Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מפרט טכני VW ג'טה שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם וחג שמח :-o

אתמול נכנסתי סתם מתוך עניין לאתר של VW ישראל, וראיתי שרכב מסוג ג'טה מגיע בשני מפרטים טכניים שונים, למרות שבשניהם יש אותו מנוע וגיר.

הנה הפירוט:

1.4 ליטר TSI גיר DSG שבע הילוכים - 122 כ"ס

1.4 ליטר TSI גיר DSG שבע הילוכים - 160 כ"ס

שאלתי היא אך שתי מכוניות זהות לחלוטין מבחינת המנוע והגיר יכולות להיות בעלות ביצועים שונים כל כך?

או יותר נכון - מאיפה לעזאזל הגיעו עוד 38 סוסים לחגיגה ? :headscratch:

המפרט מופיע בכתובת http://www.vw.co.il/files/89af7c5774febbbdbc96bff959a35c07/jetta.pdf

זמין 8)

פורסם
ניהול מנוע שונה, תוספת של מדגש על בגרסת ה-160.

תוספת מגדש על?

אז אם אני מבין נכון, זה הופך את הג'טה ל - GTI

או יותר נכון לפולו GTI עם גוף של ג'טה מסביב :|

זמין 8)

פורסם
אם אני לא טועה גם ל122 יש סופרצ'ארג'ר..

וחוץ מיזה 1.4 122 ו160 היה קיים גם בגולף וגם בשירוקו, רק עכשיו שמת לב?

אני בהחלט צריך להשלים את שעורי הבית ומהר ! :oops:

זמין 8)

פורסם

ל-122 כ"ס מגדש טורבו בלבד. ל-160 כ"ס יש גם סופרצ'ארג.

היה לי את המנוע הזה בגולף היילין.

המנוע בפולו GTI חזק מעט יותר ולו יש 180 כ"ס. כמו כן הפולו קלה יותר ולכן הביצועים טובים יותר

מנוע ה1.4 160 כ"ס משרת גם את השירוקו.

פורסם
אני בהחלט צריך להשלים את שעורי הבית ומהר ! :oops:

ואם תוכל אז תשלים פערים בלמידה עצמית, ללא פרסום הודעות מיותרות שחוץ מלקדם את מונה ההודעות שלך, לא תורמות המון...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
ואם תוכל אז תשלים פערים בלמידה עצמית, ללא פרסום הודעות מיותרות שחוץ מלקדם את מונה ההודעות שלך, לא תורמות המון...

לזכותי יכול לומר כי אכן חיפשתי מידע בפורום וגם באינטרנט לגבי הסבר על המפרטים השונים. לצערי לא מצאתי.

גם אתר היבואן אינו מצטיין במידע מפורט אודות הדגמים השונים.

הדבר הוביל אותי לפרסם הודעת בירור בקרב חברי הפורום.

לדעתי שעורי הבית טרום פרסום ההודעה אכן נעשו, והדבר מצביע בצורה חד משמעית ולא מדובר בפרסום שווא.

זמין 8)

פורסם

אתה מודה על הסדר למרות שבלגנו אותך. מנוע ה 122 וה 160 אינם אותו מנוע (יש זהות בכמה מרכיבים). זה לא רק תוספת של סופרצ'ארגר. תרצה PDFים, תגיד.

• תוכן חדש...