Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במפרט שלך רשום שתומך עד 32GB

אז זה לא יכול להיות אותו דבר

אף פעם לא רשמתי שזה אותו הדבר אלא אמרתי שהמצלמות דומות בתכונותיהם! קצת הבנת הנקרא.

ועוד הפעם תשכחו ממה שרשמתי! תקנו מגיא וזהו! דבר אחד יש לי לאמר לכם שאתם צרכנים ממש ממש לא חכמים,במקום לעודד תחרות ולגרום להוזלת המוצר אתם ישר קוטלים מתחרים והולכים עם הראש בקיר,תבינו שברגע שהיבואנים יראו שיש תחרות בשוק אז המחיר לא יהיה 390 ש"ח אלא יירד וגם לא יהיה 350 אלא הרבה פחות.

שוב פעם בהצלחה לכולם ויום טוב!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אף פעם לא רשמתי שזה אותו הדבר אלא אמרתי שהמצלמות דומות בתכונותיהם! קצת הבנת הנקרא.

ועוד הפעם תשכחו ממה שרשמתי! תקנו מגיא וזהו! דבר אחד יש לי לאמר לכם שאתם צרכנים ממש ממש לא חכמים,במקום לעודד תחרות ולגרום להוזלת המוצר אתם ישר קוטלים מתחרים והולכים עם הראש בקיר,תבינו שברגע שהיבואנים יראו שיש תחרות בשוק אז המחיר לא יהיה 390 ש"ח אלא יירד וגם לא יהיה 350 אלא הרבה פחות.

סלבה צודק 100%

אני בהחלט אשקול לרכוש ממנו במיוחד שאני מכיר את הבחור.

תודה.

פורסם
3 כאשר האוטו לא מונע ואני בכלל לא באוטו כמה זמן הסוללה יכולה לצלם?

ישברו לך את החלון ויקחו את המצלמה הרבה לפני שהסוללה תיגמר.

פורסם
ישברו לך את החלון ויקחו את המצלמה הרבה לפני שהסוללה תיגמר.

לא ממליץ (:זה נראה כמו משבש ליזר הדבר הזה

פורסם

וואלה אתה סתם מתרגז

זה לא חוכמה לזרוק "פצצה" לאויר על "מישהו" שמוכר גם "מצלמה", להגיד ששם זה יותר "זול".

כמובן שזה יותר זול.

זה לא אותו מוצר, מה אתה מבלבל תמוח כבר כמה פעמים ומתמם לך "אני אמרתי שזה מוצר דומה"

חביבי.... מוצר דומה יש גם באיביי ב 30 דולר

אז תעשה טובה.... מספיק עם הרחמים העצמאיים שלך

פורסם
לא ממליץ (:זה נראה כמו משבש ליזר הדבר הזה

אני מתכוון להשאיר בחלון.

אם אני נכנס לאוטו כמה פעמים ביום או אשתי, אני לא מתכוון כל פעם

להצמיד ולחבר,

אחרי כמה פעמים אני אתייאש וזה סתם יהיה זרוק בתא כפפות

פורסם

בתמונות זה נראה משהו יחסית קטן כשהמסך מקופל.

אם מתקינים את זה מאחורי המראה (במיוחד אם יש לך מראה פנורמית רחבה של 180 מעלות ואף יותר כמו שיש לי), אז רוב הסיכוי שאף אחד לא יבחין בזה אפילו.

עובדה, יש לי מערכת שלמה של Mobile Eye להתראה, ועדיין אף אחד לא גנב אותה גם כשהחלון פתוח (קרה כמה פעמים..).

פורסם
וואלה אתה סתם מתרגז

זה לא חוכמה לזרוק "פצצה" לאויר על "מישהו" שמוכר גם "מצלמה", להגיד ששם זה יותר "זול".

כמובן שזה יותר זול.

זה לא אותו מוצר, מה אתה מבלבל תמוח כבר כמה פעמים ומתמם לך "אני אמרתי שזה מוצר דומה"

חביבי.... מוצר דומה יש גם באיביי ב 30 דולר

אז תעשה טובה.... מספיק עם הרחמים העצמאיים שלך

אף אחד לא מתמם! כשאמרתי מוצר דומה אז זה באמת מוצר דומה! בוא אתה תעמוד מאחורי המילים שלך ותמצא לי מצלמה שמצלמת HD עם נתונים טכניים כמו שבמפרט שנתתי ובמפרט של גיא במחיר של 30 דולר באיביי! אז מי שמבלבל כאן את המוח זה אתה כי אין חייה כזאת באיביי!

ומה הקשר לרחמים עצמיים? מאיפה הבאת את זה? :lol:

תגיד יש לך קשר כלשהו לגיא? כי מההיסטורית ההודעות שלך ניתן לראות שיש לך איזשהו אינטרס במכירה שגיא מציע כאן לחברי הפורום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תסתכלו על זה:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GTICarCamera/869853?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_259&a=2022

נראה לי אותה מצלמה או מאוד דומה - מצחיק (או עצוב), איך גרופון מנסים לדפוק אנשים - מחיר אותו מחיר של גיא כמעט, העיקר מציגים כאילו יש הנחה :)

אגב אני לא הצלחתי למצוא באינטרנט - מישהו יודע מה עשו לשוטר שנתן דוח שקרי?

פורסם
תסתכלו על זה:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GTICarCamera/869853?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_259&a=2022

נראה לי אותה מצלמה או מאוד דומה - מצחיק (או עצוב), איך גרופון מנסים לדפוק אנשים - מחיר אותו מחיר של גיא כמעט, העיקר מציגים כאילו יש הנחה :)

אגב אני לא הצלחתי למצוא באינטרנט - מישהו יודע מה עשו לשוטר שנתן דוח שקרי?

להערכתי זאת לא אותה מצלמה, אלה הפשוטה יותר. במצלמה של גרופון יש נוריות לד לראיית לילה, נוריות אלה קימות בדגם הזול יותר.

אם הם היו הוגנים, הם היו מפרסמים את מספר הדגם של המצלמה.

אתה שואל מה עשו לשוטר? בטח קיבל קידום. :-)

אותו דבר בדיוק שיעשו לשוטרים שכיסחו אתמול אזרח חף מפשע בקיבוץ מרחביה.

פורסם
תסתכלו על זה:

הם נותנים שם עוד אופציה למצלמה דו-כיוונית לפנים וחוץ של הרכב.

(בנוסף, תוכלו לרכוש ערכה משודרגת בעלת מצלמת HD דואלית, הכוללת גם צילום פנים, במחיר 689 ₪ במקום 1,500 ₪!)

מה אתם אומרים ללכת על זה. לי יש צורך בדו-כיוונית כי אני נהג מונית וזה מעולה לי. הבעיה שהמצלמה תומכת בכרטיס עד 16G

מדובר במצלמה הזו: http://www.grandtec.co.il/product.asp?productid=243

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...