רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/455/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%93%d7%94-3-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-2012-%e2%80%93-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d ויש גם את הMPS הספורטיבית... http://www.netcarshow.com/mazda/2012-3_mps/ לשיפותכם.....
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
שלום לכולם, בעקרון אני מחפש עבודה וחשבתי על זה שאם אני חובב את תחום הרכב למה לא להיכנס לזה כבר בתור עבודה ולהתחיל מעכשיו, אם מישהו יודע על עבודה לנוער (17) ומוכן לתת קצת מידע יהיה נפלא ואשמח אם תוכלו לעזור.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם אני מחפש להשאיל רכב מסחרי ל 3 שעות ביום שישי או שבת לצורך העברה של חפצים מהמרכז לב"ש. צריך שהרכב יוכל להכיל מזרן+עוד כמה קרטונים מוכן לשלם 200 ש"ח (דלק כמובן עלי) . אם יש פה מישהו או מישהו שמכיר מישהו מאוד אודה לכם
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
תחנת טן החדשה ליד ההום סנטר בקרית חיים מציעה דלק 95 בתדלוק עצמי במחיר של 6.47 ש"ח לליטר. האם למישהו יש מידע על האם הדלק מהול או לא?
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בצד של הנהג מעל הדוושות, אמור להיות פתוח או יש פלסטיק שסוגר את כל החיבורים? תודה
הודעה אחרונה מאת XtremeIL, -
- 0 תגובות
- 646 צפיות
תמיד עניין אותי לדעת. בראשון לציון למשל ישנם 4 תחנות תדלוק. 2 באזור תעשייה חדש ו2 באזור תעשייה ישן תל אביב,אין אחת יש סיבה? תודה
הודעה אחרונה מאת yehuda renault, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן התחדשתי בסקודה 1.8 טורבו וידוע לי שיש מערכת מסוימת שאחרי שמכבים את הרכב ונועלים היא משאירה את המנוע עובד למשך 2-5 דקות על מנת לקרר את הטורבו משהוא יודע איפה ניתן לקנות או מה השם של המערכת הזו
הודעה אחרונה מאת daniel.benzvi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 728 צפיות
אנליסטים בכירים בשוק הרכב צופים כי עוד השנה יהפוך הקונצרן הגרמני לגדול בעולם. ג'נרל מוטורס הענק ישאר במקום השני, ואילו טויוטה תרד למקום השלישי בעקבות פרשת הקריאות לתיקון ואסון הצונאמי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4139029,00.html מה שמעניין שקיימת קורלציה בנתונים בעולם ובארצנו הקטנה : בעולם כולו : פולקסווגן צפויה למכור השנה 8.1 מיליון כלי רכב, עלייה של 13% לעומת אשתקד. מכירות ג'נרל מוטורס צפויות לעלות אף הן בשיעור של 8%, שיביא את הקונצרן האמריקני לכ-7.55 מיליון כלי רכב. מכירות טויוטה היפנית יעמדו עד סוף השנה על כ-7.27 מיליון כלי רכב, ירידה של כ-9%. כך מעריכים אנליסטים. ובארץ הקודש , לפי נתונים רשמיים ינואר - ספטמבר השנה לעומת שנה שעברה : …
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://new.ba-bamail.co.il/View.aspx?emailid=11553 בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
הייתי רוצה להסב את הרכב שלי לגז יש לי פולקסווגן בורה מודל 2002. ראיתי כבר כמה וכמה שרשורים בנושא זה. ועלו לי 3 שאלות: 1. בחלק מהשרשורים ראיתי תמיכה נלהבת ובחלק ראיתי אזהרות קשות על תקלות שעלולות להווצר (ראש מנוע שמתקלקל, בעיות בשימון של המנוע וכו'). לסיכום, מה דעתכם בנושא הזה כי אני כבר מבולבל! 2. ראיתי חוות דעת מחמיאות מחד, ולא מחמיאות בכלל מאידך, לJGAS. יש למישהו נסיון איתם? 3. האם כדאי להשקיע ברכב כל כך ישן בכלל? תודה רבה על היחס נתנאל
הודעה אחרונה מאת קטסטרופיק, -
גזר הדין כדאי לקרוא ולהפנים. רף הענישה עולה !!! http://my.ynet.co.il/pic/news/tal%20mor%2023.10.2011/2892-07-10.pdf
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לפני כשבועיים רכשתי את הרכב הראשון שלי, רנו קליאו B 2, שנת 2002, ידנית (הדגם של ה-98 כ"ס). טופלה במוסך מורשה, מבחינה קוסמטית - הצבע של הגג ומכסה מנוע שרוף (כמעט כל הקליאו מהשנים האלה שלא בצבע לבן). בינתיים אני די מרוצה. יש לו תאוצה טובה, עיצוב פנים יפה, מאובזר בטיחותית (4 כ"א, משענות ראש מאחורה). לא עשיתי בדיקה במכון/מוסך, אז אני לא יודע בדיוק מה הליקויים. 1. כשאני מסובב את ההגה בנסיעה לזמן ממושך, לדוגמא במעגל תנועה, יש רעש של שריקה מכיוון ההגה. 2. כשאני לוחץ על הקלאץ' בזמן נסיעה יש רעש מתכתי, שנספק רק כשאני משחרר את הקלאץ'. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liran123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב יש לי אודי A3 2008 1.6 אני רציתי לדעת האם אפשר לשלוח את הרכב לארה"ב במידע ואני עובר לגור שם? אני פשוט לא רוצה להתעסק עם המכירה שלו כאן אז חשבתי שיהיה יותר זול לשלוח אותו לשם ולהמשיך לנסוע עליו? תודה על כל במידע מראש.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
http://www.youtube.com/watch?v=4ptOaMjdhyM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
רוכב האופנוע האיטלקי בן ה-24, מרקו סימונצ'לי, נהרג הבוקר במהלך מירוץ המוטו ג'י-פי במל 1 2
מאת shablull-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
לכל מי שלא ראה את המירוץ , אחד מהרוכבים הטובים לצערינו נהרג על המסלול קישור לכתבה : http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-6cb68b9a7003331017.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=786102762 שלא נדע צער .
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 887 צפיות
אז ככה אני וחבר מתכננים לנסוע לפראג ואנחנו רוצים לקחת שמה רכב להשכרה השאלה היא אם זה אפשרי אני יודע שברוב המקומות זה 21 אבל בגלל שאנחנו נבוא בתקופה יחסית חלשה (חורף) אולי חלקם יסכימו להתגמש ולתת לנו רכב או שיש סוכניות קטנות שיסכימו?? זה אופציות ראליות ????
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש מנשא אחורי לזוג אופניים לפיג'ו 206, אני בספק אם מישהו נתקל בדבר כזה. חיפוש ב AutoMaxi לא הניב תוצאות. מישהו מכיר אולי? במידה וקיים, האם כדאי להזמין בחו"ל? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שמואל יוסף, -
במוו השיקה הערב את הדור השישי של סדרה 3 (F30). סדרה 3 החדשה מציגה חזית חדשה, מרווח פנים משופר, מנועים חזקים אך חסכוניים, תיבת הילוכים אוטומטית עם 8 הילוכים ומספר כמעט בלתי נתפס של מערכות אלקטרוניות עם ראשי תיבות באנגלית. במוו סדרה 3 החדשה - האם היא הולכת לעשות הרבה כאבי ראש למרצדס ואאודי?
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הרכב שלי הגיע לארץ ב12.10 והוא בנמל. כידוע, היבואן חייב לספק לצרכן את הרכב עד 15 ימי עבודה מיום הגעת הרכב לארץ. שאלתי היא האם ימי חול המועד נחשבים כימי עבודה? לטענת נציג המכירות בצ'מפיון ימי חול המועד לא נחשבים משום מה. וזה טמוע מכיוון שבנקים למשל, עבדו!
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- 10 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
דבר ראשון זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז בעדינות ועכשיו נעבור לשאלה: רכשתי דרך EBAY שלט לרכב שברשותי (אודי A3 שנת 2003). השלט הגיע עם המפתח אך ללא החריטה. נגשתי לחנות של שכפול מפתחות/שלטים לרכב אך המחיר שדרש היה כ 1,200 ש"ח. השאלה היא האם מחיר זה מוגזם או שזה המחיר הממוצע? תודה!
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
החלפת דשבורד
מאת XtremeIL-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במקרה שיחליפו דשבורד לאוטו, האם זה מוריד ערך ? תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
יכול להיות ששני הרכבים הנ"ל זהים? זאת אותה הגברת רק בשינוי אדרת?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
כל כוכבי הבטיחות לא שווים הרבה כשמדובר במהירות גבוהה מאוד. http://www.youtube.com/watch?v=6dI5ewOmHPQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת solo-fr, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום. אחי עשה תיאוריה והוא טעה באחת מהשאלות. כשהוא הראה לי את הטופס, ראיתי שהתשובה ה"נכונה" היא לא נכונה. השאלה היא: "כשהתמרורים או הסימון שעל הכביש בצבע כתום:" תשובה שגויה:"אלה תמרורים זמניים בדרך שאינה עירונית בלבד, שתוקפם מוגבל לשלושה חודשים". תשובה נכונה: "הם מסמנים אתר של עבודה בדרך". מה שאני יודע, סימונים כתומים על הכביש הם סימונים זמניים. נכון שבדרך כלל הם יהיו באתר של עבודות בכביש, אבל הם לא באים להעיד על עבודות. בשביל זה יש תמרור יעודי. אני טועה? אגב, ניסיתי להעלות לפה את הטופס אבל לא הצלחתי..
בשעה טובה אתמול קיבלנו את הרכב (הוריי יותר נכון ) , הרכב בצבע כסף תכלת מטאלי . מנהיגה ראשונית ממרכז המסירה שלהם בצריפין לאזור המרכז הרכב מרגיש ממש טוב , זאת התרשמות ראשונית כללית ואני אדאג לעדכן בהמשך . כמה אכזבות ראשוניות > הרדיו דיסק המקורי לא קורא MP3 ואין בתצוגה של הרדיו מונה לגובה השמע (ווליום ), אבל איכות השמע שלו מעולה וקליטת הרדיו טובה מאד . אין משענת ראש מרכזית מאחור בדגם הידני (חסכו עלינו 50 שקל ) חלונות החשמל הקדמיים (אין מאחור) הנם בהתקנה מקומית (אומנם התקנה נקייה עם מיתוגים נוחים אבל עדיין התקנה מקומית ). נהיגה ראשונית > ההגה מרגיש קצת קל מידיי בנסיעה שמתחת ל40 קמ"ש לאחר מכן התחושה טובה יותר . ניתן להגיע לתנוחת ישיבה נוחה מהר…
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לבן דוד של חבר שלי יש פורד פוקוס מודל 2006/7 התפלאתי לראות שבמושב האחורי יש חלונות ידניים ( בדומה לדגם SUN של קורולה) . ידוע לי שגם ברמת אבזור TREND הפשוטה אתה מקבל 4 חלונות חשמל אז איך יכול להיות שיש לו רק 2 קדמיים ומאחורה ידני ? האם עבדו עליו או שזאת פורד פוקוס ברמת גימור שלא TREND , אני יודע שיש שתי רמות גימור - הפשוט (TREND) , המאובזר (TREND X) אם ידוע לכם על דגם זה אשר בו 2 חלונות חשמל בלבד אשמח לשמוע .
הודעה אחרונה מאת kobi.idan2, -
-
- 1 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
שלום לכן... ברשיון רכב איפה שרשום "בעלות" עכשיו לפי המספרים איך אני יודע איזו יד הרכב? אם רשום לי 02 למשל...?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רציתי לדעת האם יש איזה אתר אשר מראה מידות של וישרים (באינצ'ים) של מידה לפי דגם רכב?
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
http://smartpage.co.il/vault/mag/hever_68.html מחירים יפים. ההנחה טובה יותר מההנחה שניתנה לחברי מועדון אשמורת והוט.
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- 1 תגובות
- 891 צפיות
אני מעוניינת לסחוב ציוד הגברה של העסק שלי בעזרת רכב פרטי ונגרר. המשקל של הציוד הוא 850 קילו בערך. מישהו יודע מהו המשקל שנגרר יכול לסחוב? והאם מכונית פרטית כמו מזדה3 יכולה לסחוב משקל כזה?? האם זה בסדר להעמיס על המכונית כזה משקל או עדיף שלא? (נסיעות של 3 פעמים בשבוע בערך) תודה סיון
הודעה אחרונה מאת kobi.idan2,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- mottis
- urich
- hans
- Shaike.Zam
- יובל .מ.
- yuvalsa
- amosbmw
- epiphone
- sperial
- פינדר
- SlowRide