Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ff1 מלאה זכרונות נעימים ורכב מעולה לזמנו

אבל מכוער. סתם אוטו 4 דלתות ואם אני לא טועה גם היה לא אמין בחשמל.ה-GFT, אחרי טראומה עם ג'ולייטה שבילתה במוסך מיום עליתה על הכביש ,מקופלונג דריישפט נקרע כל הזמן ועד פלטינות נשרפות וקרבורטורים שמשנים תערובת כרצונם,רברס שנכנס קשה ו...מה לא- באוטו שלזמנו נחשב לקלאסה. ההרדטופ היה אמין אפילו עם 2 קרבורטורים שפחדתי מהם אחרי הג'ולייטה ועוד ב-75 עם ברזיליה.רק הדגמים עם 2 הדלתות והחלונות שנפתחים לפתח אחד גדול לכל האורך זכאים לדעתי להכנס לתחרות היופי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהב - לגאסי טורבו סטיישן מסדרת יצור 92-3

בעברי היו כמה - DL סטיישן 82

סובארו DL סטיישן 86 (הכי אמין ומרווח).

קופה 84 (DL)

ו אחת שכמעט ניקנתה 84 GLF ח"ח מקורים כולל כסא נהג חשמלי היה שייך לבת של שגריר שם באמת אני מצטער שהיססתי...

פורסם
זו:

1991_Subaru_Xt-1.jpeg

או משהו מאוד דומה לה ...

כשהייתי ילד (סוף שנות ה-80) זה היה הרכב המגניב ביותר שראיתי על הכביש

כנ"ל !

עם זאת תמיד אזכור את הקופה-פשע המקורית כמו האדומות בתמונות המצורפות עם המראות על הכנף :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סובארו SVX.

מאז שראיתי אחת בגיל 18.5 המכונית הזאת לא יוצאת לי מהראש, היא היתה רודפת אחרי בחלומות.

ה XT טורבו במקום שני.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

סובארו לגאסי דור ראשון.

הלגאסי היתה המכונית הטובה הראשונה של סובארו - מנועי 16 שסתומים, התנהגות כביש טובה ונחות נסיעה ראוייה לשמה.

מהישנות יותר, סובארו לאונה 80'-84', אחת המישפחתיות היותר יפות של האייטיז, והמכונית שעשה מהפכה צרכנית בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במקום הראשון! מיני סובארו רקס 3 דלתות! (שנות ה70)

במקום השני סובארו R2! משנות ה60 -תחילת 70 (המכונית הלבנה)

מיני סובארו.jpg

R2.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ההרדטופ GFT 78-79 שכמו אידיוט זרקתי לפני שנתיים אחרי שנחלדה שנים בחצר (יד ראשונה - קנינו חדשה). דגם אחד חדש יותר מה GSR האדומה שלעיל. עם כל החלונות פתוחים (לא היה מזגן) גם היום אין רבות יפות ממנה. וגם בביצועים, עם ה 2 קרבורטורים,96 כ"ס, 5 הילוכים ומשקל נוצה, היתה נותנת פייט יפה גם היום.

חבל שלא פירסמת בפורום! יש פה הרבה משוגעים לדגם הנ"ל! גם הייתה מקבל קצת כסף וגם הרכב היה ניצל!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אוהב - לגאסי טורבו סטיישן מסדרת יצור 92-3

.

+1 !

הדגם החביב עלי By far, לא מפתיע... :lol:

אייל לא הגדרת "ישן" אז אני זורם...

דגם שכבר מתחיל להתיישן ולא נמכר פה שאני מאוד אוהב זה הBaja.

subaru-baja.jpg

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

הBAJA באמת מגניב,

פלאטפורמה של B4 עם כיפיות של סובארו טנדר,

הלוואי עלי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...