Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע מה ההבדל בינו ובינך?!

שהוא הפך ממנהל בדימוס בחברת תוכנה לבעלים של חברה שהולכת להגשים את החלום שלו.

גם אני הרמתי גבה (בלשון המעטה) כשהוא התחיל עם המיזם, אבל הוא הוכיח דבר אחד בטוח, האיש מסמן מטרה, חותר אליה, ועושה זאת ברצינות, ועד כה, בהצלחה.

לא, המיזם עוד לא הצליח, אבל אל תזלזל, האיש מגשים חזונות, לא רק חוזה אותם (כמוך).

אני קורא את תגובתך, וניגנב.

ל-50 אחוז מהאוכלוסייה, יש חזון.

ל-90 אחוז, אין אפשרות לחשוב על להגשים אותו, כי אין להם כסף.

בטעות, במקרה, אחד שיש לו אפשרות, יש לו גם חזון. זה נדיר. הבעייה עם כאלה, הם רודפים אחרי המאות מיליונים. לא מעניין אותם דבר חוץ מתועלתם האישית, ואגסי הולך פשוט לזרגג את המדינה, לפי מה שאני מרגיש. משהו פה לא כשר מההתחלה. אם היו לו מתחרים, לא הייתי מתבטא כך. המדינה הייתה צריכה להמציא לו מתחרים, אם אף אחד לא קם מיוזמתו, לדעתי.

גם לי יש חזון. חזון יפה אפילו. שיתרום למדינה (הכוונה, למתגוררים בה) הרבה.

זה לא אומר שיש לי כסף לקנות את הנייר כדי לרשום על גביו את החזון הזה.

זה ההבדל.

אז אל תעריך איזה בחור שיש לו רעיון וטונה של מימון והון אישי. זה הכי קל, מכל הבחינות.

אם אתה רוצה להעריך מישהו עם חזון שמצליח לממש אותו, תעריך מישהו שבא מלמטה, שעשה את עצמו בשני ידיו, שהתחיל מרק רעיון ועמל קשה כדי לגייס הון, נכנס לחובות, יצא מהם, נכנס שוב, בקיצור- הבנת את הנקודה אני מקווה.

ההערכה היחידה שיש לי כלפי שי היא שהוא מנסה לעשות משהו לטובת פיתוח תחום הרכב בישראל. אין הרבה אנשים שמוכנים לגעת בנושא הזה.

ה-2 גרוש שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אל תעריך איזה בחור שיש לו רעיון וטונה של מימון והון אישי. זה הכי קל, מכל הבחינות.

אם אתה רוצה להעריך מישהו עם חזון שמצליח לממש אותו, תעריך מישהו שבא מלמטה, שעשה את עצמו בשני ידיו, שהתחיל מרק רעיון ועמל קשה כדי לגייס הון,

בימינו, כשקל ופשוט לראות מהיכן הגיע הכסף של אגסי, אי אפשר לכתוב דברים כאלה בלי לצאת אידיוט.

אגסי נכנס לפרויקט מתוך רצון ושאיפה לתמוך ביוזמה "ירוקה". זה המניע שלו. הוא לא סימן מטרה רווחית, הוא סימן מטרה קשה, לא רציונאלית ורחוקה מאוד מהתחום בו עשה לעצמו שם. מה יהיה עם המיזם, אני לא יודע. אני מתעסק בעובדות, לא בניחושי עתידות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מודה ומתוודה, לא בדקתי מאיפה הגיע הכסף שלו. ולא מתכנן לבדוק.

ואתה באמת חושב שהשאיפה ה"ירוקה" שלו היא הסיבה שהכניסה אותו לפרוייקט? אני כן חושב כך, רק שבהגדרה שלי, ה"ירוק" שהוא חושב עליו, זה הצבע של הדולרים שהוא יעשה...

פורסם
בימינו, כשקל ופשוט לראות מהיכן הגיע הכסף של אגסי, אי אפשר לכתוב דברים כאלה בלי לצאת אידיוט.

אגסי נכנס לפרויקט מתוך רצון ושאיפה לתמוך ביוזמה "ירוקה". זה המניע שלו. הוא לא סימן מטרה רווחית, הוא סימן מטרה קשה, לא רציונאלית ורחוקה מאוד מהתחום בו עשה לעצמו שם. מה יהיה עם המיזם, אני לא יודע. אני מתעסק בעובדות, לא בניחושי עתידות.

סביבה ירוקה ?! הקמת עשרות תחנות 'דלק' בשטחים שבחלקם הם שטחים ירוקים שבעבר היו שטחים עם צמחיה ועצים וכורכר ועכשיו אתה רואה בטון ואספלט זה נקרא אצלו או אצלך סביבה ירוקה ? אצלי לא.

על איזה עובדות אתה מדבר ? לזה את קורה עובדות ?

"460 חברות ותאגידים בישראל כבר חתמו על החלפת כל הצי שלהם ברכב חשמלי ב-4 השנים הקרובות. מדובר על כ-85 אלף מכוניות - כמחצית ממה שהישראלים קונים בשנה ממוצעת. בקצב הזה, המכונית הנמכרת ביותר בישראל בתוך שנתיים-שלוש תהיה חשמלית".

כמה תאגידים או חברות אתה מכיר בוודאות שחתמו על חוזה להחלפת צי הרכבים עם שי אגסי ? זה לא נקרא עובדות זה נקרא פרסום עם אינטרס ברור.

אני קורא לזה התנהלות עסקית נטו.

איזה כייף לי :)

פורסם

להערכתי, כאן אתה מעט נסחף. לייחס לאגסי מין אידאולוגיה אלטרואיסטית והתעלמות מוחלטת מפוטנציאל הרווח שבמיזם הזה, זו כבר תמימות. וגם אם ניזרום יחד אתך בגלי ההערצה לאיש הזה ומיפעלותיו, כדאי לזכור שחלק נכבד ממאות המיליונים שכבר הושקעו בענין הזה, היגיעו מכיסים אחרים לחלוטין כמו אלו של משפחת עופר למשל ואלו האחרונים יתקשו להסתפק במין תהילת עולם כזו, ללא כמה לירות בצידה. ואם אני מעז לנחש מחשבה כזו אינה צריכה להיות זרה גם לאגסי, עם כל הכתרים האלו שאתה קושר לראשו.

פורסם
מודה ומתוודה, לא בדקתי מאיפה הגיע הכסף שלו. ולא מתכנן לבדוק.

למה לא לבדוק, כי לא נעים לראות שכתבת שטויות?

אבל העיקר "שנגנבת"...

להערכתי, כאן אתה מעט נסחף. לייחס לאגסי מין אידאולוגיה אלטרואיסטית והתעלמות מוחלטת מפוטנציאל הרווח שבמיזם הזה, זו כבר תמימות.

אתה שוב מייחס לי דברים שלא כתבתי. אני אשמח אם תראה לי היכן ייחסתי לו התעלמות מפוטנציאל הרווח. הוא יזם, לא אידיוט.

כמה תאגידים או חברות אתה מכיר בוודאות שחתמו על חוזה להחלפת צי הרכבים עם שי אגסי ? זה לא נקרא עובדות זה נקרא פרסום עם אינטרס ברור.

לא הבנתי, אתה מביא עובדות שלא אני הבאתי ומתייחס אליהן?

תתייחס למה שאני כותב.

אתה יכול לטעון שהאג'נדה של אגסי שגויה, שהיא לא באמת ירוקה, אבל המוטיבציה שלו באה מהרצון ליצור מיזם ירוק. כן הצליח, לא הצליח, לא יודע. לא היתה לו שום סיבה להתעסק בעסקי המכוניות, אלמלא זה היה קרוב לליבו, משום שהוא בכלל לא בא מהתעשייה הזו.

הוא הלך על משהו חדש לגמרי, כמעט בלתי מעשי למיזם עם בסיס ישראלי, והצליח להרים אותו. אני מלא הערכה לאיש, קודם כל.

פורסם

אבל הבעיה שלי היא עם הריכוזיות הזו. לא יכול להיות שהממשלה תזרוק כסף על מונופול חדש.

אם היו לו מתחרים, לא הייתה לי בעיה עם כל זה.

המילה ריכוזיות היא מילת המפתח בשוק שלנו, לצערי.

לפי מה שהבנתי, עיקר התחרותיות תהיה בהפעלת עמדות הטענה.

פורסם

אבל העיקר "שנגנבת"...

לא, כי זה פשוט לא מעניין אותי. אם טעיתי, לא קרה כלום- טעות לעולם חוזרת. אם לא טעיתי, לא קרה כלום- אין ממה להתרגש. כך או כך אני לא מתלהב לבדוק את זה, כי כך או כך זה לא משנה.

אם כל כך בא לך, אתה מוזמן לשים לי לינק לכתבה או משהו מול העיניים, אני אקרא, מבטיח. לפחות שנדבר בשפת העובדות, ואם צריך, אני גם ארשום סליחה על התבטאות אומללה.

ועדיין זה לא יעניין אותי במיוחד.

וכן, עדיין ניגנבתי. עד שלא יוכיחו לי אחרת.

פורסם

אבל העיקר "שנגנבת"...

אתה שוב מייחס לי דברים שלא כתבתי. אני אשמח אם תראה לי היכן ייחסתי לו התעלמות מפוטנציאל הרווח. הוא יזם, לא אידיוט.

לא הבנתי, אתה מביא עובדות שלא אני הבאתי ומתייחס אליהן?

תתייחס למה שאני כותב.

אתה יכול לטעון שהאג'נדה של אגסי שגויה, שהיא לא באמת ירוקה, אבל המוטיבציה שלו באה מהרצון ליצור מיזם ירוק. כן הצליח, לא הצליח, לא יודע. לא היתה לו שום סיבה להתעסק בעסקי המכוניות, אלמלא זה היה קרוב לליבו, משום שהוא בכלל לא בא מהתעשייה הזו.

הוא הלך על משהו חדש לגמרי, כמעט בלתי מעשי למיזם עם בסיס ישראלי, והצליח להרים אותו. אני מלא הערכה לאיש, קודם כל.

כתבת "הוא לא סימן מטרה ריווחית", מי שלא מסמן מטרה ריווחית, אלא "מטרה ירוקה", כדבריך מאמץ אדיאולוגיה, לא רצון לעשות כסף. אבל כל זה באמת לא חשוב. כל שעולה ובאופן די עקבי מהודעותיך בדיון הזה, היא הערצה לאיש ומבחינתך די בזה. העובדה שעל המיזם הזה רובצים לא מעט סימני שאלה, גם לדעתך, אינה מפריעה לך להמשיך ולהתפעל. אני, כמו גם אחרים כאן, מסתחרר מעט פחות מאישיותו ויכולתו, אבל גם זה בסדר, אני מקווה.

פורסם

טוב. תגובות מבפנים (יחסית. אני ממש לא בתחום של שיווק או יח"צ. אני פשוט כמעט שנה במערכת ויודע פלוס מינוס את התשובות).

אני לא רוצה שתחשבו שאני גרופי של החברה, או שמשלמים לי להגן עליה בחירוף נפש ברחבי הרשת, או שאני כמו stio ואני הולך להגיד לכם בעיוורון מוחלט שבטרפלייס מושלמת ושי אגסי אלוהים.

צריך לזכור שמערך של BP הופך את כל מנויי הרכב לשבויים אצל חברה אחת בלבד שתקבע את הטון ואת המחיר!. וזה כבר בעיה רצינית.

היום זה זול, מחר אין תחרות ובמידה ויהיה לך בעיה, BP יגידו לך לך זה מה יש!! לא טוב לך, אל טטען, אל תיסע, על תקנה.

לצרכן אין שום כוח בחירה או כוח כנגד חברה בעלת בלעדיות בתחום, לכן משרד התחבורה וגם המשרד להגנת הסביבה נגד הפרוייקט.

כי עם החזון בהחלט יצליח, מי שישלם את הקנס בעתיד הוא הציבור בכל מקרה.

לגבי החלק באדום אני לא יודע אם זה נכון ולמה. ומה שאני לא יודע אני לא אומר. אז אני מגיב על החלק הראשון של הודעתך:

הרבה אנשים אומרים שזה מונופול וזה מסוכן וכל זה, אבל מה שאנשים לא יודעים, זה שבטרפלייס תשמח שיהיו מתחרים. למה? כי הם שואפים ליצור סטנדרט אחיד לעמדות הטעינה, לתחנות החלפת הסוללה, ולמבנה הרכב ותצורת הסוללה. אם יהיו עוד חברות שיקומו ויעשו שימוש באותה שיטה- הרווחנו. כל הרכבים בארץ יסתובבו עם אותה פלטפורמה, ובתחנת ההחלפה תוכל להחליף סוללה לרכב של בטר פלייס, ואז יבוא הרכב של אורן-פלייס, וגם יחליף שם סוללה. כולם מרוויחים!

שנית, להגיד שמחר הם מעלים מחירים זה שטות מוחלטת, כשלא יודעים את העובדות.

בחוזה מול בטרפלייס ברכישת הרכב וחבילות הקילומטרים, בטרפלייס מתחייבת למשך כל תקופת העסקה, שהיא 4 שנים, לשמור על אותו מחיר. היא לא יכולה לבוא ולהעלות את המחיר פתאום. המחיר נשאר זהה. אחרי 4 שנים- או שתמכור את הרכב בשוק הפרטי (שכבר יש רשימת לקוחות שמחכים שהרכב יצא לשוק המשומשות, כי הם מאוד אוהבים את הרעיון, אבל אין להם 120 אלף ש"ח- אז בטרפלייס תשמח לשדך ביניכם) או שתחזיר אותו לבטרפלייס בטריידאין ותקח רכב בנזין (אם הבנזין לא יעבור את ה100 שקל לליטר עד אז)

חוצמזה שיש את אופציית הליסינג עם הרכב החשמלי, ואז אתה משלם מחיר קבוע (כמו בליסינג) פר חודש, בסוף ה3 שנים (או 4. לא בטוח) תחזיר את הרכב לחברת הליסינג ותקנה חדש (לא בהכרח חשמלי. זה לא ליסינג של בטרפלייס. זו חברת ליסינג שאני לא יודע אם מותר לי לפרסם את שמה, אבל אחת החברות הרגילות בשוק הליסינג, כך שאתה יכול לחזור למאזדה 3 אחרי זה)

אני קורא את תגובתך, וניגנב.

ל-50 אחוז מהאוכלוסייה, יש חזון.

ל-90 אחוז, אין אפשרות לחשוב על להגשים אותו, כי אין להם כסף.

בטעות, במקרה, אחד שיש לו אפשרות, יש לו גם חזון. זה נדיר. הבעייה עם כאלה, הם רודפים אחרי המאות מיליונים. לא מעניין אותם דבר חוץ מתועלתם האישית, ואגסי הולך פשוט לזרגג את המדינה, לפי מה שאני מרגיש. משהו פה לא כשר מההתחלה. אם היו לו מתחרים, לא הייתי מתבטא כך. המדינה הייתה צריכה להמציא לו מתחרים, אם אף אחד לא קם מיוזמתו, לדעתי.

גם לי יש חזון. חזון יפה אפילו. שיתרום למדינה (הכוונה, למתגוררים בה) הרבה.

זה לא אומר שיש לי כסף לקנות את הנייר כדי לרשום על גביו את החזון הזה.

זה ההבדל.

אם אתה רוצה להעריך מישהו עם חזון שמצליח לממש אותו, תעריך מישהו שבא מלמטה, שעשה את עצמו בשני ידיו, שהתחיל מרק רעיון ועמל קשה כדי לגייס הון, נכנס לחובות, יצא מהם, נכנס שוב, בקיצור- הבנת את הנקודה אני מקווה.

ההערכה היחידה שיש לי כלפי שי היא שהוא מנסה לעשות משהו לטובת פיתוח תחום הרכב בישראל. אין הרבה אנשים שמוכנים לגעת בנושא הזה.

ה-2 גרוש שלי.

אני מאוד מצטער. אבל קשה לי להתייחס ברצינות ובכבוד לשטויות כאלו. ובדרך כלל אני מחזיק ממך בחור אינטיליגנט.

שי אגסי, למי שלא יודע, לא בא ממשפחה עשירה במיוחד. אני לא יודע אם הם היו עניים מרודים או לא, אבל אני יודע שאת הכסף שלו הוא עשה לבד. ולא אבא של אבא של אבא שלו שהוריש לו הכל.

הבחור מכר איזו תוכנה שפיתח, עבד בSAP, הגיע להיות סגן נשיא SAP העולמית, ואז, עזב את התפקיד הנוח והמאוד מכניס שלו בשביל להקים את בטרפלייס ולגמול את העולם מהתלות בנפט. מה אתה חושב? שהוא לא הרוויח מספיק בתור סגן נשיא של חברה כזו?

הקמת בטרפלייס היא בעיקר בגלל האידיאולוגיה (אני לא אומר שרק זה. אני לא אידיוט וברור לי שזו חברה שהולכת להכניס מיליארדים לכיסים של המעורבים).

סביבה ירוקה ?! הקמת עשרות תחנות 'דלק' בשטחים שבחלקם הם שטחים ירוקים שבעבר היו שטחים עם צמחיה ועצים וכורכר ועכשיו אתה רואה בטון ואספלט זה נקרא אצלו או אצלך סביבה ירוקה ? אצלי לא.

על איזה עובדות אתה מדבר ? לזה את קורה עובדות ?

"460 חברות ותאגידים בישראל כבר חתמו על החלפת כל הצי שלהם ברכב חשמלי ב-4 השנים הקרובות. מדובר על כ-85 אלף מכוניות - כמחצית ממה שהישראלים קונים בשנה ממוצעת. בקצב הזה, המכונית הנמכרת ביותר בישראל בתוך שנתיים-שלוש תהיה חשמלית".

אני מכיר הרבה מאוד מהחברות האלה. לא יודע אם אפשר לפרסם או לא- אז אני שותק בעניין השמות.

מה שכן, זו לא בדיוק התחייבות. זה נקרא LOI- letter of interest. זה לא חוזה לרכישת המכוניות, וזה לא התחייבות לרכישתן. זה מכתב "הצהרת כוונות" נקרא לזה.

אני חושב שזה די ברור, אבל בכל זאת, גילוי נאות: אני עובד בטרפלייס.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

עכשיו הבנתי. בין מכתב כוונות להצהרה כפי שפורסמה בעיתונות קיים הבדל שמים וארץ.

בכלכלה הכול דינאמי ולא ניתן לחזות מה יקרה בעוד 4 שנים, כלומר אולי מחיר חבית דלק יירד מתחת 70 דולר ואולי ייעלה מעבר ל-100 דולר.

חשבת אולי שאירגון אופק יחליט להוריד את מחיר חבית דלק למחיר מתחת ל-50 דולר לדוגמא ?

גם לי מותר להמר על דברים שעשויים לקרות בעתיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאוד מצטער. אבל קשה לי להתייחס ברצינות ובכבוד לשטויות כאלו. ובדרך כלל אני מחזיק ממך בחור אינטיליגנט.

שי אגסי, למי שלא יודע, לא בא ממשפחה עשירה במיוחד. אני לא יודע אם הם היו עניים מרודים או לא, אבל אני יודע שאת הכסף שלו הוא עשה לבד. ולא אבא של אבא של אבא שלו שהוריש לו הכל.

הבחור מכר איזו תוכנה שפיתח, עבד בSAP, הגיע להיות סגן נשיא SAP העולמית, ואז, עזב את התפקיד הנוח והמאוד מכניס שלו בשביל להקים את בטרפלייס ולגמול את העולם מהתלות בנפט. מה אתה חושב? שהוא לא הרוויח מספיק בתור סגן נשיא של חברה כזו?

הקמת בטרפלייס היא בעיקר בגלל האידיאולוגיה (אני לא אומר שרק זה. אני לא אידיוט וברור לי שזו חברה שהולכת להכניס מיליארדים לכיסים של המעורבים).

בגללך, יצאתי מהאדישות שלי וקראתי עליו בויקיפדייה. אני עומד מאחורי מה שכתבתי. את הכסף שלו הוא עשה בזכות עצמו, נכון, אבל הוא לא "התחיל מלמטה".

כשאני אומר "התחיל מלמטה" אני מתכוון לאדם שהתחיל במקום הכי נמוך האפשרי, ללא סיכוי להצליח בחיים, וכנגד כל הסיכויים, עשה את זה. בהתחלה חשבתי דווקא על דוגמא אחרת אבל לא מצאתי איזכור לה ברשת, אז ציינתי את הלינק הזה במקום.

מבחינתי אין הבדל בין להקים חברה במחסן של ההורים, לבין לעבוד בתור מחסנאי ולהקים עסק מצליח עם רעיון טוב בבסיסו, ולשכלל כל הזמן, לבין לעבוד בתור פועל ניקיון כדי לשלם את החשבונות בזמן שאתה שוקד על פטנט שישנה את העולם. זה מה שנקרא להתחיל מלמטה, ולאגסי לא הייתה נקודת התחלה גרועה כל כך. אז תסלח לי שאני עומד מאחורי מה שכתבתי.

פורסם
בגללך, יצאתי מהאדישות שלי וקראתי עליו בויקיפדייה. אני עומד מאחורי מה שכתבתי. את הכסף שלו הוא עשה בזכות עצמו, נכון, אבל הוא לא "התחיל מלמטה".

כשאני אומר "התחיל מלמטה" אני מתכוון לאדם שהתחיל במקום הכי נמוך האפשרי, ללא סיכוי להצליח בחיים,

בשנת 1972 סיים ג'ובס את לימודיו בתיכון בקופרטינו שבקליפורניה ולאחר הלימודים הלך להרצאות של חברת HP וכן עבד שם בחודשי הקיץ. לאחר התיכון החל ללמוד בקולג' ריד היוקרתית בפורטלנד שבמדינת אורגון,

קופרטינו, שבלב עמק הסיליקון וממנו לקולג' יוקרתי.

ממש תחתית החבית...:roll:

כתבת שטות, לא נורא, אפשר פשוט לחזור בך, במקום קודם כל להסביר שאין לך מושג על מה אתה כותב, ואח"כ להסביר שבעצם מה שכתבת זה נכון, כי רק עני מרוד שעלה לגדולה ראוי להערכה...

אני יכול לאמר לך שהפער בין להיות בעלים של חברת שמייצרת תוכנה ייעודית קטנה, לפיתוח טכנולוגיה ששווה רכישה, לאשכרה להפוך להיות מנהל בכיר מאוד בחברה שרכשה, הוא פער ענק. כל צעד כזה הוא קפיצה בסדר גודל של כשרון ויכולת. ואחרי זה לעזוב הכל ולייסד חברה בתחום הרכב...

לאיש ביצים של ברזל ויוזמה מפה ועד סוף העולם.

וזו היתה הנקודה שלי, לא המיזם, האיש. לגחך עליו כעל עוד מישהו עם חזון, בדיוק כמוני וכמוך, זה כמו לכתוב כאן שגם אני יכול לקלוע לסל, כמו קובי בריאנט...

פורסם

X - אני ארצה לתקן כמה דברים ברשותך, ראשית מהסוף ואחר כך מהתחלה

LOI- מבחינה משפטית שווה את ערך קליפת השום, LOI הוא הצהרה עקרונית של גוף כזה או אחר שמביע התעניינות כזו או אחרת, הדבר נועד אך ורק לרצות את המשקיעים,את חברות ההשקעה או ANGELS למיניהם שהשקיעו במיזים, אחרת לLOI אין שום תפיסה כלשהיא משפטית או מחייבת , ואם אסגי טוען שהוא החתים 460 חברות על LOI, זה כמו להחתים 460 חברות על רצון לקבל פרסומת בדואר בלי שום התחייבות משום לקוח לקנות או לעשות שימוש במוצר!.

דבר שני, אולי BP תשמח שיהיו לה מתחרים בשוק , אבל מדוע היא מסרבת לאשר עמדות טעינה תקן 2 לפי הרצון של

משרד התחבורה, משרד הגנת הסביבה ועוד הם הסתבכו עם מכון התקנים בגלל הנושא??.

אם BP רוצים תחרות הם צריכים לתת ללקוח את האופציה להטעין את הרכב על ידי טעינה ביתית או כל דרך ארחת , מדוע מישהו ירכוש רכב ב 120 אלף שקל ויקנה ממר אגסי חשמל פי 13 יותר יקר מהשקע בבית ?, האם החשמל שלו יותר נקי משל חברת חשמל :)?? ועוד הלקוח חייב לטעון רק בלילה כי התעריפים שהוא קונה זולים יותר בשביל BP אבל כלקוח משלם מחיר מלא ?

שלא נדבר על רווח של 30 אלף שקל בין הקניה של BP לבין המכירה ללקוח שהוא רווח נקי לחברה בגלל תיקוני המיסוי.

האם מדובר לפי דעתי על נסיון להחזיר את ההשקעה האדירה או לנסות להיות ירוק.

דרך אגב, אני נגד פתיחת תחנות דלק נוספות בארץ, יש מספיק תחנות וגם ככה מדובר על קרטלים של חברות דלק, אז בהחלט מספיק מה שיש.

• תוכן חדש...