Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ למכירת רכב

MikMan
שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

לאחרונה הזמנתי רכב חדש מהחברה ויש לי עוד כמה חודשים לקבל אותו הבעיה שלי היא מכירת הרכב הקיים. בטריד אין של החברה לא מעונינים לקחת אותו והסיבה היא שהוא מודל 2010 .פירסמתי את הרכב ב 2 אתרים ידועים אבל אין תגובה (רכב פרטי עם מעט ק"מ)... אולי למישהו יש איזה טיפ מכירה מוצלח?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רנו מגאן 2010, 5 דלתות (שמשום מה בארץ קוראים לה פלואנס) 18 אלף ק"מ ,פרסמתי מחיר מתחת למחירון ב 2000 שח אני מודע לזה שאני עוד יוריד מזה כמה אלפים טובים אבל עדין אין מתקשרים צילמתי את הרכב מכל הכוונים כמובן. יש למישהו רעיונות כדי לקדם את המכירה ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלך לכל מיני חברות שמוכנות לקנות את הרכב ותראה מה המחיר שהן מציעות. נניח זה 90K (אני סתם זורק) והמחירון כיום הוא 110K תתחיל לרדת לכיוון ה90 לאט לאט תרשום 108K גמיש לרציינים וככה אולי יגיע הקונה.

בהצלחה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול מה אתה קונה במקום?

מעניין לדעת מי היבואן שלא מוכן לקחת את הרכב לטרייד שלו, בהצעה נורמאלית (נניח 5-10% מתחת למחירון).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי סקודה ייטי ומי שעושה טריד אין לצ'מפיון מוטורס זה אוטו דיל והם ממש לא בקטע של רנו והתשובה השניה שלהם היא שהאוטו חדש מידי ובמקרה שכן יקחו אותו אז זה בין 20-30 אחוז פחות מהמחירון.

בגלל הסיבות הללו אני צריך למכור את הרכב בעצמי

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמן האחרון שוק הרכב בקאנטים, חברים עם רכבים סחירים בעליל יורדים לזנות.

הטיפ הכי נכון הוא שבמחיר הנכון הכל נמכר, רק אל תראה נואש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הרכב כל כך נמאס עליך שאתה נפטר ממנו אחרי שנה וקצת? למה?

2. מה המחיר של אחת כזו חדשה? מה המחירון של הרכב שלך?

קח בחשבון שאם ההבדל לא גדול (10-15K) אתה בבעיה כי הרוב המוחלט של הקונים יעדיף להתאמץ עוד טיפה ולקנות חדש מהשקית, או לחלופין לקבל מהיבואן מימון מאוד נוח, שאתה לא מסוגל לתת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפ למכירת רכב: תוריד במחיר. ככל שתוריד יותר תמכור מהר יותר.

ובקשר לאוטו-דיל הם תמיד מורידים בין 20-30% מהמחיר - כל פעם תירוץ אחר - אבל זאת השיטה שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכישה חוזרת של רכבי גולף, גם לא מהדגמים הנפוצים, הם מורידים 3-4% על רכב בן פחות משנתיים.

אם הם מפסידים על הרכב, זה מתקזז מהרווח של היבואן על הרכב, ולכן ניתנת בד"כ הנחה נדיבה אם אין צורך בטרייד אין...

לפי מה ששמעתי בעבר, באמת אין שם חיבה לרכבי PSA או רנו, בשל סחירות בעייתית. ואכן, אלא אם תוריד משמעותית במחירון כדי ליצור פער מהותי מול רכב חדש, אין כ"כ טעם לרכוש ממך. המחירון ממילא במקרה שלך הוא מלאכותי ונועד "לשמור" מחיר גבוה לרכבי הליסינג...

עריכה: שמתי לב שיש עוד כמה שמוכרים פלואנס חדשות, שלא לדבר על הכמות הנכבדה מליסינג. אשמח לשמוע מדוע אתה מוכר אותו כ"כ מהר. תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניראה לי שהוא היה צריך את העצה שלכם בשביל להבין את זה.

להוריד מחיר הוא יודע שצריך.

אם אין לכם משהו שימושי שיכול לעזור לו פשוט אל תגיבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובקשר למכירה, מה שאתה יכול לנסות זה לשים שלטים גדולים יחסית על הרכב ולהחנות אותו במקום מרכזי.

כמו כן לפרסם את עצמך כאן בפורום מכירת רכבים ובפורומים שונים, ותמיד יש את אפשרות הפרסום בעיתון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניראה לי שהוא היה צריך את העצה שלכם בשביל להבין את זה.

להוריד מחיר הוא יודע שצריך.

אם אין לכם משהו שימושי שיכול לעזור לו פשוט אל תגיבו.

כן. ומי שואל אותך על מה אנחנו יכולים להגיב ועל מה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלי שווה 26 במחירון, הלכתי לאוטודיל והם הציעו לי 18 אלף,

פרסמתי ואחרי יום מכרתי ב 27.

יונדאי קופה? מבחינת ביקוש, יש הבדל של כמעט שמים וארץ, בין שתי המכוניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...