Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח

אני מראש מתנלצל על הבורות אבל יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן,שמתי לב ביד 2 למחירים המגוחכים של רכבי האודי A3 A6 ו A4 שנתונים 96-00,אני מצרף קישור שתוכלו להתרשם בעצמכם

http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=&FromYear=1995&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1&untilPrice=20000&Info=&GalleryView=1

השאלה שלי היא,מה הסיבה למחירים הנמוכים הללו,האם זה הזלילה של הדלק אצל אודי ? הרי שרכבים גרמניים ידועיים(לפחות לי) כרבים אמינים לא פחות מהיפנים,תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

הקטע באאודי זה לא הקנייה אלא האחזקה.

החלפים מאוד יקרים, הרכב מאוד לא חסכוני, אבל יש הרבה שאוהבים את העיצוב והלוק.

רכבים בני 10-15 שנה הם כבר לא אמינים כמו שהיו, ולכן מוכרים אותם לכל המרבה במחיר.

אם יש לך את הידע והידיים (או חברים טובים) וקצת מזומנים מיותרים בעו"ש כל חודש להוציא על איזה A4 חביבה מהשנתונים האלה - לך על זה, רכב מאוד מפנק.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
הקטע באאודי זה לא הקנייה אלא האחזקה.

החלפים מאוד יקרים, הרכב מאוד לא חסכוני, אבל יש הרבה שאוהבים את העיצוב והלוק.

רכבים בני 10-15 שנה הם כבר לא אמינים כמו שהיו, ולכן מוכרים אותם לכל המרבה במחיר.

אם יש לך את הידע והידיים (או חברים טובים) וקצת מזומנים מיותרים בעו"ש כל חודש להוציא על איזה A4 חביבה מהשנתונים האלה - לך על זה, רכב מאוד מפנק.

אתה אומר שהם כבר לא אמינים,בזמנו שמעתי שרכב גרמני שעבר 200 אלף קילומטר זה כמו רכב יפני שעבר 100 אלף,אני יודע שהקילומטרג' זה לא המדד לאמינות,הנקודה שלי היא אחרת,יש דעה רווחת שאומרת שרכב גרמני יכול להחזיק שנים טובות בגלל אמינותו,מדובר בסתם מיטוסים?

ואתה בטח תצחק,אבל אני סטודנט,ואני בספק שהמזומנים המיותרים שיש לי בעו''וש הם בסכומים שאתה מתכוון אליהם,פשוט חיפשתי רכב בתקציב עד 20000 וכך מצאתי את האודי,שאני חובב גדול של רכבים גרמניים

פורסם

לומר את האמת? לא הייתי מתקרב לאאודי מהשנתון הזה במחיר הזה, במחירים הזולים יש אולי A4 עם מנוע 1600 אבל אני בספק אם אפשר להנות מנהיגה בדבר הזה, כמו כן אם נעשה משוואה של האמינות של האאודי ורמות ההחזקה השונות אז אולי אקזמפלר אחד מתוך 10 יהיה באמת שמור ושווה קניה וסביר לאחזקה.

סביב ה 20K ורצון לפנק את עצמי ברכב ''מנהלים'' אבל גם אחד ששוה את ההוצאות שיבואו אחרי זה זה רק לאנצ'יה קאפה מבחינתי, לפחות שם בתמורה לאחזקה היקרה מקבלים הנאה מנהיגה (מה שקשה לי לתאר באאודי A4 עם מנוע 1600).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אתה אומר שהם כבר לא אמינים,בזמנו שמעתי שרכב גרמני שעבר 200 אלף קילומטר זה כמו רכב יפני שעבר 100 אלף,אני יודע שהקילומטרג' זה לא המדד לאמינות,הנקודה שלי היא אחרת,יש דעה רווחת שאומרת שרכב גרמני יכול להחזיק שנים טובות בגלל אמינותו,מדובר בסתם מיטוסים?

ואתה בטח תצחק,אבל אני סטודנט,ואני בספק שהמזומנים המיותרים שיש לי בעו''וש הם בסכומים שאתה מתכוון אליהם,פשוט חיפשתי רכב בתקציב עד 20000 וכך מצאתי את האודי,שאני חובב גדול של רכבים גרמניים

אני אומר שאם זה רכב שלא טופל בקפידה ובהרבה אהבה, אז היישור קו שלו יעשה לך חור לא קטן בכיס. רכבים גרמניים הרבה יותר רגישים להזנחה מאשר המלוכסנים. (תאמין לי, אני הבעלים הגאה של רכב מקונצרן VAG הגרמני החולק את מכלוליו עם אאודי בין היתר).

רכב גרמני יכול להחזיק גם חצי מיליון עד מיליון ק"מ (ראה ערך מוניות מרצדס או מוניות סקודה אוקטביה), הכל תלוי איך ומתי הוא טופל.

מיתוסים (עם ת') אפשר לשבור בקלות, אבל עזוב את זה. כסטודנט אחד למשנהו, אני מציע לך לרדת מהאאודי ולחפש משהו זול יותר לתחזוקה. אם אתה לא רוצה להתרחק יותר מידי ממשפחת אאודי, הייתי מציע לך לבדוק סקודה פאביה או סיאט איביזה (בעדיפות לידניות).

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מכונית גרמנית בגיל הזה תהיה אמינה או מועדת לפורענות כמו כל מכונית אחרת בגילה, יהא מוצאה אשר יהא. בכלל בגיל הזה, השאלה באיזו מכונית מדובר חשובה הרבה פחות מאשר השאלה איך טיפלו בה לאורך חייה עד שהיגיעה ללוח. המחיר עליו אתה מתפלא הוא מחיר נורמלי למכונית בת למעלה מ 10 שנים ואין צורך לפתח כל מיני היפותזות באשר לסיבה. מה שכן כנראה דורש מחשבה היא העובדה שטיפול באודי בגיל כזה יהיה קרוב לודאי יקר יותר ממתחרות יפניות, קוראניות, או אפילו אירופאיות אחרות.

פורסם

שתי הערות:

1. מדובר ברכבים בני 11-15, ולכן המחיר אינו נמוך במיוחד - כמה אתה מצפה שיעלה רכב ישן שכזה?

2. רכבי פרמיום ישנים, מכל המותגים, נופלים בין הכסאות - מי שקצר במזומנים, לרוב יעדיף ללכת על בטוח ולרכוש איזה רכב סטנדרטי ופשוט כדי למזער את החשיפות לצרות.

• תוכן חדש...