Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

אין לך מה לדאוג, האתר הוא ישראלי ויש למי לפנות. לדעתי הוא קיבל את המוצר תוך חמישה ימים כי הוא בקשר עם הספק והולך להזמין כמות גדולה של יחידות שווה לספק לשלוח לו את זה במשלוח הכי מהיר שיש.

נ.ב

משהו יודע כמה שעות הקלטה אפשר להקליט על כרטיס זיכרון של 16G. איך זה הולך, זה מקליט ומוחק את הקובץ הישן ביותר?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגיא

אודה על התיחסותך לשאלה שלי. אני, וגם כנראה שאר חברי הפורום, נרצה שהכסף שלנו יקבל תמורה נאותה.

ב-26/8 (אחרי 16:00) כתבת:

אתמול, 31/8 כתבת:

איך ממגעים מתקדמים עם הספק, כבר קיבלת דוגמא של המצלמה מחו"ל תוך 5 ימים? לי זה נשמע מאוד מהר וקצת מטריד אותי. לא שחס וחלילה אני מטיל דופי ביושרך, אבל מאחר ומדובר בעסקים באינטרנט אני מנסה לברר את פרטי הרכישה שאנו עומדים לבצע.

עריכה: לא ניתקלתי בשום מקום במפרט של הסוללה שמגיעה עם המצלמה. אני מתנצל מראש אם זו טעות שלי.

בתודה ובברכה

שמוליק

ידידי,

יש לי את הקשרים שלי בחו"ל ואין לך צורך לדאוג מתי מאיפה ולמה יש לי מספיק נסיון ומוניטין ביבוא .

לפני שאפרסם מחירים אני קודם כל בודק את המוצר ואיכותו ולאחר מכן אביא את מכולה עם עוד כל מיני פריטים מעניינים שותם בלי שום קשר אפרסם באתר שלי auto365.co.il .

יש פה אנשים שיוכלים להעיד על אמינותי ואמינות המוצרים שאני מוכר.

פורסם
שאלה לגיא, האם אתה מתכוון להביא גם את ה037 עם יכולת צילום בלילה?

נכון לעכשיו לא מכיוון שהיא יקרה ואנשים לא צריכים מצלמה כ"כ מקצועית.

ה 007 עושה את העבודה גם בלילה במיוד עם שוטר תופס אותך והאור דלוק ברכב הכל בסדר.. (:

פורסם

אם המצלמה כבר אצלך, תוכל בבקשה לצלם סרטון דוגמא שממחיש את יכולות הוידאו, וחשוב לא פחות, יכולות הסאונד של המצלמה?

!AWDSOME

פורסם
אם המצלמה כבר אצלך, תוכל בבקשה לצלם סרטון דוגמא שממחיש את יכולות הוידאו, וחשוב לא פחות, יכולות הסאונד של המצלמה?

וודאי אני יעבוד איתה סופ"ש ואעדכן אותכם

פורסם
בדיוק אספתי את המצלמה שהזמנתי מEBAY ב30$.

עוד מעט אסע לקנות כרטיס זכרון (SD), ואחריו אציג רשמים :-P

זאת המצלמה שהזמנתי.

ממתינים בקוצר רוח :)

אגב לפני שאתה רוכש בארץ את הכרטיס.

אני רכשתי לפני כ3 חודשים מהספק הנ"ל:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280654444899&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

כרטיס של 32GB ב238 ש"ח כולל משלוח (לא היה מכס על החבילה).

66$ כרטיס + 2$ משלוח. היום הכרטיס עולה 58$.

כרטיס תקין וספק מצויין ומהיר, ממליץ לשקול לפני רכישת הכרטיס בארץ.

פורסם
נכון לעכשיו לא מכיוון שהיא יקרה ואנשים לא צריכים מצלמה כ"כ מקצועית.

ה 007 עושה את העבודה גם בלילה במיוד עם שוטר תופס אותך והאור דלוק ברכב הכל בסדר.. (:

מסכים לגמרי!

חוץ מזה, ברגע שיש תאורה מהרחוב, המצלמה תקלוט פחות או יותר את מה שהעין קולטת.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...