Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאריך ייצור, צמיגי DUNLOP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי אתמול ארבעה צמיגי DUNLOP 185/60 R14 SP490 אצל אנטון ביפו.

שילמתי עליהם 1000 ש"ח.

שמתי לב היום כי תאריך הייצור שלהם הוא שבוע 06 בשנת 2011, כלומר הצמיגים בני כמעט 11 חודשים כבר.

האם כדאי לחזור לאנטון ולדרוש החלפה בצמיגים "טריים" יותר?

תודה

פורסם

כדאי לחזור ולדרוש החלפה לכל צמיג אחר שהוא לא SP490.

מדובר בצמיד אינדונזי שמשווק רק למדינות עולם שלישי ובארץ.

היו לי את הצמיגים על רכב שקניתי יד2 (בלנו. לפי התמונה זה מה שיש לך?) והרכב לא הפסיק להחליק, לאבד אחיזה ולנסות שוב ושוב להרוג אותי (בעיקר בגשם, בכביש יבש הוא היה סביר).

מוזמן להריץ חיפוש על "sp490" ולראות דעות נוספות עליו. רובן ממש לא טובות.

בקיצור, מדובר בצמיג ברמה של סיני שהדביקו עליו "dunlop".

ממליץ להחליף.

פורסם

דווקא אתמול נסעתי איתם בגשם ובלמתי כמה פעמים (כל מיני בלימות) והרכב הגיב לא רע בכלל. הצמיג הזה הרבה יותר טוב ממה שהיה לי קודם (קומהו). חוץ מזה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. זה היה לקחת את הצמיג הזה או סיני ב- 800 ש"ח.

בכל מקרה, האם יש סיכוי שהוא יקח הצמיגים חזרה ויחזיר לי את כספי?

פורסם
דווקא אתמול נסעתי איתם בגשם ובלמתי כמה פעמים (כל מיני בלימות) והרכב הגיב לא רע בכלל. הצמיג הזה הרבה יותר טוב ממה שהיה לי קודם (קומהו). חוץ מזה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. זה היה לקחת את הצמיג הזה או סיני ב- 800 ש"ח.

בכל מקרה, האם יש סיכוי שהוא יקח הצמיגים חזרה ויחזיר לי את כספי?

אגב הוא הציע לי באותו סכום צמיג של יוקוהמה. האם כדאי להחליף?

פורסם

עוד יציאה של הפורום. צמיג זה לא דג, לא פלאפל.אפשר לאכול מאתמול. בימ"חים עומדים ריוס עם צמיגים מלפני שנולדת, העיקר שלא יהיו בשמש. ההתיישנות מתחילה בחשיפה ל UV - זה מה שעושה את ה"התייבשות" ,- אחרי 4-6 שנים בחוץ בצמיג טוב.בדרך מהיצרן הוא במחסנים חשוכים.

• תוכן חדש...