Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר 2011, 155K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיר חזירים בן ארבעת חדרים מט ליפול באיזור טאגור\חיים לבנון (רמת אביב או...""נווה אביבים"") נמכר ב3,000,000 שקל, וזה בשביל לשמר על האליטה החברתית - שלא כל ערס שהתמזל מזלו ופתח שווארמיה מצליחה ועוד אחת ועוד אחת עד שהפכה לרשת, יעתיק מושבו מהפריפריה ויפרוש את תא משפחתו הדציבלי באופן שערורייתי על מרפסת שמשו החדשה (לא לפני שעשה לה חנוכת בית כדת וכדין) בסמוך לאנשי רוח ומדע שצברו הון בזכות שכלם המחודד ולא זרועם המחודדת (והמקועקעת)

אז כן..

במיני זה אותו רעיון

(?)

אין לי מושג מהו הרכב האוכלוסיה בדירות היוקרה של תל אביב, אבל אני לפחות לא אתפלא כלל אם בתוכה תמצא ייצוג נכבד לבעלי רשתות של מזללות כאלו או אחרות ( כדוגמה מייצגת כמובן ). ובאופן כללי אתה יכול בהחלט להרגע, ה"אליטה החברתית" מורכבת רובה ככולה מאנשים עם כסף ומרביתם אינם בדיוק מהסוג שמצמיח זוכים בפרס נובל.

המיני מכל מקום היא ענין שונה שכן מחירה המופרז מהווה מחסום לרכישתה, לא רק אצל אלו שאוהבים את האוטו ואין להם מספיק כסף, אלא גם אצל אלו שיש להם כסף, אבל המיני לא באמת עושה רושם מבחינתם. כך שהיא נופלת בין הכסאות ונתוני המכירות שלה בהחלט מאשרים זאת.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם עדיין מפרסמים כי מי שהיה מוכן לקנות אותה ב210 אלף ההנחה לא מזיזה לו באמת.

ומי שרוצה אותה ולא היה מוכן לשלם עלייה 210 אלף גם לא מוכן לשלן עלייה 155 אלף.

אולי ימצאו כמה פראיירים בודדים. :/

They are trying to ban me...

פורסם

אין היגיון בחצי מהדברים שאנו רוכשים, אין היגיון לרכוש רכב חדש עם ניילונים, אין היגיון בללבוש ג'ינס בערב, אין היגיון לאכול בחוץ.

אנחנו חיים לפי נורמות, אני לא צריך רכב עם 300 כ"ס שעושה 6 ק"מ לליטר כשאני נוהג 300 ק"מ ביום ותקוע רוב הזמן בפקקים.

אני לא צריך, אני רוצה.

יש הבדל מהותי בין מה שאני צריך ומה שאני רוצה, ההיגיון אומר שלעבודתי אני צריך טנדר, מעאפן וחבוט, אבל לא בא לי, בא לי להתפשר על נוחות העמסה אבל לא על נוחות בתא הנוסעים, בכלל, עדיף לי לקנות פריוס, או ג'טה דיזל, אני מבזבז יותר מ6000 שקל בחודש על דלק. אז אני מטומטם, אבל לפחות אני נהנה יותר מאלה שנוהגים בטנדר, לפחות אני לא מרגיש כמו פועל שחור, בדיוק מאותה הסיבה שאני לובש ג'ינסים של באפלו לעבודה וחולצות של טומי, כי גם אם אני איש עובד אני נהנה מהאפשרות להתפנק על הדברים הקטנים, ולא מעניין אותי אם נמרחה לי זפת על הנעל או על הג'ינס, יעבור.

אם כולם יפעלו לפי היגיון, אז נראה רק טאטא נאנו בכבישים, כולם ילבשו טי שירט פשוטה ומכנס פשוט, סנדלים וכובע טמבל.

haters will hate

פורסם
אין היגיון בחצי מהדברים שאנו רוכשים, אין היגיון לרכוש רכב חדש עם ניילונים, אין היגיון בללבוש ג'ינס בערב, אין היגיון לאכול בחוץ.

אנחנו חיים לפי נורמות, אני לא צריך רכב עם 300 כ"ס שעושה 6 ק"מ לליטר כשאני נוהג 300 ק"מ ביום ותקוע רוב הזמן בפקקים.

אני לא צריך, אני רוצה.

יש הבדל מהותי בין מה שאני צריך ומה שאני רוצה, ההיגיון אומר שלעבודתי אני צריך טנדר, מעאפן וחבוט, אבל לא בא לי, בא לי להתפשר על נוחות העמסה אבל לא על נוחות בתא הנוסעים, בכלל, עדיף לי לקנות פריוס, או ג'טה דיזל, אני מבזבז יותר מ6000 שקל בחודש על דלק. אז אני מטומטם, אבל לפחות אני נהנה יותר מאלה שנוהגים בטנדר, לפחות אני לא מרגיש כמו פועל שחור, בדיוק מאותה הסיבה שאני לובש ג'ינסים של באפלו לעבודה וחולצות של טומי, כי גם אם אני איש עובד אני נהנה מהאפשרות להתפנק על הדברים הקטנים, ולא מעניין אותי אם נמרחה לי זפת על הנעל או על הג'ינס, יעבור.

אם כולם יפעלו לפי היגיון, אז נראה רק טאטא נאנו בכבישים, כולם ילבשו טי שירט פשוטה ומכנס פשוט, סנדלים וכובע טמבל.

מה זה בכלל קשור לענין ? הרי הטענה כאן אינה כנגד מי שרוצה לקנות מה שעושה לו טוב, אלא נגד העובדה שלמיני הזו מחיר סביר אצל היצרן ומחיר "פסיכי" אצל היבואן.

פורסם

לצורך הדיון בוא נניח כי היצרן מקציב 100 מיני לשוק הישראלי בשנה.

וליבואן יש קהל קונים בשביל ה100 יחידות שמוכן לרכוש את הרכב הזה במחיר פסיכי של 210 K

אז למה למכור את ה100 האלה ב 170K

אז היבואן חכם והלקוחות פראייארים.

כמובן מהמחיר הגבוה נגזר גם ההמשך, של חלקים יקרים ושירות יקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בעיני, רכב שהוא בגדר פנטזיה.

לאחר נסיעת מבחן, גיליתי שלפעמים עדיף להישאר עם פנטזיות ... לפעמים האמת מאכזבת.

אבל שמועה שמסתובבת אומרת שהחל מינואר תימכר כאן המיני בגרסאת ONE הידנית במחיר חסר תקדים של 100K

ייתכן ואז נראה את ארצנו מוצפת ברכבים כאלו

במקרה שכזה, גם אני לוקח אחת

פורסם

שמועה שמסתובבת אומרת שהחל מינואר תימכר כאן המיני בגרסאת ONE הידנית במחיר חסר תקדים של 100K

אחת השמועות היותר מצחיקות ששמעתי בחיי. :biglaugh:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בצבא, מי שהיה מנפיץ שמועות על דברים טובים שלא קרו בסוף היה חוטף הרבה כפות, חבר:lol:

אין ספק שהמיני הוא רכב שמדבר יותר לרגש מאשר לשכל, במיוחד עם המחיר הנוכחי שלו, שבו אפשר לקנות 2 איביזות/ קליאו/ פאביות חדשות למשל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בעיני, רכב שהוא בגדר פנטזיה.

לאחר נסיעת מבחן, גיליתי שלפעמים עדיף להישאר עם פנטזיות ... לפעמים האמת מאכזבת.

אבל שמועה שמסתובבת אומרת שהחל מינואר תימכר כאן המיני בגרסאת ONE הידנית במחיר חסר תקדים של 100K

ייתכן ואז נראה את ארצנו מוצפת ברכבים כאלו

במקרה שכזה, גם אני לוקח אחת

במחיר הזה תרשום לי אחת.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

במחיר הזה, תרשום לי 2.

למרות שכנראה מדובר בהבל הבלים,

בשביל הספורט,

mallman,

יש לך סימוכין לכביכול שמועה הזו?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...