רוצה מצלמה בדיוק מסיבות ההפוכות - אני רוצה לתעד איך אני עושה דברים מיוחדים על הכביש, פעלולים וכו' :twisted:

פורסם

אל תתייחסו לקרמגדון, הוא הגאון שפתח את הטופיק הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=296993

אם אני לא טועה היה לו טופיק נוסף על הפעלולים המוזרים שהוא מבצע בכביש - בין היתר נסיעה ברברס בכביש מהיר וכדומה

מדובר בטרול או במישהו שהולך לזכות בקרוב בפרס דארווין

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יש כאלו שאומרים שזה למה לא היה לי אפילו שריטה :-D

מניסיון שלי, אם אתה מרוכז ולא נרדם, או לא שיכור - אז מקסימום זה תאונת אי שמירת מרחק, או משהו כזה.

אני מדבר על התאונות הקטלניות - תקרא חדשות, זה כמעט תמיד שיכורים, או נהגים שנרדמו, או פשוט עברו באדום.

זה הרוב המוחלט.

תוכיח שאני טועה.

ואגב אני רוצה מצלמה בדיוק מסיבות ההפוכות - אני רוצה לתעד איך אני עושה דברים מיוחדים על הכביש, פעלולים וכו' :twisted:

יש פתגם סיני עתיק שאומר כל כאלב בא יומו.

אני חושב שיהיה כאן רוב מוחלט שיסכים איתי שלעשות פעלולים ו"דברים מיוחדים" על כביש ציבורי, הינו מסוכן באופן הקטלני ביותר - אתה משחק בחיים שלך ושל אחרים.

תסלח לי - אבל אתה סכנת נפשות - LETS DONT MEET BY AN ACCIDENT.

נ.ב GOLF - מדובר במצלמה הזולה והלא איכותית של ה30 דולר מאיביי..

פורסם
פורסם
אפשר לדעת מה קורה עם הרכישה של המצלמה מאתר AUTO 365?

המכירה היתה אמורה להתחיל ב30.9??

כך רשום באתר.!

צפי לזמינות עד 5/10 (חל עיכוב עקב החג)

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...