רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה שלי כרגע היא ספציפית לסט חישוקים לוולקן שלי מתוצרת O.Z אבל בלי שום קשר באי ביי יש המון חלקים לכלל סוגי הרכבים במחירים נמוכים בהרבה מאשר בארץ, שאלתי היא מהו המס אם בכלל על מוצרים/חלקי חילוף לרכב ,אני יודע שיש טבלה של אגף המכס אבל זה אף פעם לא בדיוק כמו שכתוב בכל מקרה אם יש מישהו שמזמין תדיר אשמח לקבל הסבר כרגע על הנ"ל . שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין חלק לרכב מ EBAY שעלותו 220$ עכשיו דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שהוא יכול לעשות את הדבר הבא: I write "auto accessory" and declare "gift", write value $35~45 למישהו יש נסיון בנושא ויכול לומר לי אם יש מצב שזה יצליח ולא יעכבו את המשלוח במכס וידרשו ממני להביא אישורים ממשרד הרישוי ?
הטלת מס לפי נסיעה 1 2
מאת איש הגרזן- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3550862,00.html הציבור מתבקש להפשיל מכנסיים ולהתכופף.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
אני מעוניין לשכור רכב לצורך נסיעה מחדרה לאילת.האם רכב קטן יוכל להתמודד בכבוד עם נסיעה שכזו (2 נוסעים)? כמו כן,האם יש חברות השכרה מומלצות יותר או פחות? ראיתי שהמחירים הם די דומים.
הודעה אחרונה מאת johnny drama, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1874149 לכשעצמי, היא נראית לי יקרה מידי. את הדגם המאובזר הייתי רוכש ב- 20K פחות. יהיה מעניין לראות מבחן שלה מול הפוקוס 2.0, שזולה משמעותית.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לשתף , יום שישי האחרון נכנסתי לטיפול תקופתי במוסך מורשה יבואן - "מוסך עוז" בחיפה. כשהגעתי נאמר לי שיש ריקול , הוחלפו 4 סלילי הצתה ברכב, כמובן ללא עלות. ממליץ לכל בעלי הFR 2005 לבדוק את העיניין. בנתיים ניראה כי צריכת הדלק השתפרה במעט.
הודעה אחרונה מאת eran1987, -
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
הייתי חייב לפרסם את זה, מצידי תנעלו. אזור הצפון, כביש של 90 קמ"ש בעל 4 נתיבים, 2 לכל כיוון. יש שוליים של לפחות 2 מטר רוחב! והרוכב האופניים נסע באמצע הכביש! הוא פשוט נסע באמצע הכביש! מכוניות טסות במהירויות של 100-110 קמ"ש והוא נוסע 20 באמצע הכביש, אם אני לא טועה גם לא היה לו שום פנס. לפני האופניים המקצועיות והחולצה אפשר היה לראות שלא מדובר ברוכב מתחיל. שלא יגידו אחר כך שהנהג היה שיכור\עייף\מסומם.
הודעה אחרונה מאת שמואל יוסף, -
פשוט לא ייאמן עד לאיזו רמה נרד
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי כמה מדידות של כמות הדלק. מחשב הדרך מראה כמה דלק נצרך. המונה בתחנה מראה כמה דלק נכנס למיכל. אם פעם לא יצא אותו דבר. ובמפתיע - היו מקרים שבתדלוק נכנס פחות ממה שמחשב הדרך הראה. ניסיתי לראות אם יש הבדל בין תחנות. יש. כל התדלוקים בוצעו באותו רכב, הסניק החביבה שלי, בשעות אחר צהריים/ערב. נפח המיכל 60 ליטר. המילויים נעשים כשצריך, או לקראת העלאת מחיר בסוף החודש. היה וידוי איפוס ולא נוספה טיפה אחרי הקפיצה הראשונה. מחשב הדרך אופס מייד אחרי התדלוק. עריכה: אין קשר לכמות "ספייר". כאשר נותרים 70 ק"מ המדידה של יתרת מרחק עד תדלוק מפסיקה. פה מדובר על נתון צריכת דלק, לא מרחק לנסיעה, וממילא רוב התדלוקים היו כאשר נותר כשליש/רבע מיכל. במבדק צריכת דלק מע…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם מישהו התנסה כבר בדלק הנ"ל של חברת סונול ??
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4142835,00.html ביצעתם עבירת תנועה חמורה? הקנס יוכפל המלחמה בנהגים עבריינים עולה מדרגה נוספת. במקביל להחמרת הענישה על מגוון עבירות, יבקש משרד התחבורה מוועדת הכלכלה לאשר הכפלה של קנסות על עבירות קשות
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
משרד התחבורה מודיע כי ממחר חייבים נהגים להדליק אורות גם ביום בכבישים בינעירוניים. החובה חלה על כל סוגי כלי הרכב, ובנוסף - אוטובוסים, מוניות ורכב משא כבד נדרשים להדליק אורות גם בכבישים עירוניים. רוכבי דו-גלגלי חייבים להדליק אורות גם ביום, כל השנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3977280,00.html
הודעה אחרונה מאת danniel, -
- 1 תגובות
- 5 אלף צפיות
ניסאן נבארה הוא טנדר רב שימושי - גם קשוח בשטח אבל גם רך ונעים בכביש, גם מאובזר אבל גם כלי עבודה קשוח. ובכלל, מסתבר שכולם צריכים חבר עם טנדר. או לפחות חבר שנוסע לפעמים בטנדר. אף פעם אי אפשר לדעת מתי תצטרכו להעביר שידה. ניסאן נבארה - מבחן דרך.
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
"כוח משטרתי פתח במרדף וניסה לחסום רכב החשוד כגנוב שנסע במהירות בראשון לציון והצליח להתחמק. התוצאה: שלושה שוטרים פצועים קל ושתי ניידות מושבתות". אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143519,00.html
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום-כמה עולה עלות טסט שנתי לרכב לאדם עם 70 אחוזי נכות? כל שנה עלות הטסט היא 1400 שח. מה יהיה העלות עכשיו? ועוד שאלה בבקשה,אפשר להעביר את הרכב על שם בעל הנכות? כמובן רק אם בעל הרכב הוא קרוב משפחה מדרגה ראשונה? ומה הפרוצדורה?תודה
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
בעיה עם הטסט
מאת Avihay_- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום! יום חמישי האחרון ניגשתי לטסט ראשון כל הטסט הלך חלק!!!! שום בעיה בטסט! לא הערות ולא בלימות בשעה 4 וחצי קיבלתי תשובה מהמורה שלי שלא עברתי את הטסט. בדו"ח הטסטר רשם שכמעט פגעתי ברכב חונה כנראה הטסטר התבלבל בגלל שזאת שנבחנה לפני כמעט פגעה ברכב החונה. המורה שלי אומר שאפשר להגיש ערעור אבל לא יצא לי מזה כלום אלא טסט חוזר בתשלום מה אפשר לעשות חוץ מלהגיש ערעור?? הטסט היה עם אמנון נסימי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Avihay_, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
לפני שנתיים בערך קניתי את הרכב הראשון שלי יונדאי גטס,בהתחלה התלהבתי ממנו אבל עם הזמן שמתי לב שהאוטו הזה לא מפסיק לשתות דלק. בכל פעם שאני מתדלק את הרכב בין אם זה טנק מלא או חצי טנק יורד לי 4\1 מיכל בנסיעה מטבריה לחיפה הלוך ושוב,שזה דבר שלא צריך להיות. ניסתי כבר את כל האפשרויות,אפילו עשיתי עדכון למחשב במוסך מורשה וגם זה לא עזר. יש לי חשש שהמצוף טנק דלק לא תקין. מה ניתן לעשות. אה ויש לו גם בעיה של סלדים גבוהים,כשאני מגיעה ל 100 קמ"ש אני ממש שומע את הסלדים מתאמצים,כאילו המנוע נחנק. מה איפשר לעשות במצב זה או שמה זה מצב עבוד? ניתן ליצור איתי קשר ב e-mail [email protected] .
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אתמול עשיתי סיבוב על מיצובישי פאג'רו ארוך ונדהמתי לראות מערכת סטריאו בת 8 רמקולים וסאבוופר. המערכת היא המערכת המקורית של הרכב!!! לא השקיעו עוד כסף. הלואי וזה יהיה סטנדארד בכל רכב
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 1 תגובות
- 739 צפיות
מה קורה אנשים ? ברשותי מאזדה 3 ספיריט קונפורט קרה לי לא מעט פעמים ששהקונקטור "נקבה" (פלסטיק שחור) שעליו יושבת הנורה ממש מותך ונשרף כאשר אני רוצה לקנות חדש זה עולה 150 שקל !! בעעע אשמח לדעת אם מישהו הזמין חלק כזה מEBAY עוד יותר אשמח לקבל לינק... שבת שלום חן
הודעה אחרונה מאת roeiw, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
11:30 - "משטרה שלום מדברת דריה" - שלום, הרמזורים בדרך מצדה פינת שמשון (באר-שבע) לא עובדים... גשם.. הכביש רטוב והיו פה כבר שלוש "כמעט תאונות". תשלחו מישהו לפני שתקרה פה תאונה. - אדוני, נשלח שוטר לטפל בנושא. 12:10 - שוטרת ומתנדב מגיעים לצומת. עומדים חמש דקות על המדרכה מול התנועה ומתפנים מהמקום. 12:55 טררררראח.. בום - תאונה. 12:56 - "משטרה שלום מדברת אלינה" - תאונה בדרך מצדה פינת שמשון. אפשר היה למנוע, למה לא באתם? -אדוני ניידת בדרך. 13:15 - אמבולנס וגרר כבר הגיעו לזירה, ואפילו טכנאי רמזורים. בלאגן שלם מתחולל בצומת ואין אף שוטר. כנראה שהם עסוקים בלתפוס אנשים פונים בלי לאותת בפניה של ביג (מי שבארשבעי מכיר, זה הרבה יותר חשוב ומציל חיים (מציל חיים כתבתי? הת…
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 17.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נהג חדש חדש, שרק נגמר לו המלווה ואני נוהג כיום באוטו משלי. כל פעם שאני עומד בפני החלטה האם לקחת את האוטו היום לעבודה\לימודים\בילויים אני נכנס לפאניקה פנימית כשאני מתחיל לחשוב על החניה במקום העבודה\הלימודים\הבילויים. איך אני אחנה שם? איך אני אצה משם? איך לומדים לחנות? איך לומדים לנסוע ברוורס בלי להיכנס בכל אוטו ולהוריד לעצמך את המראות הצדדיות? האם זה פשוט מגיע עם ניסיון ? תודה רבה על תשומת הלב.
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם למישהו יש נסיון בהזמנת מגבים מהאתר הזה אני אשמח לשמוע: http://www.wiperblades.co.uk אמין? מהיר? עלול להעצר במכס?
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. סיפור שקרה לי בשעה האחרונה.נסעתי בכביש 4 (מחלף השבעה) לכיון צומת חולון. ואני יודע שלפני הצומות יש מצלמת רמזור נסעתי על 80,והרמוזר הראה בורור ירוק.אני בנתיב הכי ימני, ועקף אותי רכב משמאל ,ממש לקראת הצומת.ויצאו מהמצלמה שתי פלאשים.(עדיין הרמזור ירוק ואני על 80) *המצלמה בצד שמאל של הכביש *המרחק ביני לבין הרכב "המהיר יותר" אולי שניים וחצי רכבים. עכשיו השאלה: אני יכול להיות בטוח ורגוע שלא יגיע אלי דוח? תודה. נ.ב ממתי מצלמת רמזור מצלמת גם מהירות? (זאת היתה גאטסו) וממתי יש שני פלאשים? (הרמזור היה ירוק 100%)
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ראיתי פרסומת של הג'טה בישראל היום שאומרת- "ג'טה החדשה במסלול בלעדי לעסקים" והמחיר כתוב 2500 ש"ח בחודש. ויש לי מספר שאלות לגבי זה: 1) האם זה נחשב לליסינג, או שיש לזה שם אחר? 2) למי זה יוצא זול יותר לי או למעסיק? זאת אומרת האם אני עדיין ישלם מס לפי 140 אלף שקל או לפי ה-2500 שקל? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mejok, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27663-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i10-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93.aspx
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתכוון לחלונות מצד הנהג,מצד הנוסע שליד הנהג וכל האחוריים כולל זה שמעל הבגאז'. ממה שידוע לי יש מקומות שעושים השחרה כזאת בלייזר,האם הם מביאים איזשהו אישור למקרה ששוטר ירצה להוריד אותי מהכביש?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
שלום יש לי אופל קורסה B ואני מעוניין להזמין מ EBAY בקליות משופרות http://www.ebay.co.uk/itm/300618342271?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 עד כמה זה חוקי? והאם יהיה בעיה להכניס את זה במכס בגלל חוקיות וכאלה ?
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 901 צפיות
שלום חברים. לחבר יש רכב ישן שהוא לא מצליח למכור כבר תקופה ארוכה. הוא מוכן להעיף את הרכב כמעט בכל מחיר, קפצה לו מחשבה למכור את הרכב לפירוק. איך עושים את זה? הוא לא יכול לעשות העברת בעלות. האם יש מקום שייקח את הרכב ויפרק אותו בלי יותר מדי בעיות (ויתן איזה סכום קטן)? מכירי מקום כזה, או בעלי רעיון- זה הזמן שלכם.... תודה!
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מעונין לרכוש רכב ללא טסט וללא ביטוח חובה. נאמר לי שאין אפשרות להעביר את הרכב טסט ללא ביטוח חובה. האם הדבר נכון? ישנו פתרון אחר כדוגמת ביטוח חובה לשבוע-חודש? הצעות אחרות? לעזרתם אודה.
הודעה אחרונה מאת wil, -
בחודש שעבר נמסרו 784 מכוניות מאזדה בלבד. צניחה כללית נרשמה בענף באוקטובר, עם 14.7 אלף רכבים לעומת 16.2 אלף בספטמבר... לכתבה המלאה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3549742,00.html
הודעה אחרונה מאת shlomub,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia