Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיובי אעלה סירטונים בימים הקרובים ותבחן בעצמך..

מעולה!

מצפה לסרטון ולרכישה!

תודה

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מה כוונתך:

המצלמות היקרות יותר אינן באמת HD אלא עושות אינטרפולציה;

או

המצלמה הזולה אינה באמת ברזולוציה המתוארת, מאותה סיבה

?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

הבנתי. וזה בטוח? כלומר, ייתכן שגם המצלמה היקרה יותר משתמשת באותו חיישן, לנו נותר רק לסמוך על הצהרות הסינים:shock:

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

קיימת האפשרות שהחיישן זהה בכולן, וההבדל הוא בשבב עיבוד התמונה, אך אני מאוד בספק שזה המצב. החיישן אמור להיות יקר יותר משאר האלמנטים במצלמה, כך שאם מחפשים לקצץ פינות, החיישן אמור להיות הברירה הטבעית.

הדרך לוודא את זה היא פשוט לפרק את המצלמות ולבחון את המכלולים.

פורסם

הצלחתי להשיג ממנו אחרי דיבורים של שבוע במחיר של 87$ כולל משלוח לישראל.

פה!

זה יוצא באיזור ה 318 ש"ח לפי חישוב של 3.65.

כמובן שאנחנו מדברים על ה 007 ...

במקום 113$ שהוא רצה בהתחלה, ועכשיו מוכר ב- 106$.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם
קיימת האפשרות שהחיישן זהה בכולן, וההבדל הוא בשבב עיבוד התמונה, אך אני מאוד בספק שזה המצב. החיישן אמור להיות יקר יותר משאר האלמנטים במצלמה, כך שאם מחפשים לקצץ פינות, החיישן אמור להיות הברירה הטבעית.

הדרך לוודא את זה היא פשוט לפרק את המצלמות ולבחון את המכלולים.

החיישן והשבב אחד הם

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
והמישטרה זיכתה את הבחור מהטלויזיה.היה עכשיו בצינור לילה וגם הבחור דיבר.

ומה עם השוטר המושחת?? האם פוטר? ננזף? משהו? אם ויתרו לו אז כרגיל - מדינת פראיירים - קונים מצלמות במקום להתעקש על שוטרים הוגנים..

אגב בשבילי זוהי סיבה משנית למצלמה, וסיבה עיקרית זה למטרות צילום פעלולים שונים בכבישים, ותאונות כדי להוכיח שלא מדובר באשמתי :twisted:

אגב שאלה נוספת: האם המצלמה הזו ניתנת לשימוש על אופנוע? נגיד בעזרת סקוצ'ים.

פורסם
ומה עם השוטר המושחת?? האם פוטר? ננזף? משהו? אם ויתרו לו אז כרגיל - מדינת פראיירים - קונים מצלמות במקום להתעקש על שוטרים הוגנים..

אגב בשבילי זוהי סיבה משנית למצלמה, וסיבה עיקרית זה למטרות צילום פעלולים שונים בכבישים, ותאונות כדי להוכיח שלא מדובר באשמתי :twisted:

אגב שאלה נוספת: האם המצלמה הזו ניתנת לשימוש על אופנוע? נגיד בעזרת סקוצ'ים.

יש מצלמה כזאת לקסדה

פורסם
יש מצלמה כזאת לקסדה

ברור אך אני מעדיף מצלמה אחת שאפשרי להשתמש בה על אופנוע בדרך סבירה.

אני שואל מכיוון שלא ראיתי אותה בכלל, אז לא יודע עד כמה זה אפשרי, כי יש כאלו שכן (עם סקוטשים).

עריכה: מה שמעלה גם שאלה: כמה זמן היא מחזיקה על הסוללה הפנימית? כי באופנוע אין שקע מצת למיטב ידיעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...