רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
טיפ למכירת רכב 1 2
מאת MikMan- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה הזמנתי רכב חדש מהחברה ויש לי עוד כמה חודשים לקבל אותו הבעיה שלי היא מכירת הרכב הקיים. בטריד אין של החברה לא מעונינים לקחת אותו והסיבה היא שהוא מודל 2010 .פירסמתי את הרכב ב 2 אתרים ידועים אבל אין תגובה (רכב פרטי עם מעט ק"מ)... אולי למישהו יש איזה טיפ מכירה מוצלח?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מישהו ניסה? פרטים? שינויים לטובה? שווה לנסות? הם מבטיחים הרבה בפרסומות.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הוצגה מתיחת הפנים של פאסאט CC: http://www.netcarshow.com/volkswagen/2013-passat_cc/
הודעה אחרונה מאת mazda626, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 645 צפיות
היי, הגיע אלי לפני מספר ימים רישיון רכב לחידוש,לאחר הצצה זריזה הבחנתי שסעיף גג השמש מסומן כחסר,אף על פי שברכבי יש גג שמש מקורי. האם תהיה לי בעיה בטסט בעיקבות אי התאמה? ובמידה וכן מה הדרך הפשוטה ביותר לתקן את השגיאה? תודה ויום נעים וחורפי, נמרוד.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 691 צפיות
פגיעה קשה לרכב? יצויין גם ברשיון. "שר התחבורה והבטיחות בדרכים, ישראל כץ, הודיע היום (ראשון) כי החל מ-20 בדצמבר 2011 יצויין ברישיון הרכב האם הוא הוגדר על ידי שמאי חברת ביטוח כ"אובדן גמור להלכה". זאת במטרה להגן על הצרכנים הרוכשים רכב משומש. " http://www.inn.co.il/News/News.aspx/228623
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
עוד תאונת אופניים 1 2
מאת amiger- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בכביש 431 ביציאה ממודיעין לכוון ישפרו לפני כשעה. רסיסי אפניים שעפו אל מעבר לשול השמאלי. פורד קונקט עם שמשה מנופצת בנתיב השמאלי. טיפש אחד בפורמט גופה או עדיין נושם, לא ראיתי, ונהג מסחרית אחד שחייו נהרסו.
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת במידה ואני בעל רשיון נהיגה B עד 3500 טון (נהג צעיר). האם אני יכול לנהוג ב יונדאי H1 סגור או יונדאי I800? תודה.
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
זה אייפון 4S: זאת יונדאי i35: וכן, בין שניהם יש לא מעט מן המשותף - שניהם מגיעים מיצרן ששולט ביד רמה בשוק הישראלי (אייפון 4 הוא הסמארט-פון הנמכר בישראל, יונדאי כבר מזמן עקפה את מאזדה), כולנו יודעים ששניהם ימכרו פה כמויות יפות (למרות שסאמסונג ופורד הציגו יריבים קשים), וכולנו יודעים שהם הולכים לעשות את זה למרות שהם לא הכי מתקדמים טכנולוגית. עוד על הקשר שבין האייפון ליונדאי i35 בקישור - יונדאי i35 - אם לאייפון היו גלגלים
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
-
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
מלחמת המדינה בנהגים נמשכת: שלילת רישיונות מיידית על עבירות שנקלטו במצלמות מהירות - וקנס מוגדל באופן אוטומטי על ערעורים שיידחו לאחר ההצעה להגדיל דרמטית את הקנסות, תיקון מקיף לפקודת התעבורה, שיועבר בקרוב לאישור הכנסת, ירחיב את סמכויות המעצר ללא צו של שוטרי תנועה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000696772 אוי ואבוי לנו מה שהולך להיות בכבישים!!
הודעה אחרונה מאת Allen Iverson, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם היום קרה לי מקרה מוזר. המצלמה [מצלמה] צילמה אותי ועוד אחד, רק שאני נסעתי בנתיב השמאלי והוא בימני. נסעתי על השמאלי, כי אחר כך יש רמזור לפנות שמאלה לגהה. יש 3 נתינים [נתיבים]. אני הייתי על 80 ק"מש [כאשר המהירות המותרת היא]מותר על 70 והוא היה לפחות על 100+. שניינו עברנו באותו הזמן את החריצים ברצפה. איך אפשר להוכיח שהוא נסע מעל המהירות המותרת? מה קורה במצב שיש שתי רכבים באותה תמונה? דרך אגב, זה היה רכב משטרה סאבנה לבנה. הצומת נמצאת אחרי בית דגן לכיוון גהה, כשישר זה אזור. בתודה טל.
הודעה אחרונה מאת אלון דור, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 675 צפיות
קנינו אוטו...עכשיו אנחנו נהגים חדשים(שנינו בני 18),ועל האוטו יש ביטוח חובה שהוא עוד ל הבעלים הקודמים כאילו... אנחנו נאל עשינו עוד שום ביטוח,השאלה שלי היא כזאת,אני כנהג חדש יכול לנסוע על האוטו,כלומר בלי ביטוח נהג חדש?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
היום נסעתי בדייטסהו סיריון, שכידוע לכולם בעלת מנוע בנזין. אני תמיד נוהג באוקטביה TDI. הסיריון הרגישה זריזה, אבל ברגע שמורידים רגל מהגז המהירות יורדת הרבה יותר מהר מבאוקטביה. האם זה בגלל שלאוקטביה יש מומנט יותר גדול, כלומר היא מצליחה לשמור על יותר "כוח"?
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
1. רפרפתי על פרק של יצירת המופת "מעושרות" באינטרנט, כדי לראות באיזה מכוניות הגברות נוסעות. ובכן, אחת מהן, זו שנסעה לחלק הזמנות למסיבת יום הולדתה נוסעת במרצדס ML. שמתי לב שמספר הרישוי שלה מסתיים ב 10. כלומר, מודל 2001, הגירסה הראשונה והבעייתית של ה ML, סיפור של 60, גג 70 אלף ש"ח במחירון (ובפועל נמכרת בהרבה פחות). 2. יש לי שכנים עם שלושה ילדים שנולדו שלושתם בשלוש שנים. הבעל נוסע בסדרה 3 קופה, האשה בסי קלאס. שתיהן חדשות. ראיתי שהאשה שמה את אחד הילדים במושב הקדמי. מכיוון שבמרצדס לא ניתן לבטל כרית אוויר ללא כסא מיוחד של מרצדס שאין להשיג בארץ (מה שעזר לי להעדיף שירוקו על מרצדס קופה משומשת), שאלתי אותה מאיפה כסא הבטיחות. מסתבר שאין לה שום מושג מה זה ביטול כרית אוויר …
הודעה אחרונה מאת gt3rs, -
- 1 תגובות
- 649 צפיות
http://www.tvrmotors.eu/ האתר החדש שלהם עלה לאויר לא מזמן, בנתיים אותם מכוניות עם שיפורים קטנים. המנוע עכשיו הוא של שברולט (המנוע האחרון של TVR היה מקורי שלהם עם הרבה בעיות) ויש לוגו חדש כתובת החברה קצת מוזרה - אוסטריה
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
שלום לכולם! קניתי רכב פולקסווגן פולו 2003 אוטומטית לפני כשבוע.. בעוד כחודש אני אמור לעשות טיפול 140 אלף והחלפת רצועת טיימינג (שפתאום התברר לי שאני אמור להחליף 2 רצועות + שניים או שלושה תפסנים)..אני שובר את הראש איפה כדאי לעשות את זה.. האם במוסך מורשה או במוסך רגיל.. עצות והמלצות על מוסכים באיזור הדרום ייתקבלו בברכה..! תודה רבה לכול העוזרים!
הודעה אחרונה מאת dvirmalka25, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
חגיגה בנושא מכוניות לכם ולילדיכם במוזיאון הפתוח עומר ב-3/12/2011 בין השעות 10:00-14:00, יתקיים אירוע רכבי אספנות במוזיאון הפתוח עומר בשיתוף מועדון ה-5. האירוע מיועד למבוגרים וילדים כאחד! מה בתכנית: הקרנת הסרט "מכוניות2" מבית וולט דיסני סיפור בהמחזה "על גלגלים של מיריק שניר (גילאי 3-5) חדר פעילות בנושא "גלגלים" לכל הילדים (חידות, משחקי מחשבה ועוד..) תצוגת רכבי האספנות של חברי מועדון ה-5 (במידה ומזג האוויר יאפשר) כניסה לאוסף המכוניות של המוזיאון הפתוח עומר (32 רכבי אספנות) סדנאות יצירה לילדים בנושא מכוניות עלות כרטיס :25 ש"ח לאדם, מספר הכרטיסים מוגבל 08-9908121/5
הודעה אחרונה מאת מוזיאון עומר, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, חיפשתי מחירונים של רכבים בכל אתרי האינטרנט ולא מצאתי. רציתי לדעת בבקשה מה המחירון של סיאב איביזה שנת 2000 מנוע 1600 ידני. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
שלום, רציתי לשתף אתכם בחוויה מוזרה ולא כזאת נעימה שהיתה לי בעת קבלת רכב חדש. אתמול בצהריים התקשרתי לוודא שאכן הרכב הגיע, ואמרתי לנציגת שירות שאני אגיע תוך חצי שעה לאסוף את הרכב. כאשר הגעתי, כולם היו בהפסקת אוכל ופקידה אמרה לי שאסע למוסך ואחד הנציגים יפגוש אותי. הגעתי, אחרי המתנה של כעשר דקות פגש אותי נציג ועבר בקצרה מאוד על הרכב. אחרי זה ביקשתי לעבור על הרכב ובאותו העת הנציג נעלם. אחרי שסיימתי לקח לי כ-20 דקות למצוא אותו. גם בעת שאלות ששאלתי הרגשתי שהנציג פשוט מתעלם ולא בדיוק מתייחס לחלק מהשאלות. בסופו של דבר אחרי שביקשתי שיחליפו לי טסה שרוטה והלכתי אליו כדי לקחת את המפתחות ולחתום על טופס הקבלה. הסתבר שהטופס בעצם לא נמצא ואני צריך לחכות שישלחו אותו ב…
הודעה אחרונה מאת צ'מפיון מוטורס שירות, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם ושבוע טוב, אני דיי מתחיל באיביי, אז סליחה מראש על הבורות. יש מוצרים שאם אני קונה שניים אז המשלוח חינם, איך אני משלם ישר על שניים ולא אחד אחד ? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
נהג ב-201 קמ"ש בכביש 1 והסביר: "עושה מבחן רכב לכתבת מגזין" לידיעה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 4 תגובות
- 880 צפיות
האם זוהי הנהיגה במאזדה? בכבישים מהירים בעיקר שאתה נוסע על 120 ההגה ניהיה ממש קרש, אחרי נסיעה לצפון של שעתיים כאבו לי הידיים והפרקים בידיים והתפללתי שהנסיעה תיגמר.. גם בעיר ההיגוי לא רך במיוחד, הדבר מאוד מוזר לי כי אני אוהב הגה רך וקל וזה מה שהיה רשום על מאזדה 2 וקיבלתי הגה בטון.. חוץ מהעניין שהאוטו די זריז כל השאר פשוט לא מהנה האם הדבר ידוע?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 9 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כמה יעלה לי לשכפל מפתח מקורי לרכב פולקווסגן גולף?
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום! מחפש גגון לפוקוס סטיישן 2009 ואני לא מוצא בשום מקום. גם אצל הייבואן! ד.א. אני מעוניין במקורי. מישהו יכול לעזור לי/שמע/ראה/יודע איפה יש? תודה!
הודעה אחרונה מאת RomanGLX10, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ולמי לא מומלץ להתקרב. עשיתי טבלה של הצעות מחירים.. יש למישהו ניסיון איתם?
הודעה אחרונה מאת Idilia, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 49 תגובות
- 17.3 אלף צפיות
חברים, מה הדגם הישן של סובארו שאתם הכי אוהבים? אתם מוזמנים להשתתף בדיון בעמוד הפייסבוק שלנו או לספר לנו כאן!
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
-
- 1 תגובות
- 949 צפיות
http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=STCDVL4&cfm=6878BD4603F0 האם זה הדגם של המצלמה שדיברו עליה פה לאחרונה? מישהי מכיר את הדגם הזה, האם הוא באמת שווה משהו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 657 צפיות
בוקר טוב לכול חברי הפורום. יש לי שאלה לגבי ההונדות הקיימות בארצנו, אני מוכר כעת את הרכב שלי ומחפש אוטו אחר חשבתי על הונדה סיוויק שנתון בין 00-05 עכשיו כול מי שמוכר את הרכב הנ״ל אני רואה שיש רק אוטומטיות השאלה שלי היא כזאת האם ישנם דגמים כאלו רק ידניים מהיצרן או לא והאם אני יכול לקנות גיר וכול העסק מיסביב ולהסב אחת לידנית המחיר לא מהווה פה בעיה וגם לא העבודה. תודה מראש דוד.
הודעה אחרונה מאת David303, -
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
דבר ראשון, ניסיתי לפרסם את הפוסט בפורום אוף טופיק אבל משום מה אין לי הרשאות. בתאריכים הבאים: 21-27/12 אני הולך להיות בלונדון. חשבתי שזה יכול להיות נחמד אם איכשהו אוכל להשתתף בצילומים לתוכנית הזאת שאני כל כך אוהב. יש למישהו מושג אם נערכים צילומים בתאריכים האלה ואיך אפשר להשתתף בתור קהל?
הודעה אחרונה מאת gorelshv, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תהנו מצילומים שצילמתי היום מהמפגש ברמת גן היום
הודעה אחרונה מאת dazzz, -
-
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שמעתי בנתיים על יהודה שריקי. בעיקר שמעתי שהוא אחלה בן אדם וממש מתייחס לתלמידים שלו, לא שולח את התלמידים לכל טסטר ובא הרבה לקראתם. ושמעתי על אבי קדוש, עליו לא שמעתי הרבה אבל בכללי שהוא מורה קשה אבל בחור חברותי ונעים לנהיגה
הודעה אחרונה מאת bedok,