Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא ממש מצליח למצוא תשובה בנושא באינטרנט ואשמח אם תעזרו לי בנושא.

אם אני מזמין רכב ליסינג מהחברה ובזמן שאני ממתין להגעתו של הרכב אני מתפטר מכל סיבה שהיא (דגש על מתפטר, לא מפוטר), האם יש קנס על הנושא?

אני יודע שבחוזה הליסינג ישנו סעיף הדורש ממך לשלם קנס אם אתה מתפטר לפני תום הסכם ה-3 שנים, אך האם הוא תקף אם עוד לא קיבלתי את הרכב ולא חתמתי עליו?

תודה לעונים.

פורסם

חוזה הליסינג הוא בין מקום העבודה שלך וחברת הליסינג.

מבחינת חברת הליסינג אתה בסך הכל הנהג שמשתמש ברכב.

לגבי הקנס, תצטרך לבדוק מהי המדיניות החברה במקרים כאלו עם קצין הרכב שלכם.

כל חברה נוהגת בצורה שונה מול העובדים שלה.

פורסם

חתמת על הסכם עבודה עם המעסיק שלך?

חתמת על חוזה עם הליסינג?

אם לא, אז אין לך מה לדאוג.

אם כן, על מה מהם חתמת ומה רשום שם

פורסם

ידידי, אכן מקרה מעניין.. על פניו גם אם יאיימו על העובד בתשלום קנס הרי שהחוזה לא נערך עימו אלא עם מקום עבודתו.

ובכלל סביר להניח שכל שופט לא יפסוק לרעת העובד במקרה זה במיוחד שלכל אחד (חוץ מרופאיים מסתבר...) יש את הזכות להתפטר בלי שום סיבה ובכפוף להודעה מוקדמת.

פורסם

המלצה כדי לפתור את העניין לפני שהתחיל, בדוק עם הרכב שהזמנת קיים במלאי והונפק לו לוחית רישוי, במידה ולא הגיע לארץ או לא שוחרר מהבונדד ואין לו מספר רישוי, בדרך כלל ניתן לעצור את העסקה לבטל כי חברת הליסינג לא ביצעה את המשיכה והתשלום, אז כדי לבדוק גם את הנושא הזה

• תוכן חדש...