Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינתיים לא ראיתי אפילו מכונית אחת על הכביש של שי אגסי.

יש לו חזון נפלא :-) גם לי...

אתה יודע מה ההבדל בינו ובינך?!

שהוא הפך ממנהל בדימוס בחברת תוכנה לבעלים של חברה שהולכת להגשים את החלום שלו.

גם אני הרמתי גבה (בלשון המעטה) כשהוא התחיל עם המיזם, אבל הוא הוכיח דבר אחד בטוח, האיש מסמן מטרה, חותר אליה, ועושה זאת ברצינות, ועד כה, בהצלחה.

לא, המיזם עוד לא הצליח, אבל אל תזלזל, האיש מגשים חזונות, לא רק חוזה אותם (כמוך).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדין מאמין גדול בפוטנציאל של הפרוייקט הזה, אבל דווקא שי אגסי הוא זה שמדאיג אותי.

לפעמים לאנשים שהצליחו בעבר יש נטייה לחשוב שכל דבר שהם נוגעים בו יהפוך לזהב. לפעמים אפילו עד כדי עיוורון מוחלט למרות שכל מי שעיניו בראשו יודע שזה נדון לכישלון. הדוגמא הטובה ביותר לזה היא דב מורן...

מקווה שזה לא המקרה כאן, וצריך להבין שבסופו של דבר זה האינטרס של כולנו שהפרוייקט יצליח.

פורסם
אני עדין מאמין גדול בפוטנציאל של הפרוייקט הזה, אבל דווקא שי אגסי הוא זה שמדאיג אותי.

לפעמים לאנשים שהצליחו בעבר יש נטייה לחשוב שכל דבר שהם נוגעים בו יהפוך לזהב. לפעמים אפילו עד כדי עיוורון מוחלט למרות שכל מי שעיניו בראשו יודע שזה נדון לכישלון. הדוגמא הטובה ביותר לזה היא דב מורן...

מקווה שזה לא המקרה כאן, וצריך להבין שבסופו של דבר זה האינטרס של כולנו שהפרוייקט יצליח.

אם תצליח להסביר לי איפה האינטרס שלנו בכל העניין, אתמוך במיזם בשתי ידיי.

פורסם
לפעמים אפילו עד כדי עיוורון מוחלט למרות שכל מי שעיניו בראשו יודע שזה נדון לכישלון.

חוששני שזה תנאי כניסה הכרחי (אך לא מספיק) למועדון אנשי חזון. בזמן שהעיוורים האלה בונים אימפריות, אלה שעיניהם בראשם מוכרים פלאפל. who dares - wins.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני לא מדבר רק על המחיר. אם המחיר היה באמת זול אז ניחה, אבל גם מבחינת זיהום אויר, גם אם יש יתרון לרכב חשמלי, בארץ הוא לא יבוא לידי ביטוי בגלל יצור החשמל.

פורסם
אתה יודע מה ההבדל בינו ובינך?!

שהוא הפך ממנהל בדימוס בחברת תוכנה לבעלים של חברה שהולכת להגשים את החלום שלו.

גם אני הרמתי גבה (בלשון המעטה) כשהוא התחיל עם המיזם, אבל הוא הוכיח דבר אחד בטוח, האיש מסמן מטרה, חותר אליה, ועושה זאת ברצינות, ועד כה, בהצלחה.

לא, המיזם עוד לא הצליח, אבל אל תזלזל, האיש מגשים חזונות, לא רק חוזה אותם (כמוך).

מהעובדה שמדובר כנראה באיש מוכשר מאוד, ודאי עתיר אמביציה, לא צריך לגזור הצלחה מובטחת, גם לא ליטול מזכותו של מי שסבור שהמיזם הזה נידון לכישלון מלומר זאת, אפילו אם הרקורד שלו פחות מרשים מזה של אגסי .

פורסם
הוא באמת אמר זולה יותר מקורולה, טובה יותר מקאמרי, טווח בלתי מוגבל ומהירה יותר מאאודי A6?

אכן הציטוט קרוב מאוד למקור. גם קשה מאוד להאשימו בכך שהוא משקר - הטענות נבחרו בקפידה, לדעתי.

"זולה יותר מקורולה" - אני בטוח שניתן למצוא תנאים בהם ZE תהיה יותר זולה מקורולה עם מנוע בנזין לטווח של נאמר 3-5 שנים (TCO). יתכן כי גם המחיר ההתחלתי של ZE שהוצע לציים תחרותי יחסית לקורולה.

"טובה יותר מקאמרי" - זה הכי קל, אפילו כאן בפורומים ישנם אנשים שטוענים כי מכונית A יותר טובה ממכונית B ויש אנשים שטוענים שלא היו משתינים על גלגליה של A אך היו מוכרים כליה בתמורה ל B. הטיב הוא בעיני המתבונן.

"טווח בלתי מוגבל" - במובן הרחב, כמובן. במדינה בה אתה אף פעם לא רחוק מדי מתחנה להחלפת מצברים, טווח נסיעתך אכן "לא מוגבל". הפטנט, כמובן, הוא בכך שהחלפת המצבר לוקחת פחות זמן מעמידה ברמזור ממוצע (וכאן אני מתחיל להיות קצת סקפטי - גם שטיפה אוטומטית אמורה להיות מהירה, אבל...)

"מהירה יותר מאאודי A6" - אני מניח כי מדובר בזמן האצה ל-100 קמ"ש, שהוא מדד לא פחות טוב לטענות מהסוג "יותר מהיר" מכל מדד אחר. ולחשמליות בימינו יש נתוני האצה לא רעים בכלל.

אין כמו איש מכירות שאפתן... :wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
מהעובדה שמדובר כנראה באיש מוכשר מאוד, ודאי עתיר אמביציה, לא צריך לגזור הצלחה מובטחת, גם לא ליטול מזכותו של מי שסבור שהמיזם הזה נידון לכישלון מלומר זאת, אפילו אם הרקורד שלו פחות מרשים מזה של אגסי .

1. אני לא כתבתי שההצלחה מובטחת. להיפך.

2. הדברים שהתייחסתי אליהם זלזלו באיש, לא קבעו את סיכויי המיזם.

אם יצליח או לא יצליח, זה פחות משנה כשמדברים על האיש. אגסי לקח חזון ועשה ממנו עסק. לקח כלום והביא אותו ליישום. הוא לא רק חולם, הוא מבצע וכדי לזלזל בו צריך להיות יותר מקשקשן פורומים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתמיכה ממשלתית (למשל הסרת מכס ממכונית חשמלית) - הוא יגיע לשם מאוד מהר.

אם באמת הוא ישלוט על מחצית השוק בישראל - אנו בצרה גדולה, ומשפחת עופר בשמחה גדולה.

הסרת מס?! אתה נורמלי?:lol:

אם כבר, העלאת מחירי הדלק והעלאת אגרת הרישוי והטסט לרכבי בנזין / סולר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000683952

הרכבת החתית בתל אביב :)

אני אוהב פליטות פה פרוידיאניות.

האם כוונתך הייתה "הרכבת החחחחחחחחחח"?...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
1. אני לא כתבתי שההצלחה מובטחת. להיפך.

2. הדברים שהתייחסתי אליהם זלזלו באיש, לא קבעו את סיכויי המיזם.

אם יצליח או לא יצליח, זה פחות משנה כשמדברים על האיש. אגסי לקח חזון ועשה ממנו עסק. לקח כלום והביא אותו ליישום. הוא לא רק חולם, הוא מבצע וכדי לזלזל בו צריך להיות יותר מקשקשן פורומים.

/////

פורסם

צריך לזכור שמערך של BP הופך את כל מנויי הרכב לשבויים אצל חברה אחת בלבד שתקבע את הטון ואת המחיר!. וזה כבר בעיה רצינית.

היום זה זול, מחר אין תחרות ובמידה ויהיה לך בעיה, BP יגידו לך לך זה מה יש!! לא טוב לך, אל טטען, אל תיסע, על תקנה.

לצרכן אין שום כוח בחירה או כוח כנגד חברה בעלת בלעדיות בתחום, לכן משרד התחבורה וגם המשרד להגנת הסביבה נגד הפרוייקט.

כי עם החזון בהחלט יצליח, מי שישלם את הקנס בעתיד הוא הציבור בכל מקרה.

פורסם

זה בדיוק מה שמטריד אותי.

לא יכול להיות שיהיה כזה עיוות בשוק, בלי אף אחד שיכול להתנגד להם.

כשכבר נפתור את בעיית הליסינג, יבוא אגסי עם סוג חדש של מונופול, שבו הוא ייקבע את המחיר, התנאים ואפילו אילו דגמים של רכב יהיו פה.

למרות שאין לי ספק שהפרוייקט יכול לעבוד, אני לא ממש רוצה שהוא יעבוד.

טכנולוגית אין לי בעיה עם זה. זה אפילו מבורך.

אבל הבעיה שלי היא עם הריכוזיות הזו. לא יכול להיות שהממשלה תזרוק כסף על מונופול חדש.

אם היו לו מתחרים, לא הייתה לי בעיה עם כל זה.

• תוכן חדש...