Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש שני עם יונדאי ולוסטר, הקופה-האצ'בק הלא שגרתית של יונדאי. הפעם בגרסה הידנית - עשרת אלפים ש"ח ומצמד אחד פחות.

לא חשבנו שיצא משהו טוב מהמפגש המחודש עם היונדאי הזאת. האמת, הופתענו לטובה. הגרסה הידנית לא רק זולה יותר, היא גם

זריזה וטובה יותר.

יונדאי ולוסטר ידנית - פגישה שנייה עם השאפה החדשה של הכיתה.

Veloster-1.jpg

Veloster-3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנות ה 90 מי היה מאמין שיונדאי יעשו מתישהו רכב כ''כ יפה! נראה ממש טוב ואפילו עולה בעיצוב על כמה וכמה יצרנים ותיקים הרבה יותר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

איפה האבטיח! סקירה טובה, אהבתי לקרוא. בהחלט רכב מאוד מעניין. לפי המבחן שלכם, מסתבר שה-DSG של VW מוציא מהמנוע את המיטב לעומת ה-DCT של יונדאי, שלא מנצל את המנוע.

דרך אגב, איך הצלחת להכניס אותה לתוך הפארק? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה כתוב יפה ומשעשע. מי שלא קרא את המבחן הקודם יפספס את רוב הביקורת על הרכב אז מומלץ לקרוא גם. אכן מדהים איך יונדאי וקיה קפצו וישרו קו עם שאר היצרניות, ויש שיגידו מובילות.

אסף

נ.ב.

פעם אחרונה ששמעתי את המילה שאפה היה לפני 15 שנה בערך וגם אז היה מדובר באוהד מבוגר (בן 60+) של מכבי תל אביב בכדורגל שהחליט לצעוק "שאפות" ,תוך כדי שהוא מחזיק את הגדר, לילדות בנות ה 13 ("מעודדות") שרקדו במרכז המגרש של עירוני ראשון. :lol:

פורסם

לדעתי כל ההתפשרות הזאת, בין הרצון למכונית קופה עם יתרונות של משפחתית יצאה לא משהו. משהו חסר לי, העיצוב קצת ילדותי לטעמי, אך עם זאת היא נורא קורצת כאשר אנו עוסקים במבחן המחיר.

הבוז לך.

פורסם

לפי דעתי זו מכונית קופה נטו, שהפכו אותה למשפחתית למשפחות קטנות, ע"י "הוספת דלת בטוחה בצד של המדרכה". זה הכל. כי מבפנים היא קופה מרווחת, והתצורה היא של קופה. אז הוסיפו דלת כדי שהמכונית תקרוץ למשפחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

והצליחו בזה בגדול, בעיקרון זה ה"שירוקו של יונדאי" +I30 והרבה צעירים מתלהבים ממנה(היופי+המחיר) ואבות שאוטו זה מה שמניע אותם יקנו למשפחה שלהם אוטו ספורט אבל בנוסף באותיות הקטנות גם משפחתי.

אני בטוח שאם תחפור פה טיפה בפורום תראה מלא הודעות על אנשים שלצערם מכרו את "החיה הרעה" שלהם וקנו אוטו למשפחה החדשה בצער וביגון קודר.

המטרה של יונדאי באוטו הזה, וכנראה שהם גם הצליחו, היא לפנות לכלל העם והצרכים.

עבודה מעולה עם האוטו ובאמת כל הכבוד.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם
והצליחו בזה בגדול, בעיקרון זה ה"שירוקו של יונדאי" +I30 והרבה צעירים מתלהבים ממנה(היופי+המחיר) ואבות שאוטו זה מה שמניע אותם יקנו למשפחה שלהם אוטו ספורט אבל בנוסף באותיות הקטנות גם משפחתי.

אני בטוח שאם תחפור פה טיפה בפורום תראה מלא הודעות על אנשים שלצערם מכרו את "החיה הרעה" שלהם וקנו אוטו למשפחה החדשה בצער וביגון קודר.

המטרה של יונדאי באוטו הזה, וכנראה שהם גם הצליחו, היא לפנות לכלל העם והצרכים.

עבודה מעולה עם האוטו ובאמת כל הכבוד.

הבעיה היא בהתפשרות. הולוסטר היא לחלוטין לא מכונית ספורטיבית, אז יצא לנו מכל ההמולה רק פוזה (שמאוד בינונית אם יורשה לי להוסיף).

הבוז לך.

פורסם
איפה האבטיח! סקירה טובה, אהבתי לקרוא. בהחלט רכב מאוד מעניין. לפי המבחן שלכם, מסתבר שה-DSG של VW מוציא מהמנוע את המיטב לעומת ה-DCT של יונדאי, שלא מנצל את המנוע.

דרך אגב, איך הצלחת להכניס אותה לתוך הפארק? :shock:

עונת האבטיחים נגמרה מוקדם השנה :lol:

טוב, אני אספר לך סוד קטן מ"מסדרונות המערכת". המבחן האחרון שעשינו עם אבטיח היה המבחן של ה-206 פלוס.

שלחנו את איתמר לקנות אבטיח. הוא נכנס לסופר וחזר עם מגה-אבטיח ששוקל להערכתי הכנה משהו כמו 30 קילו לפחות. עכשיו, אני לא בחור קטן, אבל איתמר קצת הרבה יותר גדול ממני. קטן עליו מאמא-אבטיח במשקל כבד. עלי, לעומת זאת, הוא היה גדול. כשהחזרנו את הרכב ללובינסקי בבני-ברק הבנתי שאני תקוע עם תפלץ ירוק, שקית ניילון של סופר ושני אוטובוסים :shock: אחרי חמש דקות של הליכה התיאשתי, זרקתי אותו קיבינימט לאיזה פח זבל ומאז תם סיפור האבטיח בקארספורום.

אני מתנצל בפני עובד התבאורה שהיה צריך לרוקן את הפח הזה ומאחל לו רפואה שלמה :mmangel:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב, אני אספר לך סוד קטן מ"מסדרונות המערכת". המבחן האחרון שעשינו עם אבטיח היה המבחן של ה-206 פלוס.

שלחנו את איתמר לקנות אבטיח. הוא נכנס לסופר וחזר עם מגה-אבטיח ששוקל להערכתי הכנה משהו כמו 30 קילו לפחות. עכשיו, אני לא בחור קטן, אבל איתמר קצת הרבה יותר גדול ממני. קטן עליו מאמא-אבטיח במשקל כבד. עלי, לעומת זאת, הוא היה גדול. כשהחזרנו את הרכב ללובינסקי בבני-ברק הבנתי שאני תקוע עם תפלץ ירוק, שקית ניילון של סופר ושני אוטובוסים :shock: אחרי חמש דקות של הליכה התיאשתי, זרקתי אותו קיבינימט לאיזה פח זבל ומאז תם סיפור האבטיח בקארספורום.

אני מתנצל בפני עובד התבאורה שהיה צריך לרוקן את הפח הזה ומאחל לו רפואה שלמה :mmangel:

אני חייב לציין שבאמת לא צחקתי כמו שצחקתי עכשיו בחודשיים האחרונים אני חושב, תודה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ולגבי מי שרשם לי שזה נשאר לו רק להיות אוטו פוזה, אני מזכיר לך שזה יונדאי, כל שיפור בערך שהם עושים שגורם לאנשים בכל זאת להתסכל על האוטו ולהתלהב למרות הסמל מקדימה זה הישג.

לעומת זאת פולקסווגן מחוייבים להוציא רכבים כמו שהם מוציאים כי הם מותג.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם
הבעיה היא בהתפשרות. הולוסטר היא לחלוטין לא מכונית ספורטיבית, אז יצא לנו מכל ההמולה רק פוזה (שמאוד בינונית אם יורשה לי להוסיף).

רק פוזה? ממבחנים שאני קורא (ולא מפסיק לקרוא) מחו"ל ובארץ, יוצא שהרכב גם דיי חביב ואפשר "להשתעשע" איתו בכבישים לנהיגה. כמובן שכולם מחכים ורעבים לטורבו שתצא כבר, אבל למי שמחפש רכב יפה עם עיצוב שונה (בשיעמומון הישראלי), לא הרבה כח אבל מספיק, וגם הנאה (בין אם זה בנהיגה בפיתולים או סתם להנות מרכב יפה :-) ואיכות תא נוסעים טובה בהחלט), הולוסטר בדיוק בשבילו.

צביקה, תודה על התשובה המפורטת למה אין כבר אבטיחים לקנה מידה.

בקרוב כנראה אקנה רכב חדש בע"ה, ואני מבטיח שאקנה אבטיח לקנה מידה :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מסביר את צריכת הדלק של ה206 פלוס לא פלוס אבטיח :lol:

פורסם
עכשיו, אני לא בחור קטן, אבל איתמר קצת הרבה יותר גדול ממני.

קטן עליו מאמא-אבטיח במשקל כבד.

אני חושב שצריך תמונה שלך ושל איתמר עם אבטיח ליד בשביל הקנה מידה... :wink:

פורסם
אני חייב לציין שבאמת לא צחקתי כמו שצחקתי עכשיו בחודשיים האחרונים אני חושב, תודה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ולגבי מי שרשם לי שזה נשאר לו רק להיות אוטו פוזה, אני מזכיר לך שזה יונדאי, כל שיפור בערך שהם עושים שגורם לאנשים בכל זאת להתסכל על האוטו ולהתלהב למרות הסמל מקדימה זה הישג.

לעומת זאת פולקסווגן מחוייבים להוציא רכבים כמו שהם מוציאים כי הם מותג.

יונדאי היא מותג בדיוק כמו פולקסווגן. אם היו משקיעים ברכב ספורט אמיתי, הסמל מקדימה לא היה משפיע ולו במקצת. כיום יונדאי היא לא אותה החברה של 97 או 2005, זה קונצרן עצום שלדעתי חייבת להימצא בין שורותיו מכונית ספורט.

רק פוזה? ממבחנים שאני קורא (ולא מפסיק לקרוא) מחו"ל ובארץ, יוצא שהרכב גם דיי חביב ואפשר "להשתעשע" איתו בכבישים לנהיגה. כמובן שכולם מחכים ורעבים לטורבו שתצא כבר, אבל למי שמחפש רכב יפה עם עיצוב שונה (בשיעמומון הישראלי), לא הרבה כח אבל מספיק, וגם הנאה (בין אם זה בנהיגה בפיתולים או סתם להנות מרכב יפה :-) ואיכות תא נוסעים טובה בהחלט), הולוסטר בדיוק בשבילו.

השאלה היא האם ניתן להשתעשע בו יותר מרכב מחוזק, נניח לשם הדגמה, מאזדה 3 ספיריט, או הפוקוס החדשה עם המנוע החזק, ולפי המבחנים שקראתי (קראתי 8 מבחנים עד כה מכל העולם) התשובה היא לא.

הבוז לך.

• תוכן חדש...