Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני כשבועיים רכשתי את הרכב הראשון שלי, רנו קליאו B 2, שנת 2002, ידנית (הדגם של ה-98 כ"ס). טופלה במוסך מורשה, מבחינה קוסמטית - הצבע של הגג ומכסה מנוע שרוף (כמעט כל הקליאו מהשנים האלה שלא בצבע לבן).

בינתיים אני די מרוצה. יש לו תאוצה טובה, עיצוב פנים יפה, מאובזר בטיחותית (4 כ"א, משענות ראש מאחורה).

לא עשיתי בדיקה במכון/מוסך, אז אני לא יודע בדיוק מה הליקויים.

1. כשאני מסובב את ההגה בנסיעה לזמן ממושך, לדוגמא במעגל תנועה, יש רעש של שריקה מכיוון ההגה.

2. כשאני לוחץ על הקלאץ' בזמן נסיעה יש רעש מתכתי, שנספק רק כשאני משחרר את הקלאץ'.

תודה מראש

פורסם

קודם כל מזל טוב,

דבר ראשון אל תסובב את ההגה עד הסוף ותחזיק, זה הורס את המשאבה, יכול להיות שמה שאתה שומע זה את רעש ה"עומס"

על המשאבה.

קלאץ' של קליאו אני אישית לא מכיר אז בקשר לזה אני לא יודע.

פורסם
קודם כל מזל טוב,

דבר ראשון אל תסובב את ההגה עד הסוף ותחזיק, זה הורס את המשאבה, יכול להיות שמה שאתה שומע זה את רעש ה"עומס"

על המשאבה.

קלאץ' של קליאו אני אישית לא מכיר אז בקשר לזה אני לא יודע.

איזה כיכרות דורשות לסובב הגה עד הסוף?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תתחדש.

1. כשאני מסובב את ההגה בנסיעה לזמן ממושך, לדוגמא במעגל תנועה, יש רעש של שריקה מכיוון ההגה.

2. כשאני לוחץ על הקלאץ' בזמן נסיעה יש רעש מתכתי, שנספק רק כשאני משחרר את הקלאץ'.

1. לא מומלץ בכלל לסובב את ההגה עד הסוף. ליתר בטחון, בדוק גובה מפלס שמן הגה.
  2. כפי הנראה מיסב הלחץ של המצמד גמור, אך כמובן שלא ניתן לאבחן רעשים דרך הפורום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור אחד שהחזיק דגם כמו שלך בדיוק, אם אתה מדבר על רעש של קפיץ כזה שקורה אחרי עומס (נסיעה ארוכה או פקק) מירב הסיכויים שזה המיסב גיר, הבעיה איתו שצריך לפתוח גיר עבור זה, והחלפת קלאץ/כאבל קלאץ וכל המשחקים שם מסביב לא באמת עוזרים זה משקיט את הרעש לכמה חודשים וזה שוב חוזר, בקיצור לא שווה לגעת (בהנחה שאנחנו מדברים על אותו הדבר).

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא מדובר על סיבוב ההגה עד הסוף, אלא סיבובים חדים וממושכים (ביציאה מחניה, פניה במעגלי תנועה).

ולגבי הקלאץ', הרעש מופיע בכל מצב, בנסיעה, כשהקלאץ' לחוץ ונפסק רק כשאני עוזב את הדוושה. הרעש הוא של חלקים מתכתיים שמתחככים זה בזה.

חיפשתי בפורום ומצאתי הודעה של מישהו שהייתה לו בעיה כזאת בפיג'ו, ובסוף התברר שהכבל קלאץ' השתחרר מהתופסן שלו.

מחר אני אנסה לבדוק את זה.

• תוכן חדש...