Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'נסיס קופה היא לא מכונית ספורט? :shock:

ועד שלא יעשו מבחן השוואתי לרכבים דומים, אי אפשר לדעת עם איזה רכב אפשר "להשתעשע" יותר ועם איזה פחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסלח לי מר צביקה הנכבד, התירוץ שלך ממש לא משכנע אותי(אם כי הוא נוגע ללב)! אבטיח צריך שיהיה! בלי אבטיח אני לא נכנס לכתבה, ואני קורא לכלל יושבי הפורום לעשות כמותי.:evil:

העם

רוצה

אבטיח לקנה מידה!

העם

רוצה

אבטיח בכתבה!

:hihi:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
עונת האבטיחים נגמרה מוקדם השנה :lol:

טוב, אני אספר לך סוד קטן מ"מסדרונות המערכת". המבחן האחרון שעשינו עם אבטיח היה המבחן של ה-206 פלוס.

שלחנו את איתמר לקנות אבטיח. הוא נכנס לסופר וחזר עם מגה-אבטיח ששוקל להערכתי הכנה משהו כמו 30 קילו לפחות. עכשיו, אני לא בחור קטן, אבל איתמר קצת הרבה יותר גדול ממני. קטן עליו מאמא-אבטיח במשקל כבד. עלי, לעומת זאת, הוא היה גדול. כשהחזרנו את הרכב ללובינסקי בבני-ברק הבנתי שאני תקוע עם תפלץ ירוק, שקית ניילון של סופר ושני אוטובוסים :shock: אחרי חמש דקות של הליכה התיאשתי, זרקתי אותו קיבינימט לאיזה פח זבל ומאז תם סיפור האבטיח בקארספורום.

אני מתנצל בפני עובד התבאורה שהיה צריך לרוקן את הפח הזה ומאחל לו רפואה שלמה :mmangel:

דווקא היה יכול להיות מעניין המפגש הזה בין הולוסטר למגה-אבטיח..

מממ...

4r8f3s.jpg

פורסם

מצטער על החוסר הבנה אבל, המנוע של הוולסטר הוא לא טורבו ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

היום ראיתי אחת בשחור. אין מה לומר - קמה יורשת ערסית למזדה 3 שחורה. יכולות דומות, מחיר דומה - אבל לוק עדיף.

בצבעי סוכריות היא דווקא נראית טוב יותר לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצטער על החוסר הבנה אבל, המנוע של הוולסטר הוא לא טורבו ?

לא.

אבל אמרו שככל הנראה תצא גרסא עם טורבו לוולוסטר.

פורסם

ARKODrama, כרגע הגרסה המשווקת בארץ היא 1.6GDI בעל 140כ"ס ללא טורבו.

בעתיד תשווק גרסא בעלת אותו המנוע אך עם טורבו והיא תגיע לכ210כס.

אליה, +1

גם לי מפריע בזווית של העין המחסור באבטיח בכתבות האחרונות :cry:

אפילו אבטיח צעצוע היה עושה את העבודה אם אין אבטיח אמיתי.. אבל משהו!!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
היום ראיתי אחת בשחור. אין מה לומר - קמה יורשת ערסית למזדה 3 שחורה. יכולות דומות, מחיר דומה - אבל לוק עדיף.

בצבעי סוכריות היא דווקא נראית טוב יותר לטעמי.

יורשת ערסית למזדה 3 שחורה? תעשה טובה, תמשיך להנות עם ה-GTI האנונימית שלך במקום לכתוב "דברי הלל" על מכוניות אחרות, שאגב נראות פי כמה וכמה יותר טוב מה-GTI שלך. שכן לא חסרים ערסים בגולפים (כן, גם בדור 6). לא נמאס לך עם ההכללות האלה? רכב חדש, ואתה כבר כותב שטויות כמו "יורשת ערסית".

דרך אגב, מנין לך שהיכולות דומות? כי עשו כבר השוואה בין ולוסטר למאזדה 3? :roll::roll::roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנות, באמת. לא חבל על הפרנץ'?

בכ"א, מלבד מראה, לא נראה כאילו לרכב יש יכולות שמצדיקות את ה"וגם אופה". אולי כשתגיע גרסת הטורבו דברים ישתנו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שומאכר, הרי ציינתי שבצבעים אחרים היא נראית דווקא טוב, אז מה אתה כועס? יש לך מזדה 3 שחורה? ;-)

וחוץ מזה, אחרי שתראה ולוסטר שחורה - נדבר.

ה- GTI בכלל לא קשורה לעניין, נכון שאני לא חושב שהשכנים צריכים לדעת באיזה סוג של גולף אני נוסע, אבל נכון גם שאם השירוקו היתה פחות קשה הייתי נוהג בכזו, כי אני חושב שהיא יפה יותר. אגב, גם הולוסטר יפה יותר. בכתום, ירוק, וצהוב, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין לי ולא תהיה מאזדה 3 שחורה. ולוסטר ראיתי בשלל הצבעים כבר (ולא בתמונות), כן, תתפלא, גם שחורה. לא מזכירה במאום אם המאזדה, לטובה כמובן. מאיפה לך, אולי יש לי ולוסטר ובגלל זה אני מתעצבן? :-D

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשביל מה להתווכח בכלל ככה או ככה המכונית הזו כבר נכנסה חזק בליסינג, יורשת של ה-3 :-D סתם... אבל כן ראיתי שאוויס קיבל כמות של וולוסטר הרכב הזה לאט לאט יאבד מהייחודיות שלו.

שומאכר, אז זה הרכב שאתה מדבר/חופר עליו לא מעט זמן? :lol:

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הכתומה האוטומטית בת"א לפני כמה ימים.

אהבתי מאד, באופן יחסי למחיר, התחושה היא טובה, איכות ההרכבה טובה בכמה רמות ממה שאני מכיר מהI20 שיש במשפחה.

את הלוק אהבתי מאד ובעיקר את הגיר הנהדר, המצב הידני פשוט פאן.

המטרה העיקרית של יונדאי היא פשוט לשחק על 2 עולמות ולמרות שבדרך כלל זה לא מצליח, פה זה יכול ללכת.

בתור נשוי טרי הבחורה בחיים לא תלך על אוטו קופה, בטח לא ידני. אז היא רוצה דלת מאחור ואוטומט.

אז היא תנהג על משפחתית אוטומטית וכשאני אנהג, אני אנהג על קופה במצב ידני :twisted:

מה שקצת הטריד אותי זה שיחה קצרה שהייתה לי עם חבר שעובד באחת מחברות ההיטק הגדולות בארץ שלשום על בירה.

מסתבר, שאחת מחברות הליסינג (ואם הם לא החליפו את החברה מאז שאני עזבתי את אותה חברה ב2007 אז הם עדין עם ניו קופל) הגיעה לפני מספר ימים לחברה עם ולוסטר בשלל צבעים.

ברגע ששמעתי שהולוסטר הולכת בקרוב להמכר לליסינג בכמויות, ירד לי. :evil:

• תוכן חדש...