Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר 2011, 155K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש להם מליונים בבנק? מה זה 210 אלף ש"ח?

זה בדיוק ההבדל ביך לבין מי שיש לו סכומים מטורפים לבזבז, זה פשוט לא מזיז לו ולכן הוא לא קונה בהיגיון כי ממילא מחר הוא יקנה משהו אחר במקום במקרה הכי גרוע.

לקהל הזה פונה המיני, במיוחד עם העובדה שהיא נראית טוב מאוד והיא נשענת על תהילת המיני מיינור. שים לב שיש הרבה מותגים שמחזירים אייקונים שלהם מהעבר עם חידושים ומוכרים אותם בתור פריט ייחודי בניגוד למה שאותו פריט היה בעבר.

ולגבי המחיר חזירות, אתה יודע למה כלב מלקק לעצמו נכון?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קשור בכלום כמה כסף יש לך בבנק!

להם לקנות מיני ב 210 זה כמו לך לקנות קוטג ב 20 ש"ח, חשבון הבנק אפילו לא ישים לב לזה אבל כאשר התמורה שאתה מקבל אל מול החברות והמוצרים המתחרים היא שולית (אם בכלל קיימת), באופן טבעי רק האוהדים הפנאטים והטיפשים המועטים הם שרוכשים את המוצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בדיוק העניין, שהם לא כלכך מעטים! זאת הסיבה שיש למיני אפשרות להתקיים בארץ

אתה חושב שהתמחור של הפיאט 500 הוא תקין? ועובדה שהרבה קונים בזמן שהיו יכולים לקבל תמורה לא פחות טובה באותו הסכום.

שוב, הם לא מסתכלים על הצורך שלהם מהאוטו ולכן גם התמורה לא מעניינת אותם, הם רוצים את זה ולא משנה שזה גרוע או עולה ביוקר. ובניגוד לאדם הפשוט, יש להם גם את היכולת לקנות את זה.

אני אתן לך דוגמה מאוד קלה, ילדה בת 18 קיבלה מאבא שלה מוסטנג קבריולט מהניילונים. היא באמת צריכה כזה רכב? לא! היא קיבלה תמורה טובה לכסף? ממש לא! אבל מה? חברים שלה לא מפסיקי לדבר על האוטו כמה שהוא מדהים ויפה וכל מיני מבלי בכלל לדעת מה האוטו הזה שווה בפועל. גם שאמרתי להם שזה רכב גרוע ואין בו שום דבר חוץ מהפוזה, הם ישר אמרו מה פתאום זה רכב מדהים (לא ידעו להגיד מה מדהים, אבל הוא מדהים!). וזאת דוגמה טריה מהשבוע.

in the face

with a chair

פורסם

בגירה, אתה שוכח, שאם מוכרים דיזל בישראל ב- 700, ומישהו רוצה דיזל, אין לו הרבה ברירות. זה עדיין יותר זול מכרטיס לוינה. נכון, זה מחיר מופרז. אבל במדינת היהודים יש יותר מידי יהודים, שבעצם רק מחפשים איך לנצל אחד את השני. בתחומים מסויימים, צריכה להיות רגולציה קשוחה יותר כדי להסדיר זאת (נניח בתחומי ני"ע, בנקאות, ואולי רכב). בתחומים אחרים - כמו ג'ינס - זה כבר עניין של ביקוש והיצע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה חלק מניקוי מחסנים של קמור. יש גם פרסומים בנוגע לסדרה 1 (149K), סדרה 3 (198K), סדרה 5 (380K) ו-X3 (320K(.

.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה בדיוק העניין, שהם לא כלכך מעטים! זאת הסיבה שיש למיני אפשרות להתקיים בארץ

אתה חושב שהתמחור של הפיאט 500 הוא תקין? ועובדה שהרבה קונים בזמן שהיו יכולים לקבל תמורה לא פחות טובה באותו הסכום.

שוב, הם לא מסתכלים על הצורך שלהם מהאוטו ולכן גם התמורה לא מעניינת אותם, הם רוצים את זה ולא משנה שזה גרוע או עולה ביוקר. ובניגוד לאדם הפשוט, יש להם גם את היכולת לקנות את זה.

אני אתן לך דוגמה מאוד קלה, ילדה בת 18 קיבלה מאבא שלה מוסטנג קבריולט מהניילונים. היא באמת צריכה כזה רכב? לא! היא קיבלה תמורה טובה לכסף? ממש לא! אבל מה? חברים שלה לא מפסיקי לדבר על האוטו כמה שהוא מדהים ויפה וכל מיני מבלי בכלל לדעת מה האוטו הזה שווה בפועל. גם שאמרתי להם שזה רכב גרוע ואין בו שום דבר חוץ מהפוזה, הם ישר אמרו מה פתאום זה רכב מדהים (לא ידעו להגיד מה מדהים, אבל הוא מדהים!). וזאת דוגמה טריה מהשבוע.

תומר, לגבי עניין המוסטנג זה מסתכם בעם יש כסף אז למה לא? ובאמת אני שואל אותך וגם את כולם עם יש את האפשרות בין אם זה לפרגן לבת/בן/אח/אחות משפחה... אז למה לא באמת אני למשל שאחי הוציא רישיון ישר דאגתי לו לרכב חזק כמו שכול ילדן בן 18 שהוציא רישיון היה רוצה. אבל הוא היה גם נמצא בבית ספר שאיך נגדיר "אמידים" זו המילה אז למה להיות שונה מהעדר אם אפשר להרשות נכון אולי אני נשמע מתנשא אבל זו האמת כול אחד אם היה לו את האפשרות לרכוש לאחד הילדים שלו רכב חדש נוצץ ומה לא אז הוא היה עושה את זה, אבל במציאות שאנחנו חיים זה לא בדיוק הכי נגיש לכולם ובגלל זה רואים מדי יום את הבדלי המעמדות אבל זה כבר לא קשור לנושא סה"כ מה שאני רוצה להגיד לך אם זה נראה לך אבסורד אז אחד החברים של אחי הקטן ישר שהוציא רישיון קיבל מרצדס SLK חדשה בצבע שחור לא עברו יותר מ-4 חודשים עד שהוא ריסק אותה, והיום הוא נוסע על מיצובישי אקליפס קבריולה ועוד חבר שנוהג גם על מוסטנג קבריולה לבנה וכך הלאה.

לגבי עניין המותגים והמחירים המגוחכים שמוכרים אותם אז לא יודע איפה אתה/ם בודקים, אבל אני פעם אחרונה שרכשתי ג'ינס של דיזל ובכוונה אני אומר דיזל ולא חברה אחרת אז המחירים נעו בין 399-499 וזה מאחד שקונה מותגים בלבד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לי אין בעיה כלל בתמחור של המיני.

לדעתי התמחור "החזירי" בא בכוונה תחילה, שלא כל פוץ יקנה תוך בדיקה של יחס תמורה /תועלת אלא תיקנה אליטה מסויימת שהכסף לא משחק אצלה תפקיד , והוא רוצה לרכוש משהו "ייחודי".

וכל עוד שהשוק מתנהל כמו שהוא מתנהל ואין תחרות אז העיניין מתאפשר ליבואן הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למרות שאפשר לראות, במאמץ מסוים כמובן, סוג של אירוניה עדינה ומושחזת בהודעה שלך, עושה רושם שהיא אינה כזו ולכן באופן טבעי עולה השאלה : אתה רציני ? מיני נמכרת במחירים הללו בכדי לשמר אותה כנכס בלעדי של האלפיון העליון האנין ?!

פורסם

כן בשביל הילדה שסיימה כיתה י"א או לילד המאנפף. ראה גם את ההודעה מעלי . כדי להבין טוב יותר את הודעתי.

האבא נוסע על מרצדס S CLASS והאמא על איזה "ג'יפון" Q 7

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תומר, לגבי עניין המוסטנג זה מסתכם בעם יש כסף אז למה לא?

נו זה מה שאמרתי לבגירה, לאנשים האלה יש כסף והם מוכנים להוציא סכומים לא הגיוניים על רכב שלא שווה את הסכומים האלה. מבחינתו זה לא תקין בצורה מסויימת (כי הוא חושב בהיגיון)

זה לא כי הם צריכים את הרכב מבחינת היכולות שלו, זה כי הם רוצים את הרכב הזה ולהבדיל מרוב האנשים גם יש להם את היכולת הכלכלית לקנות אותו ולהחליף אותו שבוע אחרי אם רוצים משהו אחר.

in the face

with a chair

פורסם

ולקנות דירה על הנייר מגינדי עם התחייבות ל-30 שנה כשצריך לקבל החלטה בחמש דקות אחרת יבוא פראייר אחר ו"יגנוב" לך אותה, זה עדיף??

לא בכל דבר יש הגיון..

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
למרות שאפשר לראות, במאמץ מסוים כמובן, סוג של אירוניה עדינה ומושחזת בהודעה שלך, עושה רושם שהיא אינה כזו ולכן באופן טבעי עולה השאלה : אתה רציני ? מיני נמכרת במחירים הללו בכדי לשמר אותה כנכס בלעדי של האלפיון העליון האנין ?!

דיר חזירים בן ארבעת חדרים מט ליפול באיזור טאגור\חיים לבנון (רמת אביב או...""נווה אביבים"") נמכר ב3,000,000 שקל, וזה בשביל לשמר על האליטה החברתית - שלא כל ערס שהתמזל מזלו ופתח שווארמיה מצליחה ועוד אחת ועוד אחת עד שהפכה לרשת, יעתיק מושבו מהפריפריה ויפרוש את תא משפחתו הדציבלי באופן שערורייתי על מרפסת שמשו החדשה (לא לפני שעשה לה חנוכת בית כדת וכדין) בסמוך לאנשי רוח ומדע שצברו הון בזכות שכלם המחודד ולא זרועם המחודדת (והמקועקעת)

אז כן..

במיני זה אותו רעיון

(?)

G-D will give me justice

פורסם

סתם שתדע, באמת בעל שווארמיות "השתלט" לו על שכונה שלווה ברמת גן, ניסה לבנות חריגות בנייה מפליגות, ואחרי דיונים רבים עוד אישרו לו אותן, אף אחד לא יודע כיצד והאם או תמורת מה. וכיום ביתו הנוצץ בולט כמו שרימפס קריסטל בשווארמיה כשרה.

שלא יהא ספק: אני לא מאשים אותו בכלום, למעט בכך ששינה את אופי השכונה, ואני לא מתייחס לאופייה האנושי אלא לאופייה הגיאוגרפי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחד החברים של אחי הקטן ישר שהוציא רישיון קיבל מרצדס SLK חדשה בצבע שחור לא עברו יותר מ-4 חודשים עד שהוא ריסק אותה, והיום הוא נוסע על מיצובישי אקליפס קבריולה ועוד חבר שנוהג גם על מוסטנג קבריולה לבנה וכך הלאה.

ואני לא הבנתי למה הוא החליף את הSLK באקליפס:-) (הוא שכן שלי).

• תוכן חדש...