Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההרדטופ GFT 78-79 שכמו אידיוט זרקתי לפני שנתיים אחרי שנחלדה שנים בחצר (יד ראשונה - קנינו חדשה). דגם אחד חדש יותר מה GSR האדומה שלעיל. עם כל החלונות פתוחים (לא היה מזגן) גם היום אין רבות יפות ממנה. וגם בביצועים, עם ה 2 קרבורטורים,96 כ"ס, 5 הילוכים ומשקל נוצה, היתה נותנת פייט יפה גם היום.

פורסם

אני לא יודע מה שם הדגם (אולי זה אותו אחד שהכותב מעלי התכוון אליו) סובארו "פשע" עם שני פנסים עגולים מקדימה שהעידו על כך שהאוטו 1800 סמ"ק. פעם היה חלום לקנות אחת כזו אבל כשכבר יכולתי להרשות לעצמי לקנות רכב אז אחת בלי מזגן לא באה בחשבון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
את הלאונה, עד היום רואים יחסית הרבה כאלה על הכבישים וגם את הג'אסטי.

אז אתה זה שמנהל את עמוד הפייסבוק של סובארו?

את כל סובארו :-D

יש לך הצעות? אשמח לשמוע

פורסם
ההרדטופ GFT 78-79 שכמו אידיוט זרקתי לפני שנתיים אחרי שנחלדה שנים בחצר (יד ראשונה - קנינו חדשה).

אתה זרקת,אני לא קניתי רכב כזה שהוצע לי כרכב ראשון (הרדטופ 1978 כחול).

הדגם האהוב עלי הוא הDL מתחילת שנות ה80, עם הפנסים המרובעים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

GLF 3 דלתות שנת 83 עם רביעית פנסים מרובעים מקדימה

או

טנדר 4X4 מנוע 1.8 (היה לאבא שלי כזה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם
GLF 3 דלתות שנת 83 עם רביעית פנסים מרובעים מקדימה

+1! עם לוח השעונים הכי יפה באייטיז.

גם 4 דלתות תתקבל בכיף, אפילו אוטומטית :oops:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סוברו קופה GSR שתי דלתות.

נראתה לנו המכונית היפה ביותר של ראשית שנות השבעים.

מצד שני גם אנחנו נראינו אז טוב יותר.

עם תשעים וקצת כ"ס ובמשקל של 775 קילוגרם הייתה משאירה מאחור את כל הפיאט 124 והפורד אסקורט

פורסם

תן לי את הלאונה 1974 4WD ותראה אותי עם החיוך הכי מטומטם בעולם ומאושר עד הגג!!!

גם סובארו בראט 174062_100002049978797_3283267_q.jpg תתקבל בברכות לבביות

487_1982-brat-e.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

Legacy RS Turbo AWD

LegacyBCBJF.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...