רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
ספרי RECALL
מאת bar72-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 790 צפיות
פוסט מעניין מהפורום השכן: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=147330&lb=0 שימו לב שכרגיל, באירופה הכל מסודר ונגיש לפי שם היצרן, ואצלנו מבקשים ממך מספר שלדה, שלא חו"ח יהיה לך קל לברר האם יש או אין ריקול לרכב שלך. תענוג.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב. בלי להלאות את חברי הפורום בפרטים מדוייקים (מבטיח פרטים בהמשך). האם ישנה סכנה לצמיגים חדשים ששהו במשך כמה שעות בתוך שלולית דקה של דלק מעורבב עם מים ? תודה מראש אריאל.
הודעה אחרונה מאת Shezif, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לאחר תיקון בגיר התנתק המערכת גז לקחו לחבר במוסך של גז. גז חיברו מערכת נדלק אך מדלק לגז לא עובר לאחר שדיברתי עם מוסך של גז מי שטיפל הוא אומר שלחץ אבר של גז אלך וצריך להחליפ וזה אולה כ 1500 ש"ח. יכוליות שהוא עשה משהו שזה לא עובד שאני יקך את הרכב לתיקון? ולמי לפנות שהסדרו את התקלה בטוח וללא רמאות? תודה משאש על התגובות! מערכת גז גפ"ם - משהוא במוסך תיקן משהו וקלקל מעבר למערכת גז.
הודעה אחרונה מאת Michaelgtv, -
- 11 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
היי, אני טס מחר לאיטליה וחשבתי אם כבר אז לנצל את זה לחוות קצת נהיגה במכונית איכותית כמו פרארי. יש מסלולי מירוץ באזור, אבל עד כמה שבדקתי המחירים נורא יקרים 2000 שקל ומעלה ל 3 סיבובים נשמע לי דיי יקר האם יש לכם המלצות שונות וטווח מחירים? תודה
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
לפני חודש וחצי הייתי מספיק בר מזל כדי להיות בזמן הנכון ובמקום הנכון- ליד נקודת המפגש שלהם. כמובן שנאלצתי ללכת 20 דקות לאורך כביש כאשר כל כ20 שניות עוברת מכוניות על אחרת, אדרנלין מטורף ניסיתי לחפש באינטרנט פרטים נוספים (מה גם שאולי אני מופיע שם באיזה תמונה) ואני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר ויודע אולי מה האתר שלהם? בנתיים, שתפו עיניים
הודעה אחרונה מאת sagi.m, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=LUgvSdsGy80&feature=aso דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. כנראה מקנאים בבעל הרכב, ממש הייתי בהלם שראיתי את זה. הסירטון עלה החודש וכבר זכה ליותר ממיליון צפיות. ועוד משהו מטומטם.
הודעה אחרונה מאת IbizaTSI, -
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
Uploaded with ImageShack.us ראיתי בפייסבוק שמישהו צילם
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני עברתי עיר ועדיין לא עדכנתי את הכותבת , והיום נגמר לי הנהג חדש ואני צריך לעשות חידוש רישיון , נכנסתי לאתר של משרד התחבורה ושילמתי דרך האינטרנט האם הרישיון בתוקף ומותר לי לנסוע למרות שאין לי את הדף של החידוש רישיון
הודעה אחרונה מאת mikijoy, -
- 5 תגובות
- 899 צפיות
שלום רב יש ברשומתי רכב פאסט בן שנתיים. הרכב אחרי 40,000 קילומטרים גמר את הצמיגים: 4 צמיגים קיבלו גלים על פני הצמיג, בצד שיש לו מגע עם הכביש. כשהגעתי בתמימות להחליף צמיגים כי זה כמובן מה שאמרו בחברה אמר לי הפאנצר מאכר שאני ממש לא הראשון שהגיע אליו עם אותו הסיפור. היבואן בדק את הרכב, את המיתלים, את הברקסים ואז שלח אותי למעבדה של יבואן הצמיגים. יבואן הצמיגים (המקוריים של החברה) אמר שזו בעיה שבאה מהרכב. נמאס לי, קניתי 4 צמיגים חדשים על חשבוני ואז פיתאום נזכר הסוכן של הרכב שממנו קניתי את הרכב להשתתף בחצי מקנית הצמיגים (אולי כי גם הוא יודע שאני לא היחיד עם אותה הבעיה....?). עכשיו אחרי 15,000 קילומטרים עם הצמיגים החדשים וכבר מתחילה שוב הבעיה וכמובן שהיבואן לא רואה את הבעי…
הודעה אחרונה מאת גיא גיא1, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000683952 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. בתור מכונית חסרת תקן, אישור מכון תקנים ובעיות טווח ותשתית, כנראה החזון הזה הוא כמו הרכבת החתית בתל אביב
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
מפגש שני עם יונדאי ולוסטר, הקופה-האצ'בק הלא שגרתית של יונדאי. הפעם בגרסה הידנית - עשרת אלפים ש"ח ומצמד אחד פחות. לא חשבנו שיצא משהו טוב מהמפגש המחודש עם היונדאי הזאת. האמת, הופתענו לטובה. הגרסה הידנית לא רק זולה יותר, היא גם זריזה וטובה יותר. יונדאי ולוסטר ידנית - פגישה שנייה עם השאפה החדשה של הכיתה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברי הפורום ושבת שלום כיום אני עוזר לחבר מאוד טוב לייבא את רכב חלומתיו. מדובר במיצובישי אקליפס GS (לא ספיידר) 2011. דרך קרוב משפחה שלו שגר בארה"ב ומכיר דילרים למינהם, הוא קיבל הצעה של 22,000$ עבור הרכב+משלוח (המחיר כולל ביטוח במשלוח). פה נכנס שאלה א': האם ברגע שאתה קונה בארה"ב רכב למטרות משלוח אתה צריך לשלם את כל המיסים במדינה הזרה ? או שהם צריכים למכור לי את הרכב TAX FREE ? אולי עדיף ללכת למדינות שהם TAX FREE לקנות את הרכב (פורטלנד או מינסוטה אם אני לא טועה) ? שאלה ב': על מנת לייבא את הרכב לארץ צריך להוציא אישור לפני הייבוא ? במידה וכן היכן מוציאים את האישור ? אחרי בירורים הבנו שצריך לשלם שלושה דברים: מע'מ, מכס ומס קניה. פה יש לנו שאלות לגב…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברים מה שלומכם וחג שמח אתמול נכנסתי סתם מתוך עניין לאתר של VW ישראל, וראיתי שרכב מסוג ג'טה מגיע בשני מפרטים טכניים שונים, למרות שבשניהם יש אותו מנוע וגיר. הנה הפירוט: 1.4 ליטר TSI גיר DSG שבע הילוכים - 122 כ"ס 1.4 ליטר TSI גיר DSG שבע הילוכים - 160 כ"ס שאלתי היא אך שתי מכוניות זהות לחלוטין מבחינת המנוע והגיר יכולות להיות בעלות ביצועים שונים כל כך? או יותר נכון - מאיפה לעזאזל הגיעו עוד 38 סוסים לחגיגה ? :headscratch: המפרט מופיע בכתובת http://www.vw.co.il/files/89af7c5774febbbdbc96bff959a35c07/jetta.pdf
הודעה אחרונה מאת papikian, -
-
מנועי TSI בגולף 6
מאת nyc- 1 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם, אני חבר חדש כאן, אחלה פורום ! יש לי שני שאלות לגבי מנועי TSI בגולף 6 ,איך זה ייתכן שבשני גרסאות ה- 1.4 TSI ישנה צריכת דלק זהה (לפי היצרן 16.7 ק"מ לליטר) כאשר אחת מספקת 122 כ"ס והשניה 160 כ"ס ? ממה בדיוק נוצר ההבדל האם המנוע לא אותו מנוע? 2. האם מישהו יודע את צריכת הדלק האמיתית של שני הגרסאות האלו תודה, נתנאל
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני מראש מתנלצל על הבורות אבל יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן,שמתי לב ביד 2 למחירים המגוחכים של רכבי האודי A3 A6 ו A4 שנתונים 96-00,אני מצרף קישור שתוכלו להתרשם בעצמכם http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=&FromYear=1995&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1&untilPrice=20000&Info=&GalleryView=1 השאלה שלי היא,מה הסיבה למחירים הנמוכים הללו,האם זה הזלילה של הדלק אצל אודי ? הרי שרכבים גרמניים ידועיים(לפחות לי) כרבים אמינים לא פחות מהיפנים,תקנו אותי אם אני טועה
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 784 צפיות
קניתי מאוטו דיפו מסגרת ניקל ללוחית רישוי ובעל הבית המשוגעת והחבר'ה שלה טענו שהם לא מתקינים את זה, אחר כך שאלתי למה והיא אמרה לי בגלל ש"צריך לחורר ובלה ובלה ובלה ואנחנו לא לוקחים אחריות". עכשיו אני שואל אתכם, לא מספיק ששילמתי 100 שקל אחרי כמה פעמים נוספות שקניתי מהם(באמת בבושת פנים, מחירים בשמיים)הם גם מסרבים להתקין בגלל פחד שיהרסו משהו באוטו?מה זה הדבר הזה?לא כל בנאדם ובטח לא בן 18-19 כמוני יודע להתעסק עם שטויות כאלה ובטח לא ברכבים פלסטיקיים ישנים, אז עכשיו הלוחיות יושבות אצלי בבית ומחכות להתקנה, רק מי בדיוק יתקין לי? העניין הוא שאני שואל אתכם אם זה נראה לכם הגיוני שדבר כזה ייעשה?אז מה אם זה לא מוצר בסדר גודל של גלגל או משהו, זה עדיין מוצר שהם מוכרים לרכב ויש להם אחרי…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום רב לגולשי הפורום. עכשיו, אחרי שעברה לה תקופת התנסות משמעותית והתפנה לו גם מעט זמן, החלטתי לשתף אתכם בהתרשמות האישית שלי לאחר שנתיים של בעלות על טויוטה יאריס TS מודל 2004. איתמר כבר עשה זאת בעבר, אני מוסיף את דעתי ומקווה שזה יהיה מעניין ומועיל לרוכשים עתידיים. את היאריס רכשתי לפני שנתיים בדיוק, לאחר 5 שנים נפלאות עם ה-306 XT 1.8 ששירתה אותי נאמנה. סיפור הרכישה מופיע כאן. הרכב נרכש עם 126800 על השעון וכרגע הוא עומד על 147000 ק"מ לערך. הקנייה הזאת הייתה יותר הגיונית וריאלית מאשר רציונלית ואמוציונלית, אני בכלל רציתי להשתדרג ל-GT רצינית או לעבור להנעה אחורית סטייל מיאטה או בימר משנים קודמות אבל היותי סטודנט בשנותיו הראשונות ללימודים, העדפתי לעבוד עם ה…
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
נכנסתי היום לאתר סיאט אשר מבייש את המותג. האתר עלוב בלשון המעטה ביחס לאחיו האנגלי ומפוצץ בבאגים. סתם דפדפתי לראות אם יש משהו חדש וכ"ו, והגעתי לעמוד המנועים של ה FR וראיתי את הבדיחה הבאה : אז לא הבנתי, היא מאיצה ב 7.6 או 7.8 ? כמו כן, שימו לב לחזות האתר, הטבלה מכוערת, אין שום אחידות בעיצוב, דברים מיושרים פעם לימין ופעם לשמאל בחיי שלא כיף להסתכל על זה...
הודעה אחרונה מאת solo-fr, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום.. מכיוון שאין כאן פורום שעוסק בחשמל רכב זה הקטגורייה היחידה שמצאתי לנכון להעלות את השאלה שלי. מדובר ברכב ניסאן מיקרה 2011 החדשה.. הנורות של הרכב הזה הן : halonix h4u 12v 60/55w e1 2f8 ברצוני להחליף אותם לנורות קסנון : xenon 12v h4 100w (אותו סוג של נורות מבחינת ההתאמה לבית הנורה) שאלתי היא כזו : האם אני יכול להחליף את הנורות בבטחון מלא שכן לא יקרה שם שום נזק חשמלי : (כמובן לא לשכוח שזה מ 60/55w ל 100w) *חוטים ימסו *חוטים ישרפו *הקיט של בית הנורה ישרף ועוד שאולי לא חשבתי........ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ofir_azulay, -
- 5 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אשמח אם תוכלו להסביר לי משהו מאוד מוזר שקורה בטויוטה יאריס רובוטית 2008 שלי. יש לי שתי תצורות נהיגה – EASY בלי להעביר את ידית ההילוכים ו MANUAL עם העברת ידית ההילוכים. הבעיה – צריכת דלק שונה מאוד בין נהיגה על EASY ונהיגה על MANUAL EASY = 1:9 מול MANUAL = 1:13 – למה הבדל כה משמעותי? (1 ליטר:לק"מ) האם זה אמור להיות ככה, או שמשהו לא בסדר, ואיפה? אם לא ניתן להסביר - אשמח אם תוכלו לשתף אותי בנתוני צריכת דלק בתצורות E ו M בטויוטה יאריס רובוטית שלכם.
הודעה אחרונה מאת zaiatsm, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
אחרי קריאה של לא מעט דיונים בנושא ואחרי הפרסום הלא ברור במודעה של סיאט איביזה במסגרת מבצע KICK DOWN רציתי להבין האם במערכת המולטימדיה KENWOOD ככה"נ DDX4028BT מקבלים גם את הIGO מותקן? או כל תוכנת ניווט אחרת? או שבכלל לא מקבלים את המקלט של הGPS ב"חבילת המולטימדיה"? וכל מי שכתב תגובה על הGPS בפורום בעצם הוסיף כסף בעת הקניה של הרכב... אשמח לתשובה ממישהו שבירר או במקרה קנה במבצע האחרון ובאמת יודע מה מקבלים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ofek_b, -
פנסי קסנון
מאת אבי וקנין- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פעם שוחחתי עם אדם ואמר לי שע"פ חוק אין אישור לנסוע עם פנסי קסנון במקום פנסים צהובים. אבל ראיתי מכוניות חדשות כגון סוזוקי גרנד ויטרה יוצאים עם פנסי קסנון מהחברה? אני רוצה שליםם קסנון לרכב שלי מיצובישי קולט..האם זה אפשרי?
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז לאחר יום טיול נחמד החלטתי לשתף. יצאנו בבוקר מאזור המרכז: 1 האמר h3 2 לנד קרוזר חדשים 1 פרדו ארוך 1 רנגלר רוביקון חדש 1 סופה 94 ואני עם הג׳יפ הראשון שלי ספורטז׳ 96 כולם משפחה גברים בלבד )) אז ככה כניסה לשטח באיזור בית המכס הישן טיול קצר מאוד ואני חייב לנפץ משהו הספורטז עושה לי בממוצע 1:9 עצירה בבריכת הקצינים גועל נפש מלאאאאא אנשים. התקפלות מהירה והמשך לנקודת ערב על גדת הנהר בירידה מגשר החמישה. עד עכשיו הרכב מתפקד מעולה לא נופל מהאחרים ואפילו נותן בראש ללנדקרוזרים כרגע אחרי על האש מטורף הילדים באוהלים ישנים ואנחנו בשולחן הפוקר.. מחר מסלול נחמד לאורך הבניאס נעדכן.. חג שמח ותמשיכו לקרוע תשטח!
הודעה אחרונה מאת אבי וקנין, -
- 1 תגובות
- 638 צפיות
מחפש לאיש יקר לליבי, ספר רכב בעברית של BMW דגם 318i שנת 1998 . רצוי לקנייה, אך אפשר גם להשאלה - הספר יצולם ויוחזר. יש ספר בשפה האנגלית ונבדק כבר אצל היבואן ולא קיים אצלו ספר בעברית. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
הסיפור (ואני ישתדל לעשות את זה קצר ), התחיל בשנת 2007 בחודש אוגוסט , אז תפסו אותי בנהיגה תחת השפעת אלכוהול ברמה של 345 מיקרוגרם - גבולי משהו לכל הדעות. אבל תפסו . התפיסה הגיע לאחר שעצרו אותי עקב אי עצירה לתמרור עצור באיזור התעשייה של אילת (אני מאשקלון לידע כללי). באיזור חשוך מאוד (ללא פנסי רחוב) עם ניידת שממתינה בכוך הצמוד לתמרור. באיזור לא מסוכן או עם תנועה בכלל בשעה 4:30 לפנות בוקר , אבל זו לא הפואנטה. נתפסתי ולאחר בערך 10 בדיקות ינשוף שלא עברו כמו שצריך - הגיעו השתיים שנתנו אישור לנושא (והעשר בדיקות לא תועדו כמובן בתיק ולכן יש בעיה קשה בנושא עם הוכחות אי תקינות הינשוף במשפט) , והרמה כפי שנאמר קודם 345 מיקרוגרם (לפי החוק מותר עד 290 - שזה שווה ערך …
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
שלום אין אפשרות לערוך כותרת אז לא אותו- אלה אוטו. אני עוקב אחרי האתרי הרכב של וואלה מדי פעם. ובזמן האחרון היה לי הרגשה שהכתבות קצת חוזרות עליהם, אבל לא. לא להאמין איך "במקרה" לכל הרכבים של הקונצרת יש איזה דימיון משהו... "קשה" לראות זאת מייד. אבל יש יש דימיון. הבחירה מתבצעת באן דן דינו.. אותה גברת, באותה הדרת. פלקסווגן אפ סיאט מיי וסקודה סיטיגו
הודעה אחרונה מאת solo-fr, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אני מעונין לקנות מאזדה 5 מודל 2008 הייתי מעונין לדעת את נתוני צריכת דלק תודה !!!אין צורך לצעוק - תודה הנהלת הפורום!!!
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול איכן ניתן להשיג חשוקי מגנזיום מקוריים לדייהטסו סריון ומה המחיר?
הודעה אחרונה מאת עזרה, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת אילו אמצעים קיימים היום בשוק לנעילה של חישוקי סגסוגת קלה מפני גניבה? מה מומלץ? תודה, גמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת מייקי, -
http://www.vygor.it/ לא נראה מלהיב...
הודעה אחרונה מאת רועי5,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r