Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער, אבל זו הצדקה מה-זה עקומה. במקום לייצר מכונית על עם עיצוב יותר "סטנדרטי" ויפה, הם ייצרו משהו מכוער?

שים לב שלא מדובר במכונית על אמיתית - סתם SUV חזק (300-400 כ"ס זה לא הספק של מכונית על).

למה נראה לך שמישהו יתלהב מהאוטו הזה יותר מיום-יומיים? לי הספיק מבט אחד בשביל להבין ששום התלהבות אין כאן.

רוני

וזו בדיוק הסיבה בשלה האוטו הזה כנראה אינו בשבילך, או בשבילי. לגביך, כמו לגבי מרביתנו, משאת נפש היא איזו פרארי או למבורגהיני מרהיבות ואם מעט לוחץ אז אולי 911. בשביל להתחבר לעיצוב גרוטסקי שכזה צריך עייפות מסוימת מכל אותן מכוניות "נדושות" שהזכרתי במשפט הקודם ועייפות כזו באופן מובן היא נחלתם של אנשים שהשאלה היחידה שמטרידה אותם היא כיצד להיות בולט, שונה ובמיוחד נועז משאר החברים במילייה הזה שלהם, שבו השאלות כמה כוח יש לאוטו שלי וכמה הוא עולה וכמה הוא אוחז וכמה הוא "סוגר" ועוד כל מיני כאלו כבר משעממות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלו אנשים שיזכו לתגובה של "איך אפשר היה לשלם כזה סכום על כזה רכב" או "נו,מצאו פרייאר".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש אנשים שאוהבים מקוריות ולא מספיק להם פרארי בשביל להיות מקוריים.

זאת הייתה אמורה להיות תשובה למה שכתבתי?

וזו בדיוק הסיבה בשלה האוטו הזה כנראה אינו בשבילך, או בשבילי. לגביך, כמו לגבי מרביתנו, משאת נפש היא איזו פרארי או למבורגהיני מרהיבות ואם מעט לוחץ אז אולי 911. בשביל להתחבר לעיצוב גרוטסקי שכזה צריך עייפות מסוימת מכל אותן מכוניות "נדושות" שהזכרתי במשפט הקודם ועייפות כזו באופן מובן היא נחלתם של אנשים שהשאלה היחידה שמטרידה אותם היא כיצד להיות בולט, שונה ובמיוחד נועז משאר החברים במילייה הזה שלהם, שבו השאלות כמה כוח יש לאוטו שלי וכמה הוא עולה וכמה הוא אוחז וכמה הוא "סוגר" ועוד כל מיני כאלו כבר משעממות.

אני מבין לחלוטין אנשים שרוצים להיות מיוחדים, שונים, בולטים. אין עם זה שום בעיה. אנשים כאלה, אם הם מיליונרים כבדים, יקנו איזו פאגאני זונדה או מכונית אחרת שייצרו עשרות או מאות בודדות של יחידות ממנה. ואם הם פחות כבדים, הם יקנו מכונית משלל היצרנים האירופאיים האחרים שמציעים ייחודיות ועיצוב תמורת סכומים הגיוניים יותר ופחות. וכמובן - יכול להיות שיהיו גם אנשים חסרי טעם שיקנו את התפלץ הזה רק בגלל שאין שום סיכוי שלשכן גם יהיה אחד. זה לא אומר שזה לא פתטי. בערך כמו הקשקושים שהחברה הזאת אומרת על המכונית שלה, למשל:

a pioneer of a new philosophy of cars that offer the comfort of an SUV and the pleasure of driving a GT

פיוניר בתחת שלי, כבר היום יש יותר SUV-ים ספורטיביים בשוק מאשר צריכים להיות :lol:

ואני לא חושב שזו עייפות ממכוניות נדושות, זה סתם טיפשות. להוציא 100 או 200 אלף יורו על משהו פחות איכותי רק בגלל שהוא שונה מאיזו פורשה שעולה חצי (ושווה פי כמה)? נראה לי שהחברים במילייה שלהם יצחקו עליהם כשהם יראו את זה, ואז יסעו בנוחות עם הקאיין שלהם.

יצא לי כבר לראות כמה סדנאות כאלה שמייצרות מכוניות יוקרה במספרים קטנים. לרוב האיכות ממש לא מרשימה והמחיר מוגזם מעבר לכל פרופורציה. גם חווית הנהיגה לא משהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מבין לחלוטין אנשים שרוצים להיות מיוחדים, שונים, בולטים. אין עם זה שום בעיה. אנשים כאלה, אם הם מיליונרים כבדים, יקנו איזו פאגאני זונדה או מכונית אחרת שייצרו עשרות או מאות בודדות של יחידות ממנה. ואם הם פחות כבדים, הם יקנו מכונית משלל היצרנים האירופאיים האחרים שמציעים ייחודיות ועיצוב תמורת סכומים הגיוניים יותר ופחות. וכמובן - יכול להיות שיהיו גם אנשים חסרי טעם שיקנו את התפלץ הזה רק בגלל שאין שום סיכוי שלשכן גם יהיה אחד. זה לא אומר שזה לא פתטי. בערך כמו הקשקושים שהחברה הזאת אומרת על המכונית שלה, למשל:

a pioneer of a new philosophy of cars that offer the comfort of an SUV and the pleasure of driving a GT

פיוניר בתחת שלי, כבר היום יש יותר SUV-ים ספורטיביים בשוק מאשר צריכים להיות :lol:

ואני לא חושב שזו עייפות ממכוניות נדושות, זה סתם טיפשות. להוציא 100 או 200 אלף יורו על משהו פחות איכותי רק בגלל שהוא שונה מאיזו פורשה שעולה חצי (ושווה פי כמה)? נראה לי שהחברים במילייה שלהם יצחקו עליהם כשהם יראו את זה, ואז יסעו בנוחות עם הקאיין שלהם.

יצא לי כבר לראות כמה סדנאות כאלה שמייצרות מכוניות יוקרה במספרים קטנים. לרוב האיכות ממש לא מרשימה והמחיר מוגזם מעבר לכל פרופורציה. גם חווית הנהיגה לא משהו.

רוני

איזה שטויות. אנשים קונים מכוניות ממליון ואחת סיבות. כן, אחת מהם זה כי הם רוצים להיות מיוחדים, בולטים ושונים, אבל זו רק סיבה אחת ולא יותר.

הרי יש אנשים שקונים במיליונים מכוניות קונספט שאפילו לא יכולות לנסוע כי אין להן מנוע או לחילופין אין ולעולם לא יהיה להם רישוי. פתטי?!

אולי, כמו שזה פתטי לשלם 20 מיליון על יצירה של ואן גוך, גוגן או פיקסו.

זה פתטי כל עוד אין לך את הכסף לזה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

איזה שטויות. אנשים קונים מכוניות ממליון ואחת סיבות. כן, אחת מהם זה כי הם רוצים להיות מיוחדים, בולטים ושונים, אבל זו רק סיבה אחת ולא יותר.

הרי יש אנשים שקונים במיליונים מכוניות קונספט שאפילו לא יכולות לנסוע כי אין להן מנוע או לחילופין אין ולעולם לא יהיה להם רישוי. פתטי?!

אולי, כמו שזה פתטי לשלם 20 מיליון על יצירה של ואן גוך, גוגן או פיקסו.

זה פתטי כל עוד אין לך את הכסף לזה...

יש הבדל משמעותי בין מכונית קונספט או מכונית אספנות לבין מכונית יומיומית שאמורה לנסוע על הכביש. יותר מזה - יש הבדל משמעותי גם בין מכונית על כמו בוגאטי ויירון שעושה 500 ק"מ בשנה, לבין איזה SUV מגוחך למראה שאמור לכאורה לשמש כרכב משפחתי.

אני מתקשה להבין למה אתם מגינים על היצור המוזר הזה. מילא אם הוא היה יפה במיוחד, אבל זה באמת נראה כמו משהו שילד בן 15 קישקש בשיעור ציור. אני גם לא חושב שאני מסתכן במיוחד כשאני אומר שרוב הסיכויים שזה גם רכב די מחורבן. אני וקולגות שלי כבר נסענו על כל מיני רכבי-סדנא כאלה. תאמינו לי, רובם ממש לא פאגאני (וגם להם יש פאקים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה, עוד לא גילו לכם? מכוער זה היפה החדש.

ליופי יש גבולות, לכיעור לא.

אם תחנו אחת כזאת ליד פרארי, מה אתם חושבים שימשוך יותר מבטים?

אם תשימו באמצע הרחוב בתוך כלוב זכוכית על במה מוטנט עם 5 עיניים, יד במקום לשון, אשכים בסנטר, 3 פלחים ורגל אחת, ולידו את בר רפאלי על מה אתם חושבים שיסתכלו כולם?

אם היה לי מספיק כסף לקנות את זה, הייתי עושה כמו הסיני ההוא שהרס למבורגיני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש הבדל משמעותי בין מכונית קונספט או מכונית אספנות לבין מכונית יומיומית שאמורה לנסוע על הכביש. יותר מזה - יש הבדל משמעותי גם בין מכונית על כמו בוגאטי ויירון שעושה 500 ק"מ בשנה, לבין איזה SUV מגוחך למראה שאמור לכאורה לשמש כרכב משפחתי.

אני מתקשה להבין למה אתם מגינים על היצור המוזר הזה. מילא אם הוא היה יפה במיוחד, אבל זה באמת נראה כמו משהו שילד בן 15 קישקש בשיעור ציור. אני גם לא חושב שאני מסתכן במיוחד כשאני אומר שרוב הסיכויים שזה גם רכב די מחורבן. אני וקולגות שלי כבר נסענו על כל מיני רכבי-סדנא כאלה. תאמינו לי, רובם ממש לא פאגאני (וגם להם יש פאקים).

רוני

התפיסה שלך לפיה מישהו מנסה ל"הגן" כאן על האוטו הזה, מוטעית להערכתי. כל שאני ( כמו האחרים אני מניח ) עושה הוא לנסות ולהבין את זכות קיומו ובנובע כמובן את סיכויי הצלחתו. היכולת שלנו להבין זאת כנראה מוגבלת בשל כיסנו הרדוד יחסית והכמיהה המובנת להשיג את מה שכנראה איננו יכולים, ודאי כשהמדובר ב"מכוניות על" מרהיבות, עתירות יכולת ומחיר. ישנם כאלו שכמיהה כזו נמצאת עבורם הרחק מאחור ואפשרויות הריגוש שלהם ושל סביבתם כבר מוצו כמעט עד תום. לשוק הזה כל ה"סדנאות" האלו, כלשונך, מייצרות את מה שנתפס כאקזוטי, מיוחד, נדיר וכנראה גם יקר מאוד. ואגב ובמנותק מהדיון, אני גם יכול להבין לחלוטין את התפיסה שמאחורי העיצוב של האוטו הזה, קו אגרסיבי, זויתי, גבוה ומאוד בולט בחריגותו יכול בהחלט למצוא חן בעיני לא מעט אנשים. לך תציץ בניסן ג'וק למשל.

• תוכן חדש...