Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא של חבר מהעבודה קיבל 350S חדשה לפני חצי שנה בערך והאוטו נמסר אצלו בבית (בא על גרר) ישבו איתו כמה שעות עד שנגמר לו הסבלנות והבטיחו המשך הדרכה אם הוא רוצה.

יפה ככה צריך להיות,אבל מה יש להסביר כמה שעות? בפנדה ההסבר היה כ 10 דקות.:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה ככה צריך להיות,אבל מה יש להסביר כמה שעות? בפנדה ההסבר היה כ 10 דקות.:oops:

רק התוספות האופציונליות עלו יותר מסופר מיני ברכב הזה, ההסברים על המחשב הפיצ'רים וכו'

פורסם

אני יודע,אני צוחק,אני רק מתאר איזה ספר רכב יש שם,איצקלופדיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בקיצור, תעברו לאלפא.

נחמדים במסירה, טובים בשירות, מכוניות מהנות ומזמינות ואפילו לא מתקלקלות:-D

בהחלט חשבתי על כך , יתכן שאני באמת בעוד שנה יחליף לאחת.

פורסם

תגיד תודה אצלי ביונדאי שבאו למסור לי את הג'יפ האורות בלוח שעונים לא עבדו והפנסי ערפל כמו לא נדלקו.

קראו לגאון הדור המתקין המקומי הטיפש שלהם שיחבר שוב מה שניתק במהלך ההתקנה של החיישני רברס.

בנוסף קרעו את אקורדיון המגן על החוטי חשמל בין הדלת לאוטו.

חאפרים מסריחים לא מבקש יותר שום התקנה מקומית לא איתוראן לא סוגרי חלונות ולא חיישני רברס אוטו נטו!

נ.ב גם התא אחסון משקפיים לא נסגר טוב מאחר וחיזקו את הבורג יותר מידיי בהתקנת הסוגר סאן רוף!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בגלל זה גם אני וויתרי על מרימי חלונות.

פורסם

התקשרו אלי מצמפיון ומסקודה, התנצלו והבטיחו לי שיישמו אל הלקחים.

אפילו הנחה על טיפול ראשון שנציג מחירות אמר שינסה לסדר לי, לא קיבלתי )=

• תוכן חדש...