רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
האם המיכל שהדגשתי זהו המיכל של השמן הגה ? אם כן , האם זה תקין שאני אערבב שם 2 סוגי שמנים ? כי אני צריך להוסיף שמן ואין לי מושג איזה שמן יש כרגע במיכל תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת shay90030, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אמא שלי קנתה אוטו לפני 6 שנים מחברת ניו קופל . היום אני רוצה למכור את האוטו ברישיון שלו רשום בעלות קודמת " ניו קופל " עכשיו זה השכרה או ליסינג ? כי זה מאוד משנה גם ככה בקושי מצליח למכור אותו . תודה לכולם . =]
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שימו לב - חפירה לפניכם, כמו שנאמר "אני ממהר ולכן לא אקצר". הרכב הגיע לכ25 אלף ק"מ אז החלטתי לקפוץ לטיפול שני אצל "השחר מוטורס", גם הטיפול הראשון בוצע שם לאחר כ10 אלף ק"מ. הרכב כרגע ללא שיפורים או תוספות כלשהן (אני מתחזק wishlist לכאשר ייתפנה התקציב לעניין ). התקשרתי למוסך ואמרתי מראש שאגיע עם רשימה של דברים שאבקש התייחסות אליהם, אמרו שאין שום בעיה והמליצו לי להגיע מוקדם בבוקר ועדיף בימים פחות לחוצים (לא שישי או ראשון) כי הם יודעים שאני נשאר עם הרכב ונדרש פה יחס סופר אישי עם הסברים (כמובן שאני משתדל לא להיות קרצייה). שמרו לי Mobil1 ESP 5w30 (שהוזמן לי במיוחד) כמו בטיפול הראשון, השמן עושה עבודתו נאמנה ובגלל זה החלטתי להשתמש בו שוב לאחר ניסיון מאוד טוב איתו …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 527 צפיות
רציתי לדעת מה ההליך של הבאת רכב מושבת מחו"ל לארץ. לא בכדי להכשירו אלה רק בשביל חלפים
הודעה אחרונה מאת אוקסימורון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניתן למצוא באינטרנט
הודעה אחרונה מאת niko73, -
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
שלום לכלום אז ככה יש לי מאזדה 323F 93 , והטסט שלי נגמר בסוף חודש אוגוסט של השנה , ובזמן הקרוב (איזה 4 חודשים או 5 ) אני לא מתכוון לנהוג ברכב. (יש לי רכב אחר בזמן הזה) אז אמרו לי שעדיף שאני יקפיא את הטסט של המאזדה .. אז אני חישבתי ככה שכשאני יחזור לנהוג על המאזדה אז זה יהיה לפני איזה חודשיים לפני המועד לטסט הבאה של המאזדה (של 2012), אז אני עדיין ישלם אותו דבר גם אם אני יקפיא את הטסט של הרכב וגם אם לא... זה נכון ? (מקווה שהבנת אותי D:) תודה לכל מי שעוזר.
הודעה אחרונה מאת G-ROM, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הזמנתי קלאץ' מחו"ל לפני מספר שבועות, דרך חברת השליחויות USPS. עקבתי אחר לפי הtracking number שקיבלתי וראיתי איפה הוא נמצא בכל שלב של המשלוח. כעת רשום שהוא מצוי במכס, ויצרו איתי קשר כדי לשלם ולאסוף אותו. עברו מספר ימים מאז ולא קיבלתי כל הודעה. יש דרך כלשהי לדעת איפה המשלוח מצוי פיזית כעת, למי אני צריך לשלם וכיצד אני אוסף אותו? יש טלפון של המכס שעונים בו? חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי תשובה.
הודעה אחרונה מאת papikian, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי את הוולינטיין1 מחבר פה בפורום. תחילה הוא לא ציפצף לי על כלום! לאט לאט הוא התעורר ומידי פעם מצפצף לי על משהו. אני יודע בוודאות שהוא תקין ועובד (קולט גם מקדימה וגם מאחורה). (ככה שתלונות לבחור אין לי). העיניין הוא כזה, נסעתי בכביש שבין אשדוד לאשקלון ומלפניי הייתה מצלמת מהירות, הולנטיין לא התריע, לאחר שעברתי אותה הוא התחיל לצפצף כמו משוגע והראה שיש מצלמה מאחור. אז למה לעזזל הוא לא הראה לי כלום מלפנים לפני שעברתי אותה? הוא מותקן אצלי במרכז השמשה. אולי יש משהו שאני לא עושה כראוי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. כרגע לפחות אני ממש מבואס ממנו. מה הטעם בגלאי אם אני לא יכול לסמוך על זה שהוא יתריע בכלל. סתם צעצוע יקר. …
הודעה אחרונה מאת ran1012, -
פיג'ו 406 ואיבזור! 1 2
מאת A900- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום ראיתי אתמול בחנייה בקניון(לא למכירה) פיג'ו 406 מודל 2002 ! ברכב היה סאן רוף + משובי עור!!!! ריציתי לדעת האם הגיע לארץ דגם כזה הוא שיבוא אישי?? או דגם מפואר? אף פעם לא ראיתי 406 כזאת! ואם מישהו יכול לפרט לי על האיבזור שהגיע בדיגמי 406 לארץ! אני אשמח מאוד!
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי שאלה בנושא תאונות דרכים , יש לי עבודה לעשות על זה . אני רוצה לדעת אם אנשים פה מכירים כתבות על תאונות דרכים של בני נוער שקרו בגלל טלפון סלולרי . אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי . תודה, צח
הודעה אחרונה מאת HyudaiElantra, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
15 אינץ. 4 על 100. אודה על העזרה! שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני קורא מבחן! מדהים! תהנו. עודד.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מי שמעניין אותו סטטיסטיקה של מכוניות שעלו לכביש בשנת 2011 מוזמן להכנס: https://sites.google.com/site/carsisrael אני מקווה לעדכן את האתר בנתונים חדשים כל פעם שיהיו.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ובכן לא ייאמן (ויצאתי אהבל) אבל אני בא למכור את הפיאסטה 98 ולתדהמתי מגלה שהרכב ממושכן (קניתי אותה ממישהו שהכרתי ולא טרחתי לבדוק, הרכב ממושכן לבעלים הקודמים - כלומר אני יד שלישית והוא ממושכן ליד הראשונה). עכשיו לאור העובדה שהערך של האוטו הוא בסביבות ה1500ש"ח (מלא תקלות), נשאלת השאלה מה קורה עכשיו אם אני משבית את האוטו ונותן אותו לפירוק ? האם הבנק שאליו האוטו ממושכן יכול לבוא עליי בדרישות לכסף או עיקולים ? (על השם שלי אין כלום ברשם המשכונות תודה לאל ...) נ.ב. בכלל אני לא מבין איך נכס שלא בבעלותך יכול להיות ממושכן על שמך ... זה פשוט הזוי.
הודעה אחרונה מאת supermanman, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-3a640c21b07b331006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 חברה, גם אם אין לכם כח לקום מהספה ולעשות שינויים המינימום שנדרש מאיתנו, חובבי הרכב זה לעשות לייק לכתבות בסגנון הזה באתרים גדולים כמו מאקו שיראו שאלפי אנשים מתעניינים ומביאים להם פידבק חיובי על סדרת הכתבות שעוסקת בנושא. אולי ככה הם יעשו כתבות שישודרו בערוץ 2 ויעזרו קצת לשנות את היחס כלפנו. אז קדימה...
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 565 צפיות
אהלן, יש לנו פיאט מולטיפלה שנת 2001 מנוע 1900 טורבו דיזל ידנית. אני רוצה לדעת איזה חברה המזרקים ברכב+מצתי הלהט והדגם שלהם, איפה אני מוצא דבר כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בהזמנת הרכב (אוקטביה 1.8 הדגם המפואר 2012) הציעו לי את ההצעה הבאה: מערכת מגע של היצרן המקורית (אני חושב שזה הבולרו) עם כול הדברים שבאים איתה גי פי אס די וי די דיבורית חיבור לאייפוד וכול זה ומקבלים במתנה סנרוף וכול זה במחיר של 7500 שקל כולל התקנה והכול מה דעתכם על המבצע?שווה לעשות את הדיל? שבת שלום לכול הפורום
הודעה אחרונה מאת nir malik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בשלב הזה מדובר בCONCEPT, אך בכ"ז אני מאמין שזה יעניין אותכם... http://www.netcarshow.com/nissan/2011-juke-r_concept/
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
-
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, רכשתי אתמול ארבעה צמיגי DUNLOP 185/60 R14 SP490 אצל אנטון ביפו. שילמתי עליהם 1000 ש"ח. שמתי לב היום כי תאריך הייצור שלהם הוא שבוע 06 בשנת 2011, כלומר הצמיגים בני כמעט 11 חודשים כבר. האם כדאי לחזור לאנטון ולדרוש החלפה בצמיגים "טריים" יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת בוריס א, -
- 3 תגובות
- 597 צפיות
שלום לכולם. בשבוע הבא יזדמן לי לנהוג על מכונית ספורטיבית בצרפת. מבקש המלצות לנהיגת כבישים מפותלים ומאתגרים, עם נופים יפים, בצרפת. המיקום: משהו עד שעתיים נסיעה מפאריז.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 955 צפיות
האם כשמתנדב במשטרה אומר לנהג שהוא נתן לו דוח אזהרה אך לא נותן לו כלום ביד - הוא אכן מקבל דוח אזהרה ? ומה המשמעות של האזהרה ?
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
מיני קופר אוטו' זוכה להורדת מחיר. 155K ש"ח במקום 210K (!) ש"ח. עידן מיני חדש בחסות דלק מוטורס? או רק ניקוי מחסן תמים מדגמי 2011? http://ministe.bmw.co.il/minicooper/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=banner&utm_campaign=minicooper-display&gclid=CPXs25XbiKwCFcWFDgodURoo-w
הודעה אחרונה מאת daniel.benzvi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
העניין הוא שהרכב שלי ידני, מאז שקיבלתי את הרכב מהסוכנות תמיד הופיע לי ברשיון הרכב אוטומט. תמיד הייתי מתעצל לגשת לרישוי לשנות לידני. השאלה האם יש הבדל במחיר רשיון רכב בין הגרסה הידנית לאוטומטית של אותו הדגם?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכיוון שאני מרגיש שהפנסים הקדמיים שלי חלשים מאוד הייתי מעוניין לשדרג אותם, הרכב שלי הוא פיאט פונטו ספייס שנת 2001. הבנתי שהמנורות של פיליפס איכותיות מאוד וגם חזקות יותר, ומרוב כל המידע שיש כאן בפורום כבר התבלבלתי. האופציות הן : Philips DiamondVision Philips X-treme Power יש המלצות אחרות? לא הבנתי מה ההבדל בין H1-H4-H7? וכמובן אם הן מתאימות לרכב שלי בכלל? מה שבאמת חשוב לי שיראו יותר בברור למרחק וכמובן שיהיו חוקיות, המטרה היא כמובן לא לפוזה אלה לבטיחות בנהיגה! תודה לכל העוזרים ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 786 צפיות
ערב טוב, אתמול במהלך משמרת טיפלתי בתאונה שנגרמה ממיכסה ביוב שהתרומם ממקומו בגלל עוצמת זרימת המים, גלגל הרכב נכנס לבור, נפתחו שני כריות אוויר וחלון קדמי נשבר, אין פצועים. תנהגו בזהירות בימי גשם, תהיו זהירים שבעתיים ותפנימו כי מכסי ביוב עגולים הממוקמים בכביש עלולים להתרומם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
ברגעים אלו ממש, במסלול המירוץ ריקארדו פלאטה שבאיטליה, במסגרת ליגת מירוצי פורמולה בינלאומית – מתחרה רכב מירוץ ישראלי ע"י נהג ישראלי. רכב שתוכנן מאפס והורכב בישראל, ע"י קבוצת סטודנטים להנדסת מכונות מאוניברסיטת בן גוריון, קבוצת Ben Gurion Racing. לכבוד המאורע ולאור העובדה שהנושא כמעט ולא עלה כאן בשיחות היום-יום בפורום, החלטתי לכתוב מאמר קצר על הקבוצה ופעילותה, ולשתף אתכם בחוויה המרגשת, בה הייתה לי זכות גדולה להשתתף, של השקת הרכב בנסיעתו הראשונה במסלול כוכב יאיר (בתוספת תמונות וסרטון). אציין מראש שאין לי חלק בקבוצה ואיני פועל כמשווק או משהו בסגנון. זה למעלה משנתיים שאני מתעניין בפרוייקט בתור חובב רכב וכיום גם סטודנט להנדסת מכונות – ומאמין שפרוייקט זה מהווה אבן דרך בתעשיי…
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
ראיתי את עכשיו את הכתבה, אני חושב שמגיע לחבר'ה האלה פרגון ענק על פרוייקט כזה מטורף! התרגשתי בשבילכם! שאפו! אתם גדולים! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3177090
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עד לפני חודש הייתה ברשותי פיג'ו 206+ במשך 4-5 חודשים. נסעתי בה 5,000 קמ"ש. קצת על האוטו: צריכת דלק חסכוני מאוד!. נסעתי בעיקר על כביש 6 דרום-צפון. אפשר לקרוא כאן על אומדן נתוני הצריכה שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3071021&postcount=22 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3075269&postcount=26 מזגן בתחילה הייתה בעיה שהמדחס היה מתנתק בסל"ד נמוך מידי. הבעיה נפתרה במסגרת האחריות לשביעות רצוני. עם זאת יש לציין שהמזגן לא מאוד מאוד חזק. בשיא החום בשמש, חלל הרכב נעים+ אך לא הייתי אומר שהוא קר. בשעות י…
הודעה אחרונה מאת A.E.M, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עודד.
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כמה חודשים קניתי איביזה FR מהחברה. רציתי שהאוטו יהיה עם קסנון מהחברה אבל לא היה להם במלאי, אז בסוף לקחתי רגיל. עכשיו אם אני קונה את הפנסים המקוריים של הקסנון מהחברה כמה לפי דעתכם יעלה לי? אז הקסנון יהיה חוקי? תודה.
הודעה אחרונה מאת קפצתי לשניה,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 305 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yovel673
- locus
- Super_T
- yossiaviel
- menir1
- sperial
- yosefW
- עוזי ל
- fatboy1340
- Pavlik
- Alberrto
- Avia