Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאוטו דיפו מסגרת ניקל ללוחית רישוי ובעל הבית המשוגעת והחבר'ה שלה טענו שהם לא מתקינים את זה, אחר כך שאלתי למה והיא אמרה לי בגלל ש"צריך לחורר ובלה ובלה ובלה ואנחנו לא לוקחים אחריות".

עכשיו אני שואל אתכם, לא מספיק ששילמתי 100 שקל אחרי כמה פעמים נוספות שקניתי מהם(באמת בבושת פנים, מחירים בשמיים)הם גם מסרבים להתקין בגלל פחד שיהרסו משהו באוטו?מה זה הדבר הזה?לא כל בנאדם ובטח לא בן 18-19 כמוני יודע להתעסק עם שטויות כאלה ובטח לא ברכבים פלסטיקיים ישנים, אז עכשיו הלוחיות יושבות אצלי בבית ומחכות להתקנה, רק מי בדיוק יתקין לי?

העניין הוא שאני שואל אתכם אם זה נראה לכם הגיוני שדבר כזה ייעשה?אז מה אם זה לא מוצר בסדר גודל של גלגל או משהו, זה עדיין מוצר שהם מוכרים לרכב ויש להם אחריות להתקין!

המוכרת(שנראית טוב, יש לציין)אמרה שאפשר להחזיר באריזה אם לא מתאים ואם כל זה, אבל זה לא מנחם כי אני רוצה להתקין, לא להחזיר, ובגללם אין מי שיתקין לי)

אז הנקודה שלי היא שאני שואל מה אתם חושבים?האם זה זכותם?האם זה בסדר?

פורסם

אני לא אומר את זה, אבל שבא אליהם ילד ומבקש שיתקינו לי דבר כה פשוט שאישית אני מודה שאני לא יודע מכיוון שהרכב הוא די פלסטיק, ישן, ולא רוצה לשבור משהו ולנסוע שהלוחית רישוי עפה לה לשמיים וכל מיני בעיות נוספות. אז מה הבעיה להתקין?

פורסם

אף אחד מהם לא עבר הכשרה בהתקנת לוחיות רישוי.

גם הם - כמוך לא רוצים להרכיב את זה על פלסטיק ישן, שעלול להשבר עם ההתקנה או להתעופף לך תוך כדי נסיעה, ואח"כ תבוא אליהם בטענות למה שברתם \ הרכבתם לי את זה ככה.

אין שום סיבה שמשהו מהם יקח אחריות על התקנה שכזאת.

בחרת לשלם ביוקר על חתיכת פלסטיק זולה, ואח"כ אתה מתפלא "שדופקים" אותך? :roll:

פורסם

הפלסטיק הזולה הזאת משתייכת לכל קטגוריית מסגרת ניקל ללוחית רישוי, לא?

אם כך החתיכה הזו מייפה את האיזור ויושבת אצל המון רכבים, אז בנקודה הזאת לפחות אל תנסה לבאס אותי.דבר שני המחיר כן יקר אבל המוצר חמוד. דבר שלישי, אז מי בדיוק יתקין לי אם לא בעלי החנות לרכב?מה זה הדבר הזה?

תגיד לי אתה רציני שאתה מנסה להוציא אותי טיפש?

זה כמו שתקנה עכשיו ארון לבית ויגידו לך לך תתקין את זה לבד.

זה אשמתי שהאוטו שלי ישן?:x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...