Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 ואיבזור!

A900
שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

ראיתי אתמול בחנייה בקניון(לא למכירה) פיג'ו 406 מודל 2002 ! ברכב היה סאן רוף + משובי עור!!!!

ריציתי לדעת האם הגיע לארץ דגם כזה הוא שיבוא אישי?? או דגם מפואר? אף פעם לא ראיתי 406 כזאת! ואם מישהו יכול לפרט לי על האיבזור שהגיע בדיגמי 406 לארץ! אני אשמח מאוד!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו אופציות בתוספת תשלום.

כנראה שהאקזמפלר דיי נדיר, כי מעט מאוד אנשים סימנו V על התוספות הללו במעמד הרכישה.

איך נקרא דגם המשנה? ומה ההבדל בין דגם SV ולST?

לא מבין איך קונים אוטו כזה (שעלה בזמנו 15 אלף) ומקמצים להוסיף עוד קצת בשביל מושבי עור +גג

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אפילו 406 עם פתחי מזגן ליושבים מאחור (בקורות B). ישבתי בכזאת לפני מס' שנים. והיא הייתה מאובזרת ומפוארת מבפנים ונראית פשוטה מבחוץ.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ע"י לובינסקי יובאו לארץ בסה"כ 2 מכוניות 406 סדאן עם מושבי עור מקוריים.

האחת - ירוקה - הייתה של אחת מבנותיו של לובינסקי.

השניה - כחולה כהה - יובאה עבור לקוח בהזמנה אישית.

אולי הגיעו עוד בייבוא אישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיר, נהגת פעם ב406?

יש לי אחת כזאת, כבר 10 שנים מאושרות, בין הרכבים הכי טובים שיש ביחס למחיר שלו.

נוחות נהיגה וישיבה, התנהגות כביש, קשה מאוד למצוא את מה שהיא נותנת, אפילו במכוניות הצרפתיות החדשות.

אם עדיין יש מישהו שחיי ע"פ הסטיגמות, מוזמן לבוא אלי לראות את ה215KKM בקילומטרז' והשיפוץ היחידי זה גיר ב3.5K, כל השאר מתחת למכסה חדש, וגם השטיחים בתא הנוסעים.

מבחינת נוחות נהיגה, אני לא קורע אותה, אבל יצא לי פעם אחת לנהוג באופן אגרסיבי, בחיים לא איבדתי שליטה (תת\יתר היגוי), חוץ מכביש רטוב אחרי גשם שנסעתי ממש לאט, ועדיין החלקתי ולא קרה כלום.

לדעתי מה שפותח האשכול ראה, זה יבוא אישי, כי בארץ גם חברים שלי שקנו אחת מפוארת, לא הייתה להם אופציה למושבי עור.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה הבאת את זה?

אני מכיר אישית עוד 2 מכוניות (אחת אפורה ואחת לבנה) שהן לא יבוא אישי והן עם מושבי עור וחלון בגג.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם היא במקרה 2 דלתות?

ועם כל הכבוד והערכה שיש לי לפג'ו, הייתי משלם בכדי לא לקבל מושבי עור, זה נוראי לטעמי.

לא, לא מסיבות אידיאולוגיות, פשוט זה לא נושם ואתה מזיע כמו כלב ובקיץ אי אפשר לשבת על זה :?

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אני מבין שהסיכוי למצוא אותם הוא אפסי?

וכן היא הייתה סדאן בצבע כחול כהה! ובמקרה גם הרכב הזה הוא גם שכן שלי( ראיתי אותו חונה קבוע ברחוב המגביל)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהרכב חדש אז אפשר להינות מכל האבזור החשמלי אבל ברכב מזדקן וצרפתי, ככל שיש פחות חשמל כך ישנם פחות דברים שיתקלקלו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידיוק, חראם על כל האלקטרוניקה, אני בהתחלה לא הבנתי למה אבא שלי קנה פיג'ו מדרגת איבזור נמוכה (חוץ מזה שהיא הייתה מציאה שאסור לפספס), אבל אחרי כמה שנים שמחזיקים את הרכב, הבנתי שכמה פחות חשמל ככה טוב.

צרפתיות במיוחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...